Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

τι κανεις εφακη? Ολα καλα? Το Σ/Κ πως περάσατε?

καλα ειμαι!!!καλα περασαμε το σαββατο βγηκαμε εξω το διασκεδασαμε ειχε καιρο να το κανουμε!!!και την κυριακη καναμε βολτες ειχε βγαλει μια πολυ ωραια λιακαδα:tongue::tongue::tongue:εσεις πως περασατε??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμεις το Σ/Κ είχαμε λιακαδα. Το Σάββατο καθαριζαμε το σπίτι και βγηκαμε το βραδυ γιοα ενα χαλαρο ποτακι.

Χτες πήγαμε μονο για ενα καφεδακι και το βραδυ είδαμε ταινιουλα με φιλους.

Και εμεις το Σ/Κ είχαμε λιακαδα. Το Σάββατο καθαριζαμε το σπίτι και βγηκαμε το βραδυ γιοα ενα χαλαρο ποτακι.

Χτες πήγαμε μονο για ενα καφεδακι και το βραδυ είδαμε ταινιουλα με φιλους.

μια χαρα:tongue::tongue:ελπιζω να κρατησει ετσι ο καιρος με κανει να νοιωθω καλητερα:P

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα κοριτσακι είμαι πολυ ''κομμενη''... νιωθω νυστα περιεργη.Δεν την παλευω καθολου.

ναι γενικα η δευτερες ειναι αλλο πραγμα:(:(

κανε κουραγια θα περασει:P

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ομορφιές μου...τι κάνετε??

Εγω καλα ειμαι ..απλα και εγω νιωθω μια απιστευτη νυστα σημερα..μου ερχεται να κοιμηθω στην καρεκλα...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

οτι εγινε,εγινε κουκλα. Πέρασε και δεν θα ξαναρθει αυτη η πικρα.

Ολα θα πανε μια χαρα. Υπομονη και επιμονη θελει μοναχα.

ναι εχεις δικιο!!!το σαββατο θα παω και στο γιατρο να δουμε τι θα μου πει!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα ομορφιές μου...τι κάνετε??

Εγω καλα ειμαι ..απλα και εγω νιωθω μια απιστευτη νυστα σημερα..μου ερχεται να κοιμηθω στην καρεκλα...

Καλημερα α α α γκαστρωμενακι...αχουτο νυσταζειειειειει...

Πως περασατε το ΣΚ κοτοπουλακι?

Πότε αλλαζεις μηνα?

ναι εχεις δικιο!!!το σαββατο θα παω και στο γιατρο να δουμε τι θα μου πει!!

Με το καλο εφακη...εγω αυριο θα παω να τα βαλουμε αλλη μια φορα ολα κατω....και πως βαριεμαι παλιιιιιιιιιιιιι.

Καλημερα α α α γκαστρωμενακι...αχουτο νυσταζειειειειει...

Πως περασατε το ΣΚ κοτοπουλακι?

Πότε αλλαζεις μηνα?

Με το καλο εφακη...εγω αυριο θα παω να τα βαλουμε αλλη μια φορα ολα κατω....και πως βαριεμαι παλιιιιιιιιιιιιι.

Καλα περάσαμε..έχουν ερθει και οι κουμπάροι μας απο τα Γιαννενα και είχαμε παρεούλα....Χτες το πρωι που ειχε λιακάδα ειχαμε πάει για καφεδάκι πάνω στο βουνο στο Χαϊδάρι ..ήταν πολυ ωραία...σημερα όμως δουλεια:-(:-(:-(:-(. Δεν μου καθετε και το ρημαδι το τζοκερ να ησυχασω...:tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...