Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Χαζούλα κι εσύ πια το νιώθεις με τα γαργαλητά :D

Μπα μπα μπα διακρίνω ένταση στο ζευγαράκι???:tongue::tongue:

Αφού σου έδωσε το πράσινο φως οκ,,, θα σε βοηθήσει το χαμομήλι..

Πρέπει να έχω πάρει κανα-δυο κιλάκια;)

Ελα ρε μια χαρουλα..δεν εχεις παρει τιποτα....

ΠΑντως εγω ενα τρισδιαστατο υπερηχο που ειδα 5ου μηνα λαχταρησα!!!ειπα ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!!!:tongue::tongue:

Μη με σκιαζεις μαρη....προσεχε τι με λες...:tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΒΑΝΙΛΛΙΑ φιλη μου...και εμενα η αριστερη ειναι υδροσαλπιγγα!!και εχω κανει και δυο συλληψεις!!εξωσωματικη εκανες????

Α ωραία κ εμένα μάλλον η αριστερή υδροσάλπιγγα είναι...

Λοιπόν την Άνοιξη που μας πέρασε αποφασίσαμε αφού είχαμε κάποιες βιοχημικές στην πλάτη μας να προχωρήσουμε σε εξωσωματική,, πήγαμε σε έναν πολύ καλό εξωσωματικό κ μου είπε: αδιαθετείς, κάνουμε μια υστεροσκόπηση κ ξεκινάς τα φάρμακα,, λέω οκ,,,,, ήμουν τόσο μα τόσοοοοο χαλαρή εκείνο τον μήνα, δεν περίμενα τίποτα, είπα βουρ για την εξωσωματική,,

Και αδιαθετώ κανονικότατα κ 2 μέρες πριν την υστεροσκόπηση στα τελειώματα της περιόδου ένιωθα ζαλάδες κ μου φέρνει τεστ ο άντρούλης μου κ του λέω: είσαι χαζό???? έχω περίοδο... μπλα μπλα ήμουν ΕΓΚΥΟΣ σε δίδυμα που παλινδρόμησαν!!!!!!!!!!!!!

Θέλετε να μάθετε πως έμεινα έγκυος τώρα τον Σεπτέμβριο???

"cogito,ergo sum"

Λοιπόν την Άνοιξη που μας πέρασε αποφασίσαμε αφού είχαμε κάποιες βιοχημικές στην πλάτη μας να προχωρήσουμε σε εξωσωματική,, πήγαμε σε έναν πολύ καλό εξωσωματικό κ μου είπε: αδιαθετείς, κάνουμε μια υστεροσκόπηση κ ξεκινάς τα φάρμακα,, λέω οκ,,,,, ήμουν τόσο μα τόσοοοοο χαλαρή εκείνο τον μήνα, δεν περίμενα τίποτα, είπα βουρ για την εξωσωματική,,

Και αδιαθετώ κανονικότατα κ 2 μέρες πριν την υστεροσκόπηση στα τελειώματα της περιόδου ένιωθα ζαλάδες κ μου φέρνει τεστ ο άντρούλης μου κ του λέω: είσαι χαζό???? έχω περίοδο... μπλα μπλα ήμουν ΕΓΚΥΟΣ σε δίδυμα που παλινδρόμησαν!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ...να σου πω την εβγαλες την υδροσαλπιγγα???:shock:

2011.png

σαν καρπουζι επιπλεωωωωωωω...τι να κανω κι εγω...το χω ριξει στη τρελη αλλιως δε παλευεται

Τα καρπουζια δεν επιπλεουν ...βυθιζονται...ουτε η ανωση δεν τα κρατα στην επιφανεια:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΝΑι ρε δεν μας εχεις πει ..εγω νομιζα φυσιολογικα...α...δεν μας τα λες ολα...θα σε μαλωσω....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

να ειδες εγω ειμαι ΠΑΝΤΑ καλυτερα οταν μπαινω εδω..μονο ο αντρας μου και ο γιατρος με κραζουν!!!λεγε Βανιλλια εχουεμ θεμα εδω...εμενα η χωριακη η πρωτη ηταν 20 και επεσε και η δευτερη ηταν 50 πηγε 80 και μετα τζιφος παλι!!εκανα ολες τις εξετασεις ολες καθαρες.και ο γιατρος λεει μια σε φυσικο κυκλο και μετα μια χωρις να βγαλει την υδροσαλπιγγα και εσω αγχωθει λιγο...

2011.png

Ελα ρε μια χαρουλα..δεν εχεις παρει τιποτα....

Μη με σκιαζεις μαρη....προσεχε τι με λες...:tongue::tongue::tongue:

δεν σε σκιαζω...απλα λεω τι βλεπεις εκει που περιμενεις να δεις οτι ΕΣΥ εισαι η ΜΑΝΑ του νεου ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ!!!:tongue::tongue::tongue:

2011.png

Διαφημίσεις

να ειδες εγω ειμαι ΠΑΝΤΑ καλυτερα οταν μπαινω εδω..μονο ο αντρας μου και ο γιατρος με κραζουν!!!λεγε Βανιλλια εχουεμ θεμα εδω...εμενα η χωριακη η πρωτη ηταν 20 και επεσε και η δευτερη ηταν 50 πηγε 80 και μετα τζιφος παλι!!εκανα ολες τις εξετασεις ολες καθαρες.και ο γιατρος λεει μια σε φυσικο κυκλο και μετα μια χωρις να βγαλει την υδροσαλπιγγα και εσω αγχωθει λιγο...

Ενταξει ρα παιδια καταλαβαινω μπορει μερικες φορες να μας αγχωνει το φορουμ αλλα ειναι και πολλες φορες που μας φοηθάει...

Οταν νιωθετε πιεσμενες ας απεχετε λιγο όταν παλι αισθανεστε καλυτερα να μπαινετε ..αλλα αυτο νομιζω μπορειτε να το κρινετε εσεις και κανεις αλλος...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ενταξει ρα παιδια καταλαβαινω μπορει μερικες φορες να μας αγχωνει το φορουμ αλλα ειναι και πολλες φορες που μας φοηθάει...

Οταν νιωθετε πιεσμενες ας απεχετε λιγο όταν παλι αισθανεστε καλυτερα να μπαινετε ..αλλα αυτο νομιζω μπορειτε να το κρινετε εσεις και κανεις αλλος...

εμενα δεν με αγχωσατε ΠΟΤΕ!!η χαρα που εχω μολςι ακουω ΝΙΝΑΚΙΑ δεν λεγετε...αισθανομαι οτι αλλη μια εμεινε που θα παει ερχεται η σειρα μου!!!:P:p

2011.png

δεν σε σκιαζω...απλα λεω τι βλεπεις εκει που περιμενεις να δεις οτι ΕΣΥ εισαι η ΜΑΝΑ του νεου ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ!!!:tongue::tongue::tongue:

Ναι αλλα και οΣακης Ρουβας καποτε υπηρξε εξωγιηνος:tongue::tongue::tongue::tongue:

ενταξει μετα απο αυτα που διαβαζω...υπαρχει θεος:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:
Απο που το συμπεραναμε αυτο?????οχι οτι φερνω αντιρρηση απλα...:confused::tongue::cool:

Αντε ντε και εγω την ιδια απορια εχω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εσυ θα κανεις τον Μπραντ Πιτ διοτι θα ειναι και γαλανοματης!!!!:rolleyes:

Το έσωσες...

εμενα δεν με αγχωσατε ΠΟΤΕ!!η χαρα που εχω μολςι ακουω ΝΙΝΑΚΙΑ δεν λεγετε...αισθανομαι οτι αλλη μια εμεινε που θα παει ερχεται η σειρα μου!!!:P:p

Ρε μα@@κα αυτοι οι υπολογισμοί σου ειναι που με τρελένουν...:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...