Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Βανιλάκι αληθεια έχεις παρει κανα κιλο????

Μιλησα πριν λιγο με το γιατρο..θα παω την αλλα πεμπτη και μου ειπε οκ για το χαμομηλι..να μην το παρακάνω αλλα να πινω...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουνελοκοτοπουλάκια δεν φταίμε εμείς(καρπουζοβανιλάκια) αν είστε ανορθόγραφες:tongue::tongue::tongue:

Όσο για την Β' επιπέδου κορίτσια να σας πω τον πόνο μου, είμαι βαθύτατα στενοχωρημένη:(:(:(:(

Λοιπόν την Δευτέρα που μας πέρασε ήταν να πάω στο γιατρό μου αλλά θα πάω την επόμενη Τετάρτη:evil::evil::evil::evil:, είχε σεμινάρια κ γέννες κ γω δεν ξέρω τι,,, στο μεταξύ κάπου τώρα πρέπει να κάνω κ την β' επιπέδου,,, δηλαδή θα πάω την άλλη Τετάρτη στο ιατρείο κ θα μου πει πότε θα την κάνω,,,βασικά μετά από λίγες μέρες:evil::evil::evil: και το μωράκι μου έχω να το δω πάνω από μήνα:evil::evil: είμαι πολύ στενοχωρημένη re gamoto

ΒΑνιλακι εχετε να ειδωθειτε ΤΟΣΟ καιρο ε????:tongue:βρε μην σκας!!θα την ακνεις την εξεταση και θα το δεις και μεγαλοοοοοοοοοοο...μια φιλη μου εκλαιγε ενα μηνα διοτι ειχε λεει ΜΕΓΑΛΟ κεφαλι το παιδι της και τι θα εκανε...ειμεθ ατρελες να ξερεις!!!!

2011.png

Ειναι για τους βιασμους του παρελθόντος:D:D:D:D:D:D

στο εχω κρατημενο....μαναρακι μου εσυ..που αν σε ειχα τωρα θα σε ετρωγα στιφάδο.....χιχιχιχι

να ξερεις οτι το κουνελακι και στιφαδο να ειναι παλι θα παρει την εκδικηση του...θα παει η πορ.η συνεφοοο, λεμε!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:...θα υποφερεις!!!:tongue::tongue::tongue:

ΒΑνιλακι εχετε να ειδωθειτε ΤΟΣΟ καιρο ε????:tongue:βρε μην σκας!!θα την ακνεις την εξεταση και θα το δεις και μεγαλοοοοοοοοοοο...μια φιλη μου εκλαιγε ενα μηνα διοτι ειχε λεει ΜΕΓΑΛΟ κεφαλι το παιδι της και τι θα εκανε...ειμεθ ατρελες να ξερεις!!!!

αι βρε χαμλενο με εκανες και γέλασα...γιατι δυσκολευομαι ξέρεις...χιιχιχ

σου λεει η βανιλιτσα..ματια που δεν βλεπονται γρηγορα λισμονιουνται...

βρε τη μαλα@@α με εχει πιασει σήμερα....:shock::shock::shock:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Έλα δεν θέλω βλακείες, μια χαρά είναι η ηλικία σου,,,

Το 'χω ξαναγράψει: στο γραφείο της αιματολόγου που με παρακολουθεί γνώρισα μια κοπέλα ετών περίπου 45 με θρομβοφιλία κι αυτή, η οποία παρακαλώ είναι έγκυος με φυσιολογική σύλληψη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να είσαι αισιόδοξη,,, όλες να είστε..

Μετά από τόσα χρόνια είμαι έγκυος και σημειώστε παρακαλώ: η αριστερή μου σάλπιγγα βουλωμένη στο φουλ κ η δεξιά μου μερικώς βατή χα χα χα χα

Και επίσης σημειώστε ότι έμεινα έγκυος σε δίδυμα πριν ένα εξάμηνο λίγο πριν προχωρήσω στην πρώτη μου εξωσωματική!!!!!!!!!!!!!!!!!

όλες μου οι ευχές μαζί σας αγαπούλες μου:D:D

1365859p8cqtasrz1.gif

αχ βρε βανιλλιτσα!!!

Διαφημίσεις

Έλα δεν θέλω βλακείες, μια χαρά είναι η ηλικία σου,,,

Το 'χω ξαναγράψει: στο γραφείο της αιματολόγου που με παρακολουθεί γνώρισα μια κοπέλα ετών περίπου 45 με θρομβοφιλία κι αυτή, η οποία παρακαλώ είναι έγκυος με φυσιολογική σύλληψη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να είσαι αισιόδοξη,,, όλες να είστε..

Μετά από τόσα χρόνια είμαι έγκυος και σημειώστε παρακαλώ: η αριστερή μου σάλπιγγα βουλωμένη στο φουλ κ η δεξιά μου μερικώς βατή χα χα χα χα

Και επίσης σημειώστε ότι έμεινα έγκυος σε δίδυμα πριν ένα εξάμηνο λίγο πριν προχωρήσω στην πρώτη μου εξωσωματική!!!!!!!!!!!!!!!!!

όλες μου οι ευχές μαζί σας αγαπούλες μου:D:D

ΒΑΝΙΛΛΙΑ φιλη μου...και εμενα η αριστερη ειναι υδροσαλπιγγα!!και εχω κανει και δυο συλληψεις!!εξωσωματικη εκανες????

2011.png

να ξερεις οτι το κουνελακι και στιφαδο να ειναι παλι θα παρει την εκδικηση του...θα παει η πορ.η συνεφοοο, λεμε!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:...θα υποφερεις!!!:tongue::tongue::tongue:

Μπα εγω θα ελεγα πως θα ξελαφρωσω μαι και εχω ενα φουσκωμα τελευταιως...:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ελα ρε μη μου αγχωνεσαι για εγω ενα μηνα εχω να το δω...εσενα τουλαχιστον σε κλωτσαει κιολας και καταλαβαινεις οτι ειναι καλα...εγω που ζω ενα μυστήριο....:D:D:D:D:D

Χαζούλα κι εσύ πια το νιώθεις με τα γαργαλητά :D

Ειναι για τους βιασμους του παρελθόντος:D:D:D:D:D:D

στο εχω κρατημενο....μαναρακι μου εσυ..που αν σε ειχα τωρα θα σε ετρωγα στιφάδο.....χιχιχιχι

Μπα μπα μπα διακρίνω ένταση στο ζευγαράκι???:tongue::tongue:

Βανιλάκι αληθεια έχεις παρει κανα κιλο????

Μιλησα πριν λιγο με το γιατρο..θα παω την αλλα πεμπτη και μου ειπε οκ για το χαμομηλι..να μην το παρακάνω αλλα να πινω...

Αφού σου έδωσε το πράσινο φως οκ,,, θα σε βοηθήσει το χαμομήλι..

Πρέπει να έχω πάρει κανα-δυο κιλάκια;)

"cogito,ergo sum"

αι βρε χαμλενο με εκανες και γέλασα...γιατι δυσκολευομαι ξέρεις...χιιχιχ

σου λεει η βανιλιτσα..ματια που δεν βλεπονται γρηγορα λισμονιουνται...

βρε τη μαλα@@α με εχει πιασει σήμερα....:shock::shock::shock:

ΠΑντως εγω ενα τρισδιαστατο υπερηχο που ειδα 5ου μηνα λαχταρησα!!!ειπα ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!!!:tongue::tongue:

2011.png

Διαφημίσεις

τι διαβαζουν τα ματακια μου θεε μου...λιγο ελειψα με τρελανατε.....χαζα ολα σας:tongue::tongue::tongue:

istockphoto_1866126-watermelon-with-eyes.jpg

παω για μια εξωτερικη δουλεια και θα επιστρεψω σε μιση ωριτσα το πολυ...ελπιζω να εισαστε εδω

τι διαβαζουν τα ματακια μου θεε μου...λιγο ελειψα με τρελανατε.....χαζα ολα σας:tongue::tongue::tongue:

2585371nrrzbypbza.jpg

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...