Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια κάναμε το δεύτερο υπέρηχο μεγαλώνει μια χαρά το μωράκι μας ακούσαμε κ καρδούλα!! Πολύ αναγούλα όμως βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν περνάει λεπτό.... Σαν άρρωστη νοιώθω μόνο ξάπλα θέλω να ειμαι... Άρχισα να παίρνω ginger συμπλήρωμα τώρα να δω αν θα βοηθήσει... 

Μπραβο κοριτσι μου! Ολα καλα το μωρακι σου.. μπορεις να ηρεμησεις! Οσο για τις αναγουλες, θα σου δωσω ενα tip δοκιμασμενο. Την ωρα που ξυπνας το πρωι, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, τρως 1-2 φρυγανιες. Κραταει τα υγρα πριν ξεκινησει η πρωινη ναυτια. Βοηθαει για αρκετες ωρες. Αργοτερα ξανατρως. Πριν το μαθω υπεφερα. Οταν μου το ειπαν.. ηρεμησα σε πολυ μεγαλο ποσοστο. Παιζει ρολο να τις τρως, αν ειναι δυνατον, ακριβως μολις ξυπνας. Δοκιμασε το ενα πρωι αν θελεις..

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και συ το τσαντα του σπορτ billy εχεις ε??? βρισκεις τα παντα κει μεσα:tongue::tongue:

Κατι τέτοιο...ότι θες έχει εκτος από λεφτά...

προσπααθώ να θυμηθώ το καρπουζάκι:confused::confused: ήσουν κ συ στο παλιό τόπικ?

Κι εγώ χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω:P

Να μπαίνεις να τα λέμε...πως πάει η προσπάθεια? έχουμε κανα καλο νέο?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

:oops::oops::oops:

φταίει που είμαι στη δουλειά!!!!!!!!

τώρααααα σε θυμήθηκα καλό μου καρπουζάκι:roll:

Καλα έκανες και της είπες ότι την θυμήθηκες...

να μην κλέει...άσε που αν κλαψει θα μας γεμίσει κουκούτσια:D:D:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

girls έχω μια ερώτηση, έχει κάνει κάποια 3d ή 4d υπέρηχο?

οχι ..γιατι είναι αυτο?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλα έκανες και της είπες ότι την θυμήθηκες...

να μην κλέει...άσε που αν κλαψει θα μας γεμίσει κουκούτσια:D:D:D:D:D

αν θελετε μπορω να σας γεμισω κουκουτσια κι αλλιως....να σας φτυσω......φτου μη σας ματιασω:lol::lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

οχι ..γιατι είναι αυτο?

Ε είπαμε να ξαναρχίσουμε τις προσπάθειες..έχουν περάσει κάποιοι μήνες από την απόξεση, συνήλθα κ ψυχολογικά..

Ο γιατρός (ακόμα ψάχνω βέβαια άλλον) πρότεινε ένα τέτοιο υπέρηχο στο ιασώ για να δούμε ένα κυστικό μόρφωμα που έχω στην ωοθήκη κ ταυτόχρονα να δούμε κ το σχήμα της μήτρας..

"cogito,ergo sum"

Ε είπαμε να ξαναρχίσουμε τις προσπάθειες..έχουν περάσει κάποιοι μήνες από την απόξεση, συνήλθα κ ψυχολογικά..

Ο γιατρός (ακόμα ψάχνω βέβαια άλλον) πρότεινε ένα τέτοιο υπέρηχο στο ιασώ για να δούμε ένα κυστικό μόρφωμα που έχω στην ωοθήκη κ ταυτόχρονα να δούμε κ το σχήμα της μήτρας..

Αντε να ξεκινησετε με το καλο..

Πιστευω θα είναι σαν το υπέρηχο απλα θα είναι μεγαλήτερης ευκρίνιας και θα τα δείχνει τρισδιαστατα....

Να πας να τον κανεις αν είναι να είσαι πιο ήρεμη

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

νομιζω θα ναι οπως τον αλλο υπερηχο απλα θα τα βλεπεις τρισδιαστατα ολα...κακο δε θα κανει...να ηρεμησεις και συ και να βαλετε μπροστα παλι

211442lg20recj1j.gif

λέτε να μας δώσουν κ 3d γυαλιά όπως στον κινηματογράφο:tongue:

για πείτε μου τα δικά σας...να υποθέσω ότι όλες είμαστε μάχιμες??

Το Nadimoraki που βρίσκεται?

ειμαστε ολες στις επαλξεις...μετα απο κυκεωνα πραγματων η καθε μια ξεχωριστα....ολες μαζι πλεον...στη Μοσχα αδερφες μου στη Μοσχα:tongue::tongue::tongue:

το μπιφτεκακι εργαζεται σκληρα....αναπληρωνει και εμας που κ@λοβαραμε:tongue:

211442lg20recj1j.gif

ειμαστε ολες στις επαλξεις...μετα απο κυκεωνα πραγματων η καθε μια ξεχωριστα....ολες μαζι πλεον...στη Μοσχα αδερφες μου στη Μοσχα:tongue::tongue::tongue:

το μπιφτεκακι εργαζεται σκληρα....αναπληρωνει και εμας που κ@λοβαραμε:tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Όμως βρε αδερφές μου γιατί μπαίνετε μονάχα τα πρωϊνά?

Τα απογεύματα, τα βραδάκια που χάνεστε?

Λοιπον μπαίνουμε το πρωι που κ@λοβαράμε γιατι το βραδάκι ασχολούμαστε με το άθλημα..χιχιχ πλακα κάνω απλως μετα μεχρι να γυρισουμε να κανουμε και καμια δουλεια περνάει η ώρα μετά έρχεται και ο συντροφος ..τι να τον κάνουμε να τον αφησουμε μόνο...δεν λέει μετα θα λεει ότι τον χρησιμοποιουμε μόνο για την πράξη:tongue::tongue::tongue::tongue:

Το βράδυ πάλι βλεπω και μια δυσκολία στο να συντονιστούμε η καθε μία μπαίνει με την ώρα της...

Αμα δω κινηση μπαινω καμια φορα

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...