Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βενους καλει καρπουζοκατοπουμαϊμουδοελαφομπιφτεκακια!!!!

Άφαντη η Βανίλλα στο κάλεσμα της κιουρίας venus:(:(:(:(

Βανιλλαααααααααααα τι κανετεεεεεεεεεεεεεεε ???????????

καλε τι εγινε σημερα??? φτου φτου μην μας ματιασω?

Μπα μπα τώρα μας θυμηθήκατε????:tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

κανω υπομονη....διοτι ΠΑΛΙ εσπασε το ωαριο και δεν το προλαβε να το παρει..λαλαλαλαλαλαλαλαλα...αλλα απο στηθος ειμαι οκ!

ελα ρε παλι δεν το προλαβατε?? γιατι δεν κανεις μερα παρα μερα??

..μπραβο τουλαχιστον που με το στηθος εισαι οκ.....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέραααααα

Επιτέλους μαζευτήκατε παλιοκόριτσα!!!!!!!!!!!!!!!

.....Αμέσως μετά την σαλπιγγογραφία ξεκινάνε οι βιασμοί, ούτε μέρα για χάσιμο;)

δεν σταματησαν ποτε:tongue::tongue::tongue::tongue: καλημερα βανιλιτσα

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

εχεις κανει πολλες προσπαθειες? η επομενη ποτε ξεκιναει?

ΑΑΑΑ...μμμ..εχω κανει 3 ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ εκ των οποιων στις δυο εσπασαν τα αυγα μου ΠΡΟ της ωορλληψιας και σε μια αντι για δυο πρεγκνυλ εκανα μια και δεν ωριμασε το ωαριο οποτε εκανα ΤΖΑΜΠΑ (οχι χρηματικως εκει πληρωσα...) την ωολληψια αλλα ητο τζουφιο το ωαριοΝ....:cool::twisted::tongue:

2011.png

Διαφημίσεις

ελα ρε παλι δεν το προλαβατε?? γιατι δεν κανεις μερα παρα μερα??

..μπραβο τουλαχιστον που με το στηθος εισαι οκ.....

Αγαπη υποτιθεται οτι θ ακαναμε εξωσωματικη σε φυσικο!!και το ηλιθιο εσπασε και πιο πριν οποτε ουτε προσπαθεια μετραει..ασε που δεν εχω και ορεξη...:D

2011.png

περιμενε ρε κοτοπουλακι.....σου μιλησε ? σε ειπε μαμα??? πηγε φανταρος....περιμενε ειναι νωρις ακομα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αντε ντε ..τι να πιστεψω και εγω η δολια μανα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μια χαρα μου φαινεται??

τωρα να δουμε τι θα πει και ο γιατρος!!!!

αντε ντε ..νομιζω οτι αυτο ειναι το συμαντικότερο:tongue::tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ΑΑΑΑ...μμμ..εχω κανει 3 ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ εκ των οποιων στις δυο εσπασαν τα αυγα μου ΠΡΟ της ωορλληψιας και σε μια αντι για δυο πρεγκνυλ εκανα μια και δεν ωριμασε το ωαριο οποτε εκανα ΤΖΑΜΠΑ (οχι χρηματικως εκει πληρωσα...) την ωολληψια αλλα ητο τζουφιο το ωαριοΝ....:cool::twisted::tongue:

τι γκαντεμια ειναι αυτη!!!! επειδη ειμαι ασχετη απο εξωσωματικη, δεν σε ελεγχουν τακτικα για να προλάβουν το αυγουλακι και να το παρουνε?

Η επόμενη προσπαθεια ποτε ξεκιναει? Ευχομαι να ειναι η τελευταια και η καλυτερη...

Αγαπη υποτιθεται οτι θ ακαναμε εξωσωματικη σε φυσικο!!και το ηλιθιο εσπασε και πιο πριν οποτε ουτε προσπαθεια μετραει..ασε που δεν εχω και ορεξη...:D

τι ακριβως ειναι η εξωσωματικη σε φυσικο κυκλο?

ειμαι τελειως αδαης!!! συγχωρεστε με.

Διαφημίσεις

περιμενε ρε κοτοπουλακι.....σου μιλησε ? σε ειπε μαμα??? πηγε φανταρος....περιμενε ειναι νωρις ακομα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

το κοτοπουλακι θα κανει ΓΙΟ!!!και θα εχει και εντονα ματια!!!!:P

2011.png

Καρπουζακι, μακαρι να εισαι εγκυος αυτο το μηνα!!!

Μακάρι μακάρι μακάρι, μία μία να πάιρνετε σειρά,,,, σας παρακαλώ εγώ πότε θα ανοίξω θεματάκι ανακοίνωσης????? γρήγοραααα

εμενα ειχει 80% φυσιολογικη μορφη το σπερμα και 60% κινητικοτητα

super ελαφάκι,μια χαρά το σπέρμα!!!!!!!

κανω υπομονη....διοτι ΠΑΛΙ εσπασε το ωαριο και δεν το προλαβε να το παρει..λαλαλαλαλαλαλαλαλα...αλλα απο στηθος ειμαι οκ!

Σου στέλνω τη θετική μου σκέψη ;);) τον άλλο μήνα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα..

ειπα να μην φανω στριγγλα για αλλη μια φορα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καρπουζάκι μου γλυκό μου έλειψες πολύ πολύ,,, εσύ στρίγγλα ποτέ μα πότε,,,ίσως κάποιες άλλες:tongue::tongue:

Ναι βρε αυτο ειναι?? ξερω εγω δεν ειμαι σιγουρη...χιχιχι

Ναι ναι το μπεμπάκι σου είναι, μίλα του,,, το ζουζουνάκι :D:D:D:D

"cogito,ergo sum"

ΛΟΙΠΟΝ...στην εξωσωματικη σε φυσικο δεν παιρνεις φαρμακα.παρακολουθεις την ωορρηξια και μολις πει ο γιατρος κανεις μια ενεση και σε 36 ωρες πας και παιρνουν το ωαριο και το γονιμοποιουν.Μετα στο εμφυτευουν...επειδη ομως δεν παιρνεις φαρμακα μπορει να εκκρινεται και η δικη σου ορμονη και να σπασει πριν το ωαριο!!!αυτο εχω παθει εγω δυο φορες..την τριτη δεν εβρισκα την ενεση που επρεπε πηρα μια αλλη διοτι ητο 1 την νυχτα αλλα επρεπε να κανω 2 απο αυτες με αποτελεσμα ν αμην εχει ωριμασει σωστα το ωαριο και ΠΑΛΙ τζιφο!!δεχομαι αποριες κοριτσακια!!!

2011.png

Καρπουζάκι μου γλυκό μου έλειψες πολύ πολύ,,, εσύ στρίγγλα ποτέ μα πότε,,,ίσως κάποιες άλλες:tongue::tongue:

αν θυμαμαι καλα, βανιλλακι εσυ μαζι με το καρπουζακι κυνηγουσατε εμενα και το κοτοπουλακι για τα ορθογραφικα μας λαθη!!!!

ενα εχω να πω,λοιπον, για το πιο πανω σχολιο: βρηκε ο γυφτος την γενια του και αγαλίασε η καρδια του :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοτοπουλακι, τις εβαλα στην θεση τους!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Και τωρα σοβαρα : Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ποτε θα κανετε βανιλλα???

τι γκαντεμια ειναι αυτη!!!! επειδη ειμαι ασχετη απο εξωσωματικη, δεν σε ελεγχουν τακτικα για να προλάβουν το αυγουλακι και να το παρουνε?

Η επόμενη προσπαθεια ποτε ξεκιναει? Ευχομαι να ειναι η τελευταια και η καλυτερη...

ΚΟιτα...με ειδε Σαββατο ηταν 9 χιλιοστα...μου λεει ελα Τεταρτη,,λεω ειναι αργα...λει αποκλειεται...και ομως ειχε εμγαλωσει ρε!!!

2011.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...