Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ορμονολογικες βιοιατρικη (μου τις καλυπτει ιδιωτικη ασφαλεια), το αιμα σε ειδικο εργαστηριο απεναντι απο το λητω, την υστεροσαλπιγγογραφια και τα λεμφοκυτταρα στο λητω.

ποσο θα πάει το μαλλί κουκλα? απλα ρωταω για να ξερω και για μενα, γιατι μετα την περιοδο αυτου του μηνα θα παω και εγω στην γιατρο να τα βαλουμε ολα κατω παλι.

τα πρωτα τα εχω κανει και εγω ..αυτο με το αιμα της περιοδου πρωτη φορα το ακουω..οσο φια τον καρπουζο τζαμπα μου φαινεται θα του τα ριξεις..και εγω τα ιδια δεν ελεγα ..εγω έλεγα να κανουμε κατατμιση ειχα παρει και τα κεντρα να ρωτησω αλλα τελικα διεψευθει....

Το σπερματοδιαγραμμα δεν ξερω αν δειχνει κατι εμενα ετσι μου ειχαν πει..αφου μενεις παει να πει οτι εχει καλη κινητικοτητα το θεμα ειναι να ξερετε την ποιοτητα...

δειχνει καποια πρωτα σταδια ποιοτητας.....αν δεις κατι και θελεις να το ψαξεις παραπανω τοτε πας στην κατατμιση...ασ με εγω θα το ριξω σ αυτον φταιει δε φταιει:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

τα πρωτα τα εχω κανει και εγω ..αυτο με το αιμα της περιοδου πρωτη φορα το ακουω..οσο φια τον καρπουζο τζαμπα μου φαινεται θα του τα ριξεις..και εγω τα ιδια δεν ελεγα ..εγω έλεγα να κανουμε κατατμιση ειχα παρει και τα κεντρα να ρωτησω αλλα τελικα διεψευθει....

Το σπερματοδιαγραμμα δεν ξερω αν δειχνει κατι εμενα ετσι μου ειχαν πει..αφου μενεις παει να πει οτι εχει καλη κινητικοτητα το θεμα ειναι να ξερετε την ποιοτητα...

απο οτι εχω ακουσει το σπερμοδιαγραμμα δειχνει και για την ποιοτητα του σπερματοσ.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ποσο θα πάει το μαλλί κουκλα? απλα ρωταω για να ξερω και για μενα, γιατι μετα την περιοδο αυτου του μηνα θα παω και εγω στην γιατρο να τα βαλουμε ολα κατω παλι.

λοιπον οι ορμονολικες κανονικα κανουν 335 (εγω θα πληρωσω 67ευρω, λεμφοκυτταρα 180ε, αυτο με το αιμα 190ε, υστεροσαλπιγγογραφια 130ε και το σπερμοτετοιο 20ε(το καλυπτει και αυτο η ασφαλεια)

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

να σε ρωτησω κατι αλλο καρπουζακι? μετα την υστεροσαλπιγγογραφεια μπορεις να ξεκινησεις αμεσως τις προσπαθειες ή πρεπει να περιμενεις καποιο διαστημα πρωτα.

υ.γ. αν δεν κανω λαθος εσυ ,τωρα που μιλαμε, πρεπει να εισαι κοντα στις μερες σου.σωστα?

Εφακη, αν εχεις χρονο οταν ερθεις να κανονισουμε να βρεθουμε...τι λετε και οι υπολοιπες?

θα προσπαθησω ,θα ειμαστε με παρεα ομως!!!ελπιζω να τα καταφερω!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

να σε ρωτησω κατι αλλο καρπουζακι? μετα την υστεροσαλπιγγογραφεια μπορεις να ξεκινησεις αμεσως τις προσπαθειες ή πρεπει να περιμενεις καποιο διαστημα πρωτα.

υ.γ. αν δεν κανω λαθος εσυ ,τωρα που μιλαμε, πρεπει να εισαι κοντα στις μερες σου.σωστα?

ο δικος μου μου πε βουρ στο πατσα γιατι το απομενο 3 μηνο οι σαλπιγγες θα ναι ορθανοιχτες....το φαρμακο και η ακτινοβολια ειναι τοσο μικρη που δεν επηρεαζει καθολου μια συλληψη κλπ....βεβαια υπαρχουν αλλοι που λενε να περιμενεις τον επομενο κυκλο....ξερω κι εγω τι γινεται

211442lg20recj1j.gif

Τι ειναι η κατατμιση κοτοπουλακι???

Κατατμιση ειναι οτι βλεπουν το DNA του σπερματος γιατι μπορει να ειναι γρηγορο δυνατο κτλ αλλα να υπαρχει καποια σπασπενη αλυσιδα που να δημιουργει προβλημα...

δειχνει καποια πρωτα σταδια ποιοτητας.....αν δεις κατι και θελεις να το ψαξεις παραπανω τοτε πας στην κατατμιση...ασ με εγω θα το ριξω σ αυτον φταιει δε φταιει:tongue::tongue::tongue:

Ναι καλα αυτος θα ξέρει...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

πωπω...σας βγαζω το καπελλο...τι γνωσεις ειναι αυτες!!!

να τωρα παλι αγχωθηκα...θα παρω την γυναικολογο τηλ να παω να την δω την ερχομενη τριτη για να τα βαλουμε ολα κατω. ωχ ωχ και βαη βαη

πωπω...σας βγαζω το καπελλο...τι γνωσεις ειναι αυτες!!!

να τωρα παλι αγχωθηκα...θα παρω την γυναικολογο τηλ να παω να την δω την ερχομενη τριτη για να τα βαλουμε ολα κατω. ωχ ωχ και βαη βαη

Καρπουζακι, μακαρι να εισαι εγκυος αυτο το μηνα!!!

καλε χαλαρωσε πια.....:tongue::tongue: μη τη κουφανεις τη γυναικα......ελπιζω κι εγω κουνελακι μου αλλα θαδειξει.....οτι βρεξει ας κατεβασει:tongue:

211442lg20recj1j.gif

Κατατμιση ειναι οτι βλεπουν το DNA του σπερματος γιατι μπορει να ειναι γρηγορο δυνατο κτλ αλλα να υπαρχει καποια σπασπενη αλυσιδα που να δημιουργει προβλημα...

Ναι καλα αυτος θα ξέρει...

εμενα ειχει 80% φυσιολογικη μορφη το σπερμα και 60% κινητικοτητα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...