Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

μπαη δε γουεη εφακη...νωρις θυμηθηκες να πας τις εξετασεις του ανδρος στον γιατρο... πως εισαι εσυ κουλα ψυχολογικα πηρες καθολου τα πανω σου??

Καρπουζακι μου γλυκο και ζουμερο...χαιρομαι που εισαι παλι εδω...

Εσυ ειχες παει στον γιατρο κουκλα.Τι σου ειπε,αν δεν γινομαι αδιακριτη??

Να σας πω και εγω κατι???Τελικα αυτο τον μηνα δεν πηγα στην γυναικολογο...1 μηνα απεξαρτηση εκανα...και ελπιζω να το συνεχισω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπαη δε γουεη εφακη...νωρις θυμηθηκες να πας τις εξετασεις του ανδρος στον γιατρο... πως εισαι εσυ κουλα ψυχολογικα πηρες καθολου τα πανω σου??

Να σας πω και εγω κατι???Τελικα αυτο τον μηνα δεν πηγα στην γυναικολογο...1 μηνα απεξαρτηση εκανα...και ελπιζω να το συνεχισω...

αντε ντε καλα λες..το Εφακι νωρις το θυμηθηκε...χιχιχιχ

Εσυ ομως κουνελακι μου εισαι καλα ψυχολογικα...σας θελω χαρουμενες...δεν θελω να σας πέρνει απο κάτω.....

αντε ζουζουνουμπες μου και εγω θα σας στελνω όλη μου τη θετικη ενέργεια...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ακανα και εγω την αποχη μου!!!εχει 2 μηνες να παω αλλα επειδη εδω και 3 μηνες μου εμφανιζονται κατι καφε πριν απο την περιοδο ειπα να παω να το ψαξω λιγο!!!εχασα 4 κιλα με την διαιατα που κανω εκλεισα και εισητηρια για να ερθω αθηνα τελος μαρτιου ναι μπορω να πω πηρα τα πανω μου!!!!!:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

QUOTE]

πηγα και με κουφανε βεβαιως βεβαιως...το θεμα αυτουνου βεβαια δεν ειναι αν θα μεινω εγκυος και ποτε..(αυτο το εχει παραβλεψει:tongue::tongue:) απλα μετα απο συζητηση πολυωρη καταληξαμε να κανω καποιες εξετασεις για να δει μηπως υπαρχει κατι γιατι δεν συνεχιζεται η εγκυμοσυνη. κατα 98% ηταν τυχαιο ηταν μοιραιο (που λεει και το ασμα) αλλα θελω να δω μου ειπε αυτο το 2% μηπως προκυψει κατι.....συμπερασμα........τιποτα...κανω τις εξετασεις και βλεποντας και κανοντας....οι βιασμοι θα συνεχιζονται κανονικοτατα:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Ελπιζω να μεγαλώνει..την αλλα εβδομάδα θα παμε στο γιατρο να το δουμε..αντε αγωνιω γιατι εχω καιρο...αν αρχισαμε να τρωμε...ρε πειναω συνεχεια..βέβαια αν φάω μου πεφτουν βαρια...αστα δεν με πιανεις πουθενα...η αληθεια ειναι ότι έβαλα ηδη τα 2,5 κιλά απο τα 4 που ειχα χασει..παει φακλανα θα γινω...:D:D:D:D

Χαιρομαι που ασπρισες καρπουζακι μου γιατι μου ειχε λειψει...

οπου να ναι θα κανετε και την β επιπεδου ε??? Επιτελους θα μαθουμε το το φυλο του κοτομπεμπε!!!!

Οι αναγουλες εχουν ηρεμησει καθως και η εμετοι ....απλα μου καθετε βαρυ το φαγητο αλλα δεν πτωουμε...χιχιχιχ

Παιδια αισθανομαι κατι φαγουρισματα γαργαλιματα να τα πω μεσα αλλα δεν ξερω αν ειναι το μπεμπακι μου...να τωρα που σας γραφω σαν να με τρωωει η κοιλια μου απο μεσα και θελω να ξυστω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

να ναι ρε συ τα πρωτα σημαδια του μπεμπε αυτα???? Να ναι τα πρωτα κλωτσηδια????εεεεεεε????:-PΕφακη τα φωτα σου, εσυ που εισαι ηδη μανουλα θα ξερεις

Διαφημίσεις

οπου να ναι θα κανετε και την β επιπεδου ε??? Επιτελους θα μαθουμε το το φυλο του κοτομπεμπε!!!!

να ναι ρε συ τα πρωτα σημαδια του μπεμπε αυτα???? Να ναι τα πρωτα κλωτσηδια????εεεεεεε????:-PΕφακη τα φωτα σου, εσυ που εισαι ηδη μανουλα θα ξερεις

τι να σας πω και εγω η εριμη στο γιο μου εγινα 5 μηνων να τον νιωσω ειμουν και μικρη και στο κοσμο μου!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Συγνωμη για την καθηστερηση αλλα ειχα απασχολιμενα τα χέρια...γιατι έτρωγα....:D:D:D:D εφερα λιγο μπριαμ και μου ηρθε μια ορεξουλα....:tongue::tongue::tongue:

ακανα και εγω την αποχη μου!!!εχει 2 μηνες να παω αλλα επειδη εδω και 3 μηνες μου εμφανιζονται κατι καφε πριν απο την περιοδο ειπα να παω να το ψαξω λιγο!!!εχασα 4 κιλα με την διαιατα που κανω εκλεισα και εισητηρια για να ερθω αθηνα τελος μαρτιου ναι μπορω να πω πηρα τα πανω μου!!!!!:tongue::tongue:

Καλα κανεις και πέρνεις τα πάνω σου...ετσι πρέπει..

αντε να έρθεις να σε δουμε....

QUOTE]

πηγα και με κουφανε βεβαιως βεβαιως...το θεμα αυτουνου βεβαια δεν ειναι αν θα μεινω εγκυος και ποτε..(αυτο το εχει παραβλεψει:tongue::tongue:) απλα μετα απο συζητηση πολυωρη καταληξαμε να κανω καποιες εξετασεις για να δει μηπως υπαρχει κατι γιατι δεν συνεχιζεται η εγκυμοσυνη. κατα 98% ηταν τυχαιο ηταν μοιραιο (που λεει και το ασμα) αλλα θελω να δω μου ειπε αυτο το 2% μηπως προκυψει κατι.....συμπερασμα........τιποτα...κανω τις εξετασεις και βλεποντας και κανοντας....οι βιασμοι θα συνεχιζονται κανονικοτατα:tongue::tongue::tongue:

Τι εξετάσεις σου ειπε να κάνεις...??

με τους βιασμούς καλα κανεις..ετσι συνεχισε..μη σταματας συνεχισε...

Λες ε?? δεν ξερω σιγουρα...να την β επιπεδου την κανουν 20 με 24 εβδομαδες..ανυπομωνω...

το φυλο ισως και μπορεσει να το δει την αλλη εβδομαδα που θα παμε στο γιατρο ...αν μας κανει τη χάρη...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

λοιπον θα κανω εναν πληρη ορμονολογικο ελεγχο (που δεν εχω κανει ποτε μου), μια εξεταση αιματος των λεμφοκυτταρων, μια εξεταση με το αιμα της περιοδου, μια υστεροσαλπιγγογραφια, και ο καρπουζος ενα σπερματοδιαγραμμα (μηπως το ερμο το στρατιωτακι του φταιει που παραγω κακα εμβρυα)...θα τα ριξω ολα σ αυτον:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

Εφακη ποτε ερχεσαι αθηνα? Πολυ πιθανο το καλοκαιρι (υγεια να χουμε και λεφτα) να ερθω στην Λεμεσσο...Δουλευειε εκει ενας φιλος του αντρος μου.

Καρπουζακι κανε τις εξετασεις αυτες. Καλα αποτελεσματα να χεις? Ποτε ξεκινας και με πια σειρα? Αυτες τις εξετασεις που λες δεν τις εχω κανει και εγω ποτε.

Διαφημίσεις

Εφακη ποτε ερχεσαι αθηνα? Πολυ πιθανο το καλοκαιρι (υγεια να χουμε και λεφτα) να ερθω στην Λεμεσσο...Δουλευειε εκει ενας φιλος του αντρος μου.

Καρπουζακι κανε τις εξετασεις αυτες. Καλα αποτελεσματα να χεις? Ποτε ξεκινας και με πια σειρα? Αυτες τις εξετασεις που λες δεν τις εχω κανει και εγω ποτε.

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: λοιπον ξεκιναω ορμονολογικες την 3η-5η μερα του κυκλου, την ιδια μερα αυτο με το αιμα της περιοδου (να δω πως θα το συλλεψω στο ειδικο μπουκαλι...θα πεσει γελιο), την υστεροσαλπιγγογραφια 6η-12η να δουμε οτι ολα ειναι κομπλε, και την αλλη με τα λεμφοκυτταρα οποτε να ναι δεν εχει συγκεκριμενη ημερομηνια..κοιτα μετα απο την συζητηση που καναμε, ναι με επεισε:tongue::tongue::tongue: πρεπει να τις κανω...μηπως λεω μηπως σπασει ο διαολος το ποδι του και υπαχει κατι....που βεβαια οτι και να ναι διορθωνεται οποτε....

211442lg20recj1j.gif

ερχομαι 31/3 και θα καθησω 3 μερες!!!!να ερθετε εχουμε πολυ ωραιες παραλιες!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

λοιπον θα κανω εναν πληρη ορμονολογικο ελεγχο (που δεν εχω κανει ποτε μου), μια εξεταση αιματος των λεμφοκυτταρων, μια εξεταση με το αιμα της περιοδου, μια υστεροσαλπιγγογραφια, και ο καρπουζος ενα σπερματοδιαγραμμα (μηπως το ερμο το στρατιωτακι του φταιει που παραγω κακα εμβρυα)...θα τα ριξω ολα σ αυτον:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τα πρωτα τα εχω κανει και εγω ..αυτο με το αιμα της περιοδου πρωτη φορα το ακουω..οσο φια τον καρπουζο τζαμπα μου φαινεται θα του τα ριξεις..και εγω τα ιδια δεν ελεγα ..εγω έλεγα να κανουμε κατατμιση ειχα παρει και τα κεντρα να ρωτησω αλλα τελικα διεψευθει....

Το σπερματοδιαγραμμα δεν ξερω αν δειχνει κατι εμενα ετσι μου ειχαν πει..αφου μενεις παει να πει οτι εχει καλη κινητικοτητα το θεμα ειναι να ξερετε την ποιοτητα...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ορμονολογικες βιοιατρικη (μου τις καλυπτει ιδιωτικη ασφαλεια), το αιμα σε ειδικο εργαστηριο απεναντι απο το λητω, την υστεροσαλπιγγογραφια και τα λεμφοκυτταρα στο λητω.

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...