Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Καλημεραααααααααααααα

Λάθος συναγερμός τελικά !!!!δεν κατέβηκε η ρουφιανα μου κάνει κολπα, είδα καφέ κόκκινο το πρωί και λέω ήρθε βάζω tabon μετά από 3 ώρες πάω να αλλάξω και βλέπω πολύ λίγο καφέ λέω δεν βάζω τίποτα μέχρι να κατεβεί το βραδύ πάλι λίγα καφέ στο σκούπισμα και σήμερα τίποτα ακόμα ,θα με παιδέψει και αυτό το μήνα η άτιμη

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα αγπάπες μου!!!!

αντε Εφάκι μου να δουμε μηπως αχουμε ευχαριστα???

Κουνελακι μου τι κάνεις?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλημερα ομορφες.το απο κει καφε κοντευει να βαλει λουκετο αλλα και το απο δω..............που εισαστε ολες μου λετε?παμε ασορτι με την εποχη.ολα κλεινουν!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα αγαπάκια μου ομορφα..που εχετε χαθει..για να μαζευομαστε...εντε μην σας αρχισω στιε γρηγορες....

Μάκιαααααααααααααα

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

κατεβηκε η ρουφιανα σημερα!!!!

Elaφάκι πάμε δυναμικά για τον επόμενο μήνα:D

Καλημερα αγαπάκια μου ομορφα..που εχετε χαθει..για να μαζευομαστε...εντε μην σας αρχισω στιε γρηγορες....

Μάκιαααααααααααααα

Κοτοπουλάκι μου κι εγώ βοηθός στο ξύλο που θα ρίξεις:mrgreen:

Τι κάνει το μπεμπέκι σου? άντε περνάει ο καιρός, απίστευτο ε???

"cogito,ergo sum"

Καλως τα μου..

Βανιλάκι μου περνάει ο καιρός..να σε ρωτησω..εσυ ποτε το κατάλαβες το μπεμπάκι σου? Για την β επιπέδου πότε θα πας?

Εφάκι μου υπομονη αγάπη μου...τον αλλο μηνα βουρ........

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Καλως τα μου..

Βανιλάκι μου περνάει ο καιρός..να σε ρωτησω..εσυ ποτε το κατάλαβες το μπεμπάκι σου? Για την β επιπέδου πότε θα πας?

Εφάκι μου υπομονη αγάπη μου...τον αλλο μηνα βουρ........

Gamoto με πέταξε έξω 2 φορές:mad::mad:

Το μπεμπάκι το κατάλαβα περίπου την 18 βδομάδα, με γαργάλαγε ο αφαλός μου:D:D:D:D

Την Δευτέρα επιτέλους θα πάμε στον doc και θα μας πει ακριβώς την ημερομηνία της Β'επιπέδου,,,, λογικά σε λίγες μέρες, υπολογίζω σε 10 μέρες περίπου

Έχω τρελό άγχος για την εξέταση, να πάνε όλα καλά, να είναι γερό το μπεμπάκι μας,,,,,,,

Χτες έφαγα μια τεραστίων διαστάσεων κρέπα σοκολάτα-μπισκότο και μετά το μπεμπάκι έκανε σαν παλαβό στην κυριολεξία,,, δεν το έχω ξανανιώσει τόσο ζωηρό,,,, υποθέτω ότι έπαθε το κατιτίς με την γλυκιά γεύση,,,

Καμιά μανούλα να μας το εξηγήσει αυτό,,

Προετοιμάσου σε λίγες μέρες κοτοπουλάκι να νιώσεις το θαυματάκι σου, θα τρελαθείς από την χαρά σου:D:D:D

"cogito,ergo sum"

Gamoto με πέταξε έξω 2 φορές:mad::mad:

Το μπεμπάκι το κατάλαβα περίπου την 18 βδομάδα, με γαργάλαγε ο αφαλός μου:D:D:D:D

Την Δευτέρα επιτέλους θα πάμε στον doc και θα μας πει ακριβώς την ημερομηνία της Β'επιπέδου,,,, λογικά σε λίγες μέρες, υπολογίζω σε 10 μέρες περίπου

Έχω τρελό άγχος για την εξέταση, να πάνε όλα καλά, να είναι γερό το μπεμπάκι μας,,,,,,,

Χτες έφαγα μια τεραστίων διαστάσεων κρέπα σοκολάτα-μπισκότο και μετά το μπεμπάκι έκανε σαν παλαβό στην κυριολεξία,,, δεν το έχω ξανανιώσει τόσο ζωηρό,,,, υποθέτω ότι έπαθε το κατιτίς με την γλυκιά γεύση,,,

Καμιά μανούλα να μας το εξηγήσει αυτό,,

Προετοιμάσου σε λίγες μέρες κοτοπουλάκι να νιώσεις το θαυματάκι σου, θα τρελαθείς από την χαρά σου:D:D:D

Και εμένα ρε με πετάει συνέχεια εξω...

και εγω μερικες φορες εχω την αισθηση οτι κατι νιωθω αλλα δεν ξερω σιγουρα...

αντε να δουμε..

Ρε ρωταγα για το χαμομήλι γιατι ειχα διαβασει καπου ότι δεν κανει γατι διεγηρει την μητρα και δεν ηξερα..ειχα μπερδευτει...αλου διαβαζα οτι μπορω αλλου οτι δεν κανει..

τεσπα..και εγω ανυπομωνω να παω στο γιατρο να το δουμε οτι ειναι καλα...

αλοιφουλα πήρες για την κοιλιτσα? πια εγω δεν εχω αξιοθεί ακόμα...:lol::lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ο γιατρός μου μόνο χαμομήλι με αφήνει να πίνω,,, τι να πω????

Περίμενε σε λίγες μέρες θα κάνει δυναμικό παρών,,, αλήθεια το φύλο το έχετε δει?

Ξεκίνησα κ βάζω αμυγδαλέλαιο λίγο στην κοιλίτσα στο στήθος και στα μπουτάκια,,, η κοιλίτσα μου τώρα ηρεμεί από τις ενέσεις,,, τις χτυπάω πια στο πόδι... Στο προτείνω το λαδάκι, είναι καλό κ το κυριότερο δεν με αφήνει σαν λαδωμένο ποντικάκι:tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

Ο γιατρός μου μόνο χαμομήλι με αφήνει να πίνω,,, τι να πω????

Περίμενε σε λίγες μέρες θα κάνει δυναμικό παρών,,, αλήθεια το φύλο το έχετε δει?

Ξεκίνησα κ βάζω αμυγδαλέλαιο λίγο στην κοιλίτσα στο στήθος και στα μπουτάκια,,, η κοιλίτσα μου τώρα ηρεμεί από τις ενέσεις,,, τις χτυπάω πια στο πόδι... Στο προτείνω το λαδάκι, είναι καλό κ το κυριότερο δεν με αφήνει σαν λαδωμένο ποντικάκι:tongue::tongue:

Όχι μας κρυβεται..αλλα όχι οτι με νοιάζει..πραγματικα δεν εχω καμια περιεργια..ίσως γιατι δεν έχω καμια προτίμηση...

Μπα εγω ακόμα στην κοιλια τις τρυπάω και μερικες φορες δεν μπαινει με τη μία και τρυπιεμαι καμια πεντακοσαρια φορές...άστα να πάνε...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...