Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

καλα ειμαι κουκλιτσα μου!!!!!!εχω βγαλει κατι εσωτερικα σπυρακια πανω στο προσωπο και με πονανε πολυ!!!!!!εσυ πως εισαι????

Περιμένεις την κιουρία?

Εγω καλα είμαι ενα φουσκωματάκι εχω και ρευομαι απο το πρωι λες και εχω φάει βόδι αλλα γενικά ειμαι καλα...

Ο μικρουλις μας τι κάνει? μεγαλώνει?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περιμένεις την κιουρία?

Εγω καλα είμαι ενα φουσκωματάκι εχω και ρευομαι απο το πρωι λες και εχω φάει βόδι αλλα γενικά ειμαι καλα...

Ο μικρουλις μας τι κάνει? μεγαλώνει?

δεν ξερω ποτε την περιμενω εχω χασει την μπαλα μαζι της:evil::evil::evil:ειμαι στην 21 μερα ,νωρις δεν ειναι????το αγορακι μου καλα ειναι μεγαλωνει,τωρα ειναι στο σχολειο του!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

δεν ξερω ποτε την περιμενω εχω χασει την μπαλα μαζι της:evil::evil::evil:ειμαι στην 21 μερα ,νωρις δεν ειναι????το αγορακι μου καλα ειναι μεγαλωνει,τωρα ειναι στο σχολειο του!!!!

Ναι νωρις νομιζω ότι είναι ..αλλα τι κύκλο έχεις συνηθως?? ή εχεις χασει την μπάλα??? μην μου αγχωνεσαι γιατι το αγχος χαλάει και τον κύκλο..

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ναι νωρις νομιζω ότι είναι ..αλλα τι κύκλο έχεις συνηθως?? ή εχεις χασει την μπάλα??? μην μου αγχωνεσαι γιατι το αγχος χαλάει και τον κύκλο..

δεν ξερω καλε απο την 26 μερα μεχρι την 32 μερα εχει ερθει!!!!!

πλακωσε δουλεια :evil::evil::evil:

θα επιστρεψω...............

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Και εδώ βρέχει και κάνει και λίγο κρύο!!!!!

μπουυυυυυυυυυυυ και εδω εχει κρυουλακι...

με την ουρολιμοξη πως τα πας...έχεις και φαγούρα? από που κόλλησες?

Φυλαγεσαι μήπως κολλησεις και τον αντρα σου ή δεν υπαρχει τετοια περιπτωση?:rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

μπουυυυυυυυυυυυ και εδω εχει κρυουλακι...

με την ουρολιμοξη πως τα πας...έχεις και φαγούρα? από που κόλλησες?

Φυλαγεσαι μήπως κολλησεις και τον αντρα σου ή δεν υπαρχει τετοια περιπτωση?:rolleyes:

Είμαι καλύτερα παίρνω φάρμακα ακόμα με τον άντρα μου δεν φυλασσόμουν άλλα δεν κόλλησε ευτυχώς δεν ξέρω από πού κόλλησα μάλλον από καμιά τουαλέτα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Είμαι καλύτερα παίρνω φάρμακα ακόμα με τον άντρα μου δεν φυλασσόμουν άλλα δεν κόλλησε ευτυχώς δεν ξέρω από πού κόλλησα μάλλον από καμιά τουαλέτα

ΝΑ προσεχεις κοριτσάκι μου...

βαριεμαι πολυ πολυ..ετσι μου ερχεται να πεσω με τα μουτρα στο πληκτρολογιο και να ριξω κανα υπνάκο...:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

ΝΑ προσεχεις κοριτσάκι μου...

βαριεμαι πολυ πολυ..ετσι μου ερχεται να πεσω με τα μουτρα στο πληκτρολογιο και να ριξω κανα υπνάκο...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ωραία ιδεααααααααααααααα:P:p:p:p

, κάλε το καρπούζακι που χάθηκε???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ωραία ιδεααααααααααααααα:P:p:p:p

, κάλε το καρπούζακι που χάθηκε???

το καρπουζακι περναει φασεις..μία μπαινει..όταν δεν ειναι πολυ καλα δεν μπαινει....και ηζωη συνεχιζει:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

το καρπουζακι περναει φασεις..μία μπαινει..όταν δεν ειναι πολυ καλα δεν μπαινει....και ηζωη συνεχιζει:tongue::tongue::tongue::tongue:

Και εγώ έχω τα ψυχολογικά μου άλλα δεν μπορώ χωρίς εσάς

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Και εγώ έχω τα ψυχολογικά μου άλλα δεν μπορώ χωρίς εσάς

αχ βρα φατσουλα μου εσυ...να δεις πως θα τα ξεπεράσεις αυτα ψυχολογικα γιατι σε πανε πισω αντι μπροστα..οκ?

ξερω οτι μια κουβαντα ειναι αλλα τελικα όλα ειναι θέμα μυαλου...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

αχ βρα φατσουλα μου εσυ...να δεις πως θα τα ξεπεράσεις αυτα ψυχολογικα γιατι σε πανε πισω αντι μπροστα..οκ?

ξερω οτι μια κουβαντα ειναι αλλα τελικα όλα ειναι θέμα μυαλου...

Το ξέρω χρόνος θα μου επούλωση τες πληγές !!!!!έκτος φυσικά αν μου στείλει το μπεμπέ να με γιατρέψει!!!!!

χαχαχαχαχαχ

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...