Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μην στεναχωριέσαι για ότι διορθώνετε . Υπάρχουν τόσα πολλά δύσκολα στην ζωή που δεν έχουν πραγματικά λύση ... Οπότε επέλεξε γι'αυτα που έχουν λύση να μην στεναχωριέσαι. Η ζωή έχει πολλές δοκιμασίες μακάρι αυτή να είναι η πιο μεγάλη που περνάς γιατί μετά θα την κοιτάς από μακριά Κ θα την θεωρείς ασήμαντη γιατί υπάρχει η λύση της απλά . 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν έχω να ψάξω και τίποτα αλλο στο ιντερντετ..τα έχω ψαξει όλα..

πάω να δω το ζωδιό μου και μηπως δω κανα ξενοδοχείο...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εγω ενημερωνομαι για τις τασεις στο μακιγιαζ:lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

εγω ενημερωνομαι για τις τασεις στο μακιγιαζ:lol::lol:

:evil::evil::evil::evil::evil:

Κι εγώ δουλεύω....!!!!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Η εβδομάδα εστιάζει στα οικονομικά σας θέματα μιας και οι τελευταίες σας οικονομίες έφτασαν στον πάτο. Η Δευτέρα είναι καλή ημέρα για εσάς μιας και η Σύνοδος της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ερμή θα σας επιτρέψει να διαπραγματευτείτε και να αυξήσετε ή τον μισθό σας ή τα έσοδα σας. Στο περιβάλλον σας αφήστε κατά μέρος σχόλια και κριτική σχετικές με συνεργάτες σας γιατί ο εχθρός παραμονεύει. Αρνηθείτε την παρόρμηση που συχνά σας οδηγεί και μην φτάνετε στα άκρα, όποιοι κι αν είναι οι λόγοι που θα σας ξεσηκώσουν τόσο σε επαγγελματικά σας ζητήματα όσο και σε προσωπικά. Μεσοβδόμαδα με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο σας φανείτε μετρημένοι και συγκρατημένοι σε όλες σας τις κινήσεις γιατί πολύ εύκολα θα ξεπεράσετε τα όρια και πιστέψτε με, δεν σας συμφέρει καθόλου. .

ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Η ιδιαίτερη λειτουργία του εύστροφου μυαλού σας στο ξεκίνημα του Οκτωβρίου θα σας φέρνει συχνά σε απομάκρυνση ή απλά σε αντίθεση με την πλειονότητα των συνανθρώπων σας, είτε αυτοί είναι συνάδελφοι είτε είναι η οικογένεια σας. Εμπιστευτείτε μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο τη διαίσθηση σας σε περίπτωση που η λογική , δεν σας βοηθά στην επίλυση των καθημερινών σας προβλημάτων. Η πηγαία σας ευκολία να διαισθάνεστε όσα συμβαίνουν ή πρόκειται να εξελιχθούν και η δυνατότητα που έχετε να συγκεκριμενοποιήστε αυτές τις αδόκιμες πληροφορίες μέσα από τη δράση σας , αποτελούν ένα πολύτιμο δώρο τόσο της πρώτης όσο και της τρίτης εβδομάδας. Μέχρι τις 23 που ο ήλιος θα βρίσκεται στον Ζυγό θα χρειαστεί να προβείτε σε κάποια ξεκαθαρίσματα των σχέσεων σας και να δείτε, αξιολογήσετε ποιες από αυτές είναι απαραίτητες για τη ζωή σας. ο δυναμισμός του χαρακτήρα σας σε θέματα συνεργασιών και αποτελέσματα οικονομικά αυτών, όπως και μέσα από τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις θα φανεί αυτήν την περίοδο. Για όσους από εσάς είστε ήδη γονείς , οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις απέναντι στα παιδιά σας αυξάνονται στο πέρασμα του δεύτερου δεκαπενθημέρου και απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα και το χρόνο σας πιο επισταμένα. Βρισκόσαστε σε μια περίοδο ξεκούρασης και αναθεωρήσεων σε πολλούς τομείς. Από τις 3 έως τις 21 που ο Ερμής θα βρίσκεται στον Ζυγό, κάποιοι από εσάς πραγματοποιούν ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα κάνουν πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η Πανσέληνος στις 23 στο ζώδιο του Κριού θα σας κάνει να βλέπετε τη ζωή μέσα από μια φιλοσοφική διάσταση, αρνούμενοι να δείτε τα πράγματα πρακτικά. Από τις 28 και μετά που ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη, θα σας βοηθήσει διαισθητικά να κατανοήσετε τον περίγυρο σας , καθώς και τις καταστάσεις που διαδραματίζονται προς όφελος σας.

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

για μενα αυτο ε??? ευχαριστω αλλα δε θα παρω....τι λεει? οτι ειμαι απενταρη...(το ξερουμε) και οτι θα φιλοσοφω τη ζωη αντι να κοιταω τα πρακτικα πραγματα...ευχαριστω πολυ για το νεο κυρα αστρολογα:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

για μενα αυτο ε??? ευχαριστω αλλα δε θα παρω....τι λεει? οτι ειμαι απενταρη...(το ξερουμε) και οτι θα φιλοσοφω τη ζωη αντι να κοιταω τα πρακτικα πραγματα...ευχαριστω πολυ για το νεο κυρα αστρολογα:rolleyes:

:D:D:D:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

1900196t9p7lbgh0r.gif

Καλημερούδια!!! επιτέλους σας πετυχαίνω ...;)

Καλως τη βανιλίτσα μας..τι κάνεις κοριτσάκι μου?

Πολυ χάρηκα που ήρθες στην παρέα μας και πάλι...

Πές μας τα νέα σου....

εγω ακομα πινω εναν ερμο καφε που εχει γινει μετα απο τοσες ωρες μη σου πω πως:tongue:

Και εγω εδω τον εχω ακομα αλλα εχει ζασταθει..μήπως να βαλω κανα παγάκι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

1900196t9p7lbgh0r.gif

Καλημερούδια!!! επιτέλους σας πετυχαίνω ...;)

καλημεραααααα:tongue:

ευτυχως βρηκα μια καραμέλα στην τσάντα μου...

και συ το τσαντα του σπορτ billy εχεις ε??? βρισκεις τα παντα κει μεσα:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...