Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελικα καταφερες να τις κανεις μονη σου τις ενεσουλες???

Το καρπουζακι εριξε μαυρη πετρα!!!

Ναι τις κανω μονη μου...αφου τρυπιεμαι κανα δυο φορες αδικα γιατι δεν μπαινει με τι μια μετα τα καταφερνω...μιλαμε αν με εβλεπες θα γελαγες...ο άντρα μου μου λεει ..αντι για μια τρυπουλα καθε βραδυ μου λεει τρυπιεσαι κανα 3αρι φορές..:tongue::tongue::tongue:

ΑΧ ναι καλε γιατι χαθηκε?????

περναει και αυτη τη φαση της...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Δεν τρωω...τσιμπαω απλα αφου ειμαι κοτουλα....

Στο Καλο Εφακι μου και χαλαρα..................

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

σουρωτηρι θα γινεις καλε...προσεχε μην παρει τα μυαλα του παιδιου σου πολυ αερα...ε μα τοσες τρυπες!!!!

Αχ αυτες οι φασεις που περναμε...εγω πλεον ενημερωσα το αλλο μου μισο,οτι θα ενδιδω στις ακορεστες ορεξεις του μονο οταν εχω ορεξη....ααααααα βαρεθηκα!!!

σουρωτηρι θα γινεις καλε...προσεχε μην παρει τα μυαλα του παιδιου σου πολυ αερα...ε μα τοσες τρυπες!!!!

Αχ αυτες οι φασεις που περναμε...εγω πλεον ενημερωσα το αλλο μου μισο,οτι θα ενδιδω στις ακορεστες ορεξεις του μονο οταν εχω ορεξη....ααααααα βαρεθηκα!!!

αι μαρη...ασε τα λογια του αερα..σε λιγο θα τον βαζεις κατω και θα τον βιαζεις πάλι...λογια του αέρα...:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

κοιτα περναω και εγω φαση...αλλα οχι φαση απογοητευσης...φαση κουρασης περναω, και το ριξα στο σορολοπι...

δεν με λες ??? γαι το δωματιο του παιδιου αγορασες τιποτα???την προικα του την φτιαχνεις???

κοιτα περναω και εγω φαση...αλλα οχι φαση απογοητευσης...φαση κουρασης περναω, και το ριξα στο σορολοπι...

δεν με λες ??? γαι το δωματιο του παιδιου αγορασες τιποτα???την προικα του την φτιαχνεις???

οχι βρε ακομα ειναι νωρις για αυτα....αργοτερα..ασε που δεν εχω και ιδεα απο αυτα...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλα, οτι πεις!

μωρο μου σε αφηνω γιατι εχει πεσει δουλιτσα ..ημουν και τοσο καιρο χαλια και εχουν μεινει όλα πισω....

φιλακια..τα λεμε αυριο....μουτσ

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ!!!! ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΓΙΑ ΡΑΓΑΔΕΣ!!!

Η καλυτερη μακραν ειναι η PREVENSTRIAL και ακολουθουν οι Simulsium και η Percutalfa.

Η πληροφοριες ειναι δοσμενες απο φαρμακοπειο (ελπιζω να τις εχω γραψει σωστα ).

ΦΙΛΙΑ

Διαφημίσεις

ΚΑλημερα γλυκουλια μου..τι κάνετε?

Κουνελακι αυχαριστω για τις κρέμες?

Ελαφάκι μου πως εισαι σήμερα?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ΚΑλημερα γλυκουλια μου..τι κάνετε?

Κουνελακι αυχαριστω για τις κρέμες?

Ελαφάκι μου πως εισαι σήμερα?

καλα ειμαι κουκλιτσα μου!!!!!!εχω βγαλει κατι εσωτερικα σπυρακια πανω στο προσωπο και με πονανε πολυ!!!!!!εσυ πως εισαι????

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...