Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Αχχχχχχχχ

Κουράστηκα !!!!θέλω λύση στο θέμα και την θέλω τώρα, έκτος και αν πάρω απόφαση ότι δεν θα κάνω άλλο παιδί και τέλος

ααααααααα....εδω υπαρχουν κοριτσια που προσπαθουν χρονια, με χιλια δυο προβληματα γυναικολογικα, με φαρμακα και γνωριζοντας οτι εχουν ελαχιστες πιθανοτητες να μεινουν εγκυος, δεν σταματουν να προσπαθουν και να το παλευουν!!!

Αντε καλο μου κοριτσακι, ηρεμησε...Ολες μας το θελουμε πολυ. Θα ερθει,αλλα δυστυχως ποτε δεν ερχεται κατα παραγγελια.Θα ερθει οποτε θελει αυτο, εμεις μονο πρεπει να προσπαθουμε. Θα σου χαμογελασει και εσενα.

Ποσο καιρο προσπαθεις?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσα ...ηρθα καρδούλες μου ομορφες..τι κάνετε?

χαθήκαμε έ? Λοιπον εδω και 3 μερούλες αισθανομε καλητερα έχουν ελλατωθει οι εμετοι και όλα καλα ..απλα ότι τρωω πμου καθετε σαν πετρες και δεν μπορω να το χωνεψω..αλλα αυτο ειναι το λιγότερο...

αρα το καφε μας πρέπει να επανελθει...λοιπον ραντεβου καθημερινα όκ...

Εφακι μου...ειχες ουρολιμοξη καλο μου? περασε?

Κουνελακι μου ειχες αδειουλα γι αυτο μας την ειχες κάνει? τα ναφρακια μας πως πάνε καλα?

λος το εγκυουλι μας!!!!!ναι ειμαι καλητερα αλλα παιρνω χαπια ακομα!!!!

Με πηρε πολύ από κατω αυτό το μηνα και προσπαθω να συνελθω!!!!πολυ χαρηκα που σταματησαν οι εμετοι!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Τσα ...ηρθα καρδούλες μου ομορφες..τι κάνετε?

χαθήκαμε έ? Λοιπον εδω και 3 μερούλες αισθανομε καλητερα έχουν ελλατωθει οι εμετοι και όλα καλα ..απλα ότι τρωω πμου καθετε σαν πετρες και δεν μπορω να το χωνεψω..αλλα αυτο ειναι το λιγότερο...

αρα το καφε μας πρέπει να επανελθει...λοιπον ραντεβου καθημερινα όκ...

Εφακι μου...ειχες ουρολιμοξη καλο μου? περασε?

Κουνελακι μου ειχες αδειουλα γι αυτο μας την ειχες κάνει? τα ναφρακια μας πως πάνε καλα?

Σαν τα χιονια!!!! Πολυ χαιρομαι που αρχισες να ηρεμεις!!!

Πω πω εισαι 3,5 μηνων πλεον!!!! Με το καλο κοπελαρα μου.

Για λεγε τα νεα σου???Το παιδι τι κανει?Ποσο μεγαλωσε???

ααααααααα....εδω υπαρχουν κοριτσια που προσπαθουν χρονια, με χιλια δυο προβληματα γυναικολογικα, με φαρμακα και γνωριζοντας οτι εχουν ελαχιστες πιθανοτητες να μεινουν εγκυος, δεν σταματουν να προσπαθουν και να το παλευουν!!!

Αντε καλο μου κοριτσακι, ηρεμησε...Ολες μας το θελουμε πολυ. Θα ερθει,αλλα δυστυχως ποτε δεν ερχεται κατα παραγγελια.Θα ερθει οποτε θελει αυτο, εμεις μονο πρεπει να προσπαθουμε. Θα σου χαμογελασει και εσενα.

Ποσο καιρο προσπαθεις?

Αυτό που με πειράζει δεν είναι ότι δεν μένω εγκυος αλλα ότι δεν εχω τιποτα και δεν μενω εάν ειχα κατι θα το αντιμετωπιζα αλλα να μην εχω κατι και να μην μενω .γιατι?????

Τον απριλιο κλείνω χρονο και μετραω και μια παλινδρομηση

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αυτό που με πειράζει δεν είναι ότι δεν μένω εγκυος αλλα ότι δεν εχω τιποτα και δεν μενω εάν ειχα κατι θα το αντιμετωπιζα αλλα να μην εχω κατι και να μην μενω .γιατι?????

Τον απριλιο κλείνω χρονο και μετραω και μια παλινδρομηση

1,5 χρονος εγω με μια αποβολη και με μια παλλινδρομη...Ουτε εγω εχω κατι!!!! Τι να κανουμε.

Εγω παλι χαιρομαι που δεν εχω κατι !!!!Το ιδιο να κανεις και εσυ μικρο ελαφακι... Ελαααααααα παρε τα πανω σου!!! Καμια φορα η ζωη δεν εχει μονο χαρες εχει και λυπες . Τι θα κανουμε???Θα κλαιμε την μοιρα μας???Μας ετυχαν στραβες ...Ε και??? Καποια στιγμη θα μας κατσει και η καλη.

Ελαφακι ανασκουμπωσου και παρε τα πανω σου...Χωρις να το καταλαβαινεις με αυτη την ψυχολογια κανεις και κακο στην σχεση μου!!!Ελαααα,σκεψου τον αντρουλη σου και το παιδακι σου και χαμογελα...

Διαφημίσεις

1,5 χρονος εγω με μια αποβολη και με μια παλλινδρομη...Ουτε εγω εχω κατι!!!! Τι να κανουμε.

Εγω παλι χαιρομαι που δεν εχω κατι !!!!Το ιδιο να κανεις και εσυ μικρο ελαφακι... Ελαααααααα παρε τα πανω σου!!! Καμια φορα η ζωη δεν εχει μονο χαρες εχει και λυπες . Τι θα κανουμε???Θα κλαιμε την μοιρα μας???Μας ετυχαν στραβες ...Ε και??? Καποια στιγμη θα μας κατσει και η καλη.

Ελαφακι ανασκουμπωσου και παρε τα πανω σου...Χωρις να το καταλαβαινεις με αυτη την ψυχολογια κανεις και κακο στην σχεση μου!!!Ελαααα,σκεψου τον αντρουλη σου και το παιδακι σου και χαμογελα...

Έτσι είναι έχεις δίκιο!!!!το θέμα είναι ότι θέλω πολύ να χαρίσω στον άντρα μου ένα δικό του παΐδι το αγόρι μου είναι από τον πρώτο μου γάμο!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Βρε θα του το χαρισεις το παιδακι...Ολα θα γινουν στον καιρο τους!!!

Οκ όλα καλά θα συνεχίσω την δίαιτα μου για να επανέλθω και από εκεί και περά θεός βοηθός

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Λοιπον τα νέα μου καλα..το μωράκι θα το δουμε σε κανα δυο βδομαδες πάλι...ευχομαι να ειναι καλα...ειναι μικρουλι ακομα...δεν το εχω καταλαβει ακομα...καθε βραδυ κανω την ενεσούλα μου την αντιπηκτικη και η κοιλιτσα μου εχει ξεραθει..έχετε να μου προτεινεται καμια κρεμουλα για τις ραγαδες?

Εφάκι μου μην απελπίζεσαι μωρό μου..ξερω πως εχεις κουραστει αλλα όλες περναμε τις δυσκολίες μας..ξεχνα το το θέμα και μην ασχολεισαι τόσο πολυ με το θέμα γιατι μαλλον σε αγχωνει πολυ...

δεν βλεπει το κουνελακι μου ποσο χαλαρα το εχει πάρει...χιιχχι απο μεσα της βραζει...

αχ ρε μαναρακια μου σας καταλαβαινω..αλλα το θεμα ειναι ότι όσο και να στεναγχωριομαστε όσο και να αγχωνομαστε χειροτερα τα κανουμε και οχι καλητερα...όταν ειναι να ερθει αυτο θεα ερθε χωρις να μας ρωτησει..

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Θα ξαναρθει το καρπουζακι,με χαρμοσυνα νεα, συντομα!!! Δεν μπορει, το καρπουζακι ειναι αναποσπαστο κομματι τουτουνου του τοπικ!

Εχει αρχισει και το κοτοπουλακι να τρωει παλι...ισως γι αυτο να κρυβεται

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...