Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

σου κανει αυτα τα νερα ο κυκλος σου επειδη εισαι αγχωμενη?

δεν ξερω τι συμβαινει αφου και οταν πηγαινα στο γιατρο βλεπαμε ωορρηξια την 12 μερα και ειδα περιοδο την 32 μερα,πες τωρα γινεται να μου συμβαινει αυτο????

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαλλον ή λογω αγχους ή λογω ορμονων εγιεν αυτο.

Να σε ρωτησω κατι? Πως βλεπατε την οωρηξια? Εμενα ποτε δεν μου εχει πει εχεις οωρηξια αυριο, απλα εβλεπε το ωαριο το μετρουσε και παντα κατα προσεγγιση μου λεγε π.χ. σε 1-3 μερες θα εχεις οωρηξια (ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙς ΗΜΕΡΕΣ).

μαλλον ή λογω αγχους ή λογω ορμονων εγιεν αυτο.

Να σε ρωτησω κατι? Πως βλεπατε την οωρηξια? Εμενα ποτε δεν μου εχει πει εχεις οωρηξια αυριο, απλα εβλεπε το ωαριο το μετρουσε και παντα κατα προσεγγιση μου λεγε π.χ. σε 1-3 μερες θα εχεις οωρηξια (ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙς ΗΜΕΡΕΣ).

Πήγαινα στο γιατρό την 11 μέρα έβλεπε το ωάριο το μετρούσε και μου έλεγε να πάω ξανά μετά από δυο μέρες και όταν πήγαινα δεν υπήρχε είχε σπάσει

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καταλαβα. Τι διαστασεων ωαρια είχες?

Δεν μου είπε μου έλεγε από ότι βλέπω θα σπάσει αύριο έλα και μετά από 2 μέρες να δούμε εάν έσπασε και μου έλεγε να κάνω όσο πιο συχνά μπορούσα εκείνες τες μέρες, άλλα τίποτα δεν έγινε :evil::evil::evil:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Θα ερθει εφακη.Δεν υπαρχει περιπτωση να μην ερθει.

Απλα δεν θελει αγχος.Αυτο το ατιμο το αγχος κανει ζημια.

Μακαρι να ειναι αυτος ο μηνας σου.

δεν νομιζω αλλα παλι ποτε δεν ξερεις!!!εσυ πως τα πας ??εισαι στες γονιμες???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλα ειμαι εγω. Σταματησα τα χαπια.

Ηταν να παω στην γιατρο την Πεμπτη αλλα βαριομουνα και το ακυρωσα. Δεν ξερω τι γινεται με τον κυκλο μου αυτο το μηνα. Ισως παω αυριο στην γιατρο να με δει.

Αγνωστο ποτε θα ειναι οι γονιμες μερες ,χωρις τα χαπια.

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι εγω. Σταματησα τα χαπια.

Ηταν να παω στην γιατρο την Πεμπτη αλλα βαριομουνα και το ακυρωσα. Δεν ξερω τι γινεται με τον κυκλο μου αυτο το μηνα. Ισως παω αυριο στην γιατρο να με δει.

Αγνωστο ποτε θα ειναι οι γονιμες μερες ,χωρις τα χαπια.

και εσυ κουραστηκες καλη μου!!!!!γιατι δεν μας στελνει αυτό το μωρακι ο θεος!!!!!εγω ειπα στον αντρα μου ότι θελω να κανω εξωσωματικη!!!!και μου λεει ότι τρελαθηκα τελιεως:shock::shock::shock::shock:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ηρθα παλι.

Εφακη ειναι φυσικο και επομενο να τα λες αυτα.Και εγω τα εχω πει αυτα περι εξωσωματικης κτλ...Οταν το ειπα δε και στην γιατρο μου με πηρε στο κυνηγι.

Η εξωσωματικη πρεπει να γινεται μονο οταν υπαρχει σοβαρο προβλημα και οχι επειδη εμεις απλα κουραστηκαμε να προσπαθουμε!!!

Θα ερθει το μωρακι καλη μου, μην φοβασαι...Χαλαρωσε και απολαυσε το.

Και αυτα περι εξωσωματικης βγαλτα απο το μυαλο σου.Τα φαρμακα δεν ειναι παιξε γελασε!!!

Ηρθα παλι.

Εφακη ειναι φυσικο και επομενο να τα λες αυτα.Και εγω τα εχω πει αυτα περι εξωσωματικης κτλ...Οταν το ειπα δε και στην γιατρο μου με πηρε στο κυνηγι.

Η εξωσωματικη πρεπει να γινεται μονο οταν υπαρχει σοβαρο προβλημα και οχι επειδη εμεις απλα κουραστηκαμε να προσπαθουμε!!!

Θα ερθει το μωρακι καλη μου, μην φοβασαι...Χαλαρωσε και απολαυσε το.

Και αυτα περι εξωσωματικης βγαλτα απο το μυαλο σου.Τα φαρμακα δεν ειναι παιξε γελασε!!!

Αχχχχχχχχ

Κουράστηκα !!!!θέλω λύση στο θέμα και την θέλω τώρα, έκτος και αν πάρω απόφαση ότι δεν θα κάνω άλλο παιδί και τέλος

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Τσα ...ηρθα καρδούλες μου ομορφες..τι κάνετε?

χαθήκαμε έ? Λοιπον εδω και 3 μερούλες αισθανομε καλητερα έχουν ελλατωθει οι εμετοι και όλα καλα ..απλα ότι τρωω πμου καθετε σαν πετρες και δεν μπορω να το χωνεψω..αλλα αυτο ειναι το λιγότερο...

αρα το καφε μας πρέπει να επανελθει...λοιπον ραντεβου καθημερινα όκ...

Εφακι μου...ειχες ουρολιμοξη καλο μου? περασε?

Κουνελακι μου ειχες αδειουλα γι αυτο μας την ειχες κάνει? τα ναφρακια μας πως πάνε καλα?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...