Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κανενα νεο Ελπιδα μου...Το διαλύσαμε το καφε μας.

Πως ειναι τωρα που εισαι μακρια απο το παιδακι σου.Εχεις συνηθισει καθολου τα νεα δεδομενα?

γιατί έτσι βρε κορίτσια? είπα κι εγώ θα γυρίσω στο γραφείο θα έχω τουλάχιστον τα πρωινά κορίτσια παρεούλα :(:(

να σου πώ.. έπεσα σε φούριες κι έτσι δεν έχω και τόσο χρόνο ώστε να σκέφτομαι οτι μου λείπει η μικρή. όσο για τα νέα δεδομένα ΟΧΙ δεν τα έχω συνηθίσει. πολύ τρέξιμο η υπόθεση. συνεχώς τρέχω.. να προλάβω το σουπερ μάρκετ, να προλάβω να μαγειρέψω να προλάβω να ετοιμάσω τα ρούχα μας να προλάβω να δω τον άντρα μου να προλάβω να δω το παιδί μου να προλάβω να κατουρήσω με το συμπάθειο.. τρέχω τρέχω.......

φαντάζομαι θα συνηθίσω.. ε? δεν θα συνηθίσω?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Εφακη τι κανεις? Ο γιοκας σου ειναι καλα?

ειμαι καλητερα την προηγουμενη εβδομαδα ειχα τα χαλια μου!!!!ο γιοσ μου ειναι μια χαρα στο σχολειο του!!!!!εσυ πως εισα??? που εξαφανιστηκες???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ειχα αδεια την προηγουμενη εβδομαδα και τις περισσοτερες μερες ημουνα εξω στο δρομο.

Εξαφανιστηκαν ολες!

Σημερα βαριεμαι απιστευτα πολυ. Εν το μεταξυ ειμαι και τσιτωμενη (δεν ξερω γιατι).

Το σπερμοδιαγραμμα το δειξατε στον γιατρο? Ειχα μεινει στο γεγονος οτι θα το δειχνατε.

ειχα αδεια την προηγουμενη εβδομαδα και τις περισσοτερες μερες ημουνα εξω στο δρομο.

Εξαφανιστηκαν ολες!

Σημερα βαριεμαι απιστευτα πολυ. Εν το μεταξυ ειμαι και τσιτωμενη (δεν ξερω γιατι).

Το σπερμοδιαγραμμα το δειξατε στον γιατρο? Ειχα μεινει στο γεγονος οτι θα το δειχνατε.

δεν πηγα στο γιατρο ετσι δεν το εδειξα σε κανενα βαρεθηκα να πηγαινω και να μην γινεται τιποτα:|

QNUSp3.png

4UmYp3.png

δεν πηγα στο γιατρο ετσι δεν το εδειξα σε κανενα βαρεθηκα να πηγαινω και να μην γινεται τιποτα:|

ελαααα ...δεν θελω τετοια ψυχολογια.

Παντως οσο δεν το σκεφτεσαι το θεμα μονο καλο κανεις.

ελαααα ...δεν θελω τετοια ψυχολογια.

Παντως οσο δεν το σκεφτεσαι το θεμα μονο καλο κανεις.

τι να σου πω κοπελα μου οταν πηγαινω στο γιατρο εχω περισσοτερες προσδοκιεσ και περιμενω ενω οταν δεν πηγαινω ειμαι καπως πιο χαλαρη

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλα κανεις και δεν πας τοτε...χαλαροτητα θελει το θεμα, αλλα πεσμου σε παρακαλω που την πουλανε για να αγορασω λιγη.

καλα θα ηταν αν πουλουσαν!!!!ασε και εγω δυσκολα τα καταφερνω ολο το μηνα ειμαι καπως χαλαρη αλλα οταν κοντευουν οι μερες με πιανει μια απελπισια,ασπουμε τωρα ειμαι στην 20 μερα και εβγαλα σπυρακια αρα το πολυ σε μια εβδομαδα θα ερθει αρα παει χαθηκε και αυτος ο μηνασ!!!!:evil::evil:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

δεν το ξερεις αν θα ερθει,ανεξαιρετως συμπτωματων...ως γνωστον, στην συγκεκριμενη περιπτωση τα συμπτωματα δεν σημαινουν τιποτα. 26 μερες ειναι ο κυκλος σου?

Απλα οσο μπορεις μην αγχωνεσαι γιατι ουτως η αλλος αυτο εχει επιπτωση στον κυκλο σου.

δεν το ξερεις αν θα ερθει,ανεξαιρετως συμπτωματων...ως γνωστον, στην συγκεκριμενη περιπτωση τα συμπτωματα δεν σημαινουν τιποτα. 26 μερες ειναι ο κυκλος σου?

Απλα οσο μπορεις μην αγχωνεσαι γιατι ουτως η αλλος αυτο εχει επιπτωση στον κυκλο σου.

εχεις δικιο σε αυτο αλλα το νοιωθω οτι θα ερθει!!!καποτε ηταν σταθεροσ ο κυκλος μου 26 ημερων τωρα τελευταια τα εχω χασει παει μια πανω και μια κατω δεν ξερω ποτε να περιμενω

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...