Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

καλα εγώ θα τον πώ τον πόνο μου και εσεις μετά να εχετε τύψεις παρακαλώ που δεν ειστε εδώ να μου συμπαρασταθείτε χιχιχιχι

που ειναι η περιοδος μου οεο??θα ερθει????δεν θέλω να ερθει γμτ

απο την οωρρηξία και μετα εχω πονάκια συνέχεια τοσο που μου εχουν σπάσει τα νευρα και δεν νομίζω να ειναι ετσι η εγκυμοσύνη......

αλλα επειδή το μικρόβιο τον τεστ δεν φευγει ευκολα σημερα εκανα ενα! δεν εχω καθυστέρηση την κυριακή την περιμένω ...και φυσικά το τεστ βγήκε αρνητικό! και εχω πεσει κατω απο τα πλακάκια του σπιτιού .

και σημερα δεν πονάω μια ποναω μια σταματαει ....τα νευρα μου τσαταλια.

......ξεχασα να σας πω οτι το τεστακι ειχε ληξει τον δεκέμβριο ...πειράζει ???....σιγά για 15 μερες???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα εγώ θα τον πώ τον πόνο μου και εσεις μετά να εχετε τύψεις παρακαλώ που δεν ειστε εδώ να μου συμπαρασταθείτε χιχιχιχι

που ειναι η περιοδος μου οεο??θα ερθει????δεν θέλω να ερθει γμτ

απο την οωρρηξία και μετα εχω πονάκια συνέχεια τοσο που μου εχουν σπάσει τα νευρα και δεν νομίζω να ειναι ετσι η εγκυμοσύνη......

αλλα επειδή το μικρόβιο τον τεστ δεν φευγει ευκολα σημερα εκανα ενα! δεν εχω καθυστέρηση την κυριακή την περιμένω ...και φυσικά το τεστ βγήκε αρνητικό! και εχω πεσει κατω απο τα πλακάκια του σπιτιού .

και σημερα δεν πονάω μια ποναω μια σταματαει ....τα νευρα μου τσαταλια.

......ξεχασα να σας πω οτι το τεστακι ειχε ληξει τον δεκέμβριο ...πειράζει ???....σιγά για 15 μερες???

Όχι βρε δεν πειράζει, τι να πειράξει???? Σιγά τώρα, τι κι αν ήταν ληγμένο?????Δηλαδή αν ήταν γάλα κι είχε λήξει 15 μέρες δεν θα το έπινες???:mrgreen::mrgreen:

Τι λες βρε τρελοκόριτσο??? και βέβαια πειράζει...Πάρε ένα clear blue και κάντο το Σ/Κ...Αλήθεια τι μάρκα ήταν?

Χο χο χο είδατε που φαγώθηκα να ανοίξω θεματάκι?????? λες να είσαι η πρώτη εγκυούλα του 2011??

"cogito,ergo sum"

ε οχι και γάλα ληγμενο !!!!!χιχιχιχ

μωρε λεω να περιμένω μεχρι την δευτερα γιατι θα φάω κατραπακιά απο τον συζυξ

χαχαχα εχω υποσχεθεί οτι δεν θα κανω παλι τα ιδια !!!

οποτε δευτερα που θα εχω επίσημα καθυστέρηση εαν εχω και θα είμαι και μόνη στο σπίτι βουρρρρρρρρρρρρρρρρρ

αλλά φοβάμαι αυτά τα πονάκια κάτι λένε με προειδοποιούν

εσυ τι κανεις????

Διαφημίσεις

Καλημέρα αγαπούλε μου...τι κάνετε??...

Ξερω..ξερω..χάθηκα αλλα τι να κάνω ειμαι πολυ χάλια...ελπιζω να μου περασει συντομα και να ειμαστε όλες πάλι πισω να τα λέμε...

Κουνελάκι μου γλυκο μην μου στεναγχωριέσαι αγαπάκι μου και μην μου απελπιζεσαι όλα καλ θα είναι θα δεις...μην ξεχνας το κοτοπουλάκι σου σε αγαπάει πολυ...τι να κανει μετα απο τοσους βιασμους που υπέστει και αυτο ..ερωτευτηκε το βιαστη του...χιχχι μωρο μου εσυ..

Ελαφακι μου εσυ γλυκο μου τι κανεις κοριτσακι μου...βλέπω το εχεις πάρει με τσαμπουκα το θέμα και μου αρέσει..να δεις που δεν θα αργησουν τα ευχάριστα..

το αγοράκι μας καλα είναι?

Βανιλάκι μου εγκυούλι μου γλυκο τι κάνεις? Πως πάμε όλα καλα μεγαλωνει το μπεμπε? Με τις αναγουλες πως πας πέρασαν...???πότε πέρναν ρε γαμώτο... το φυλο το μαθατε? εμας δεν μας το εδειξε ακομα το γλυκο μου..ειχαμε πάει τη Δευτερα...

Και τελος Νενουκακι μου μουρλο..μην πέφτεις στα πατώματα..πολυ καλα μου ακουγονται αυτα που λες...λοιπον το τεστ και να μην ειχε ληξη παλι αρνητικο θα ηταν τοσες μερες πριν έλεος ....και τα πονάκια όντως κατι λεν ..χιχιχι και μένα κατι μου ειπαν...άντε κοντευουμε για τα καλα νεα...μουρλοκομειο μου εσυ...βρε να δεις θα πετυχει με τη μία ετσι για να μην το εχεις και απορία πως γίνεται....μάααααακια:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα αγαπούλε μου...τι κάνετε??...

Ξερω..ξερω..χάθηκα αλλα τι να κάνω ειμαι πολυ χάλια...ελπιζω να μου περασει συντομα και να ειμαστε όλες πάλι πισω να τα λέμε...

Κουνελάκι μου γλυκο μην μου στεναγχωριέσαι αγαπάκι μου και μην μου απελπιζεσαι όλα καλ θα είναι θα δεις...μην ξεχνας το κοτοπουλάκι σου σε αγαπάει πολυ...τι να κανει μετα απο τοσους βιασμους που υπέστει και αυτο ..ερωτευτηκε το βιαστη του...χιχχι μωρο μου εσυ..

Ελαφακι μου εσυ γλυκο μου τι κανεις κοριτσακι μου...βλέπω το εχεις πάρει με τσαμπουκα το θέμα και μου αρέσει..να δεις που δεν θα αργησουν τα ευχάριστα..

το αγοράκι μας καλα είναι?

Βανιλάκι μου εγκυούλι μου γλυκο τι κάνεις? Πως πάμε όλα καλα μεγαλωνει το μπεμπε? Με τις αναγουλες πως πας πέρασαν...???πότε πέρναν ρε γαμώτο... το φυλο το μαθατε? εμας δεν μας το εδειξε ακομα το γλυκο μου..ειχαμε πάει τη Δευτερα...

Και τελος Νενουκακι μου μουρλο..μην πέφτεις στα πατώματα..πολυ καλα μου ακουγονται αυτα που λες...λοιπον το τεστ και να μην ειχε ληξη παλι αρνητικο θα ηταν τοσες μερες πριν έλεος ....και τα πονάκια όντως κατι λεν ..χιχιχι και μένα κατι μου ειπαν...άντε κοντευουμε για τα καλα νεα...μουρλοκομειο μου εσυ...βρε να δεις θα πετυχει με τη μία ετσι για να μην το εχεις και απορία πως γίνεται....μάααααακια:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλημερααααααααααααααααααααα

καλος την χαθηκες καλε και ανυσηχουσα!!!!

δεν θα με τρελλανει η ζωη θα την τρελλανω εγωωωωωωωωωωωωωωωωωω

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερααααααααααααααααααααα

καλος την χαθηκες καλε και ανυσηχουσα!!!!

δεν θα με τρελλανει η ζωη θα την τρελλανω εγωωωωωωωωωωωωωωωωωω

σωστόοοοοοο το εφάκη!!! τι κανεις κουκλα μου?

georgia τι γινεται ακόμα ξερνοβολάς ρε κοριτσάκι μου?αχ υπομονή βρε μωρό μου..λογικά οπου ναναι θα σταματήσει έτσι δεν είναι????στο γιατρό πότε θα ξαναπάς? ελπίζω να δεις αύτήν την φορά τι θα ειναι...

καρπουζάκι που εισαι καλέ????

βενουσάκι μου γλυκόοοοοοοοοοοοοοο πότε θα τα πούμε καλέ???δεν σε πετυχαίνωωωωωωωω

1326057cm8j9ahzn4.gif

Πάλι άφαντες είστε?? θα σας μαλώσω

:evil::evil:

Κοτοπουλάκι χάρηκα που είδα post σου, εμείς είμαστε καλά, μεγαλώνουμε...αλλά το φύλο μας το κρατάμε κρυφό...δεν μας το φανερώνει το μπεμπάκι:tongue::tongue:... Από συμπτώματα, έχουν υποχωρήσει σχεδόν όλα εκτός από τις καούρες, τρελές καούρες, απερίγραπτες καούρες all day!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nenos για σένα μπήκα σήμερα, έχουμε καμιά εξέλιξη? έκανες τεστ, έχεις συμπτώματα,,, άντε να μας γράψεις τα ευχάριστα:D:D

Κουνελάκι μου κι εσύ χάθηκες, μα που πήγατε όλες?

Καρπουζάκι εσένα έχω να σε πετύχω πολύ πολύ καιρό:cry::cry:

Ελαφάκι μου αρέσει ο ανέμελος εαυτός σου;)

Μαϊμουδάκι ζεις? που είσαι σκαρφαλωμένο??

Nadimor κι εσύ κρυμμένη στα έγκατα της γης???

Ιολάκι μαύρη πέτρα έριξες στο καφέ μας:(:(

Ελπίζω να μην ξέχασα κάποιο κοριτσάκι...

Ααααα νομίζω ότι προχτές αισθάνθηκα το μπεμπάκι, δεν είμαι 100% σίγουρη αλλά ρώτησα τον doc και μου είπε ότι το μπεμπάκι ήταν κι όχι το εντεράκι μου:D:D:D

Σας φιλώ

Θα ξαναμπώ αργότερα,,, γιατί περιμένω να ανοίξω θεματάκι;););)

"cogito,ergo sum"

αλήθεια βρε βανιλάκι το ένιωσες ???????????

αχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ θα τρελαθώ

εγω κοριτσάκι δυστυχώς ειδα μια σταγόνα εχθές και σήμερα άλλες 3 πολύ σκουρο καφε

αλλα από το πρωί εχω πονοκέφαλο και πόνο στην κοιλιά που ειναι συνηθισμένα για εμένα και που σημαίνει οτι έρχεται...οπότε σταμάτησα να ελπίζω ειμαι σίγουρη πλέον πάμε για τον άλλο μήνα !!!δεν πειραζει!!!

Διαφημίσεις

ΚΑλημέρα αγαπάκια μου...τι κάνετε? Βλεπω μου ειστε μεσημεριανες....

Αληθεια το ενιωσες Βανιλάκι μου..?? πως ήταν?

Νενουκο για πες τι έγινε με τη ρουφιανα.????

Κουνελακι μου και Εφακι μου τι κάμνετε?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ΚΑλημέρα αγαπάκια μου...τι κάνετε? Βλεπω μου ειστε μεσημεριανες....

Αληθεια το ενιωσες Βανιλάκι μου..?? πως ήταν?

Νενουκο για πες τι έγινε με τη ρουφιανα.????

Κουνελακι μου και Εφακι μου τι κάμνετε?

Καλημερααααααααααααα, που χάθηκες κάλε μας έλειψες!!!!!! Πως είσαι?? Σταμάτησαν οι εμετοί ????εγώ καλά είμαι τα ίδια κανένα νεότερο

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...