Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

αχ μαλμε μου σορυ δεν το θυμόμουν!!! μη σταματας να ελπιζεις και να προσπαθείς ειδες και η georgia μετα τις 2 αποβολες και τωρα αυτη η εγκυμοσύνη παει παρα πολυ καλα .ελπιζω και για σενα να ηταν η τελευταια ταλαιπωρια αυτή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μωλις εφυγα εμφανιστηκατε?????

οχι δεν φταις εσυ...πιστεψε το....φταει που πεταει η ομαδα σημερα...τρελλα κεφια σημερα...απο την χαρα μας δεν μπορουσαμε να συγκεντωθουμε.

Κατσε να μας κανεις παρεα παραπονιαρικο ελαφακι.

Διαφημίσεις

Παντος είναι γενικο το κακο ολες μας εχει πιασει μια απογοητευση και θελουμε να σταματησουμε να προσπαθουμε!!!!εγώ λεω να χαλαρωσουμε λιγο και αν είναι να ερθει θα ερθει και φυσικα δεν θα παρετε προφυλαξεις:mrgreen::twisted:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

δεν ξερω ποτε θα παω λεω να περασει και ο επομενος μήνας και εαν δεν γινει τιποτα να παω μετα! πρεπει να περασε ο χρονος νομίζω και εαν οχι κοντευει

Λες να πας μια και καλη???χμμμμμ!!!

οχι δεν φταις εσυ...πιστεψε το....φταει που πεταει η ομαδα σημερα...τρελλα κεφια σημερα...απο την χαρα μας δεν μπορουσαμε να συγκεντωθουμε.

Κατσε να μας κανεις παρεα παραπονιαρικο ελαφακι.

Εγω με τες προσπαθεις σταματησα να προσεχω τα κιλα μου και πηρα 10 κιλα και τωρα προσπαθω να τα χασω!!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εφακη τι βλεπω???Ξεκινησες διαιτα!!! Και εγω!!!Απο χτες...Μπηκα σε εντατικο προγραμμα με διατροφη και γυμναστικη!!! Με τις ορμονες εβαλα πολλα κιλα απο περυσι τον Σεπτεμβρη ( όχι οτι δεν ημουν τοφαλος πριν τις ορμονες)!!!

χτες ανεβηκα στον διαδρομο και του δωσα και καταλαβε.

καλη μας αρχη λοιπον...

μια χαρα....ολες στη διαιτα αδελφες μου:lol::lol::lol::lol::lol::lol: κι εγω ξεκινησα απο χθες διατροφη και γυμναστικουλα οταν τελειωσω απο την περιοδο....καλα ε....θα γινουμε κορμαρες:mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Εφακη τι βλεπω???Ξεκινησες διαιτα!!! Και εγω!!!Απο χτες...Μπηκα σε εντατικο προγραμμα με διατροφη και γυμναστικη!!! Με τις ορμονες εβαλα πολλα κιλα απο περυσι τον Σεπτεμβρη ( όχι οτι δεν ημουν τοφαλος πριν τις ορμονες)!!!

καλη μας αρχη λοιπον...

Ναι εβαλα στόχο να χασω τα κιλα που πηρα αφου δεν ερχετε το μωρακι να επιστρεψω τουλαχιστω στα κιλα μου γιατι το να βαζεις κιλα και να μην εισαι οθτε εγκυος είναι μεγαλη στεναχωρια!!!!!εσυ ποσα θες να χασεις???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ωπα...μου αρεσει πολυ η νεα σου υπογραφη καρπουζακι!!!!

η νενος ή μας εγραψε ή εχει πολλα να μας πει και ακομα μας γραφει :tongue::tongue::tongue::tongue: (κατι συνειρμους που κανω η ατιμη...φτου μου φτου μου) :tongue::tongue::tongue::tongue:

καλη μας αρχη λοιπον...

τι τοφαλος μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη

αφου σε ειχα δει εγω στην γιατρο φτου σου

μια χαρα....ολες στη διαιτα αδελφες μου:lol::lol::lol::lol::lol::lol: κι εγω ξεκινησα απο χθες διατροφη και γυμναστικουλα οταν τελειωσω απο την περιοδο....καλα ε....θα γινουμε κορμαρες:mrgreen:

γκομενακια πρωτης κλασης!!!:tongue::tongue::tongue:

Ναι εβαλα στόχο να χασω τα κιλα που πηρα αφου δεν ερχετε το μωρακι να επιστρεψω τουλαχιστω στα κιλα μου γιατι το να βαζεις κιλα και να μην εισαι οθτε εγκυος είναι μεγαλη στεναχωρια!!!!!εσυ ποσα θες να χασεις???

αστα εφακη...ειναι μεγαλη στενοχωρια τα κιλα που θελω να χασω...Τα 10 κιλα τα δικα σου ειναι γραμμαρια μπροστα στα δικα μου...

τι τοφαλος μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη

αφου σε ειχα δει εγω στην γιατρο φτου σου

ΝΕΝΟΥΚΟ, ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΩΠΙΑ....ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΦΑΚΟΥΣ ΑΜΕΣΑΑΑΑ:tongue:

α εγω δεν μπορω να γυμναστω μπορει να ειμαι εγκυος μπουαχαχαχαχαχα

ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...