Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

αυτο το μηνα νενουκο θα τον αφιερωσω στην χολη και στο τι πρεπει να κανω με δαυτη....

αν τελικα κανω επεμβαση ξεχναμε το θεμα παιδι για κανα 6μηνο...

αν δεν κανω επεμβαση τελικα, επειδη μου την εχει δωσει η ολη κατασταση τα τελευταια 2 χρονια θα τα αφησω ολα στην τυχη του Θεου...αν θε να ρθει ας ρθει,αλλιως θα προσπερασει.

Με την δουλεια τι εκανες κουκλιτσα? Εχω χασει επεισοδια.

ααααααααααα...μακαρι αυριο να μας ανακοινωνεις ευχαριστα νεααααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειμαι καλα...περναω μια χαρα.....(δεν θυμαμαι παρακατω το τραγουδι ρε γαμωτο):mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εκλεισα κι ενα ραντεβου με το γιατρο μου κατοπιν απαιτησεως του καρπουζου μου......αντε να δουμε τι θα μας πει κι αυτος ο χριστιανος....δηλαδη τι να μας πει....τελοσπαντων

βλεπω πεταμε και οι δυο στα συννεφα...εσυ μεσα στην αισιοδοξια, εγω μολις δηλωσα οτι παραιτουμε απο τα εντατικα (μου την εχει δωσει κοινως).

μια χαρααααα

μαλμε που πήγες κοριτσάκι μου???ωραια πολη ακουγεται!

βενουσακι μου σε ταλαιπωρεί η παλιοχολή ε?????

αχ κανε το καλυτερο για την υγεια σου και το μπεμπε θα ερθει που θα παει

εγώ περιμένω να αδιαθετήσω τελικά την κυριακή και οχι αυριο που ηταν κανονικά γιατι η οωρρηξία εγινε 19 μερα τελικά αλλά άρχισαν τα πονάκια κοπελιά οπότε πάμε για άλλα!!!

βλεπω πεταμε και οι δυο στα συννεφα...εσυ μεσα στην αισιοδοξια, εγω μολις δηλωσα οτι παραιτουμε απο τα εντατικα (μου την εχει δωσει κοινως).

μια χαρααααα

μια χαρα δε λες τιποτα.....εκει που λεω κι εγω να τα παρατησω επαναστατει το ετερον ημισυ και μετα αστα βραστα......γενικοτερα κι εγω εχω βαρεθει την κατασταση τοσο καιρο πια....θελω να ηρεμησω

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Νενουκο, μακαρι να μη σου ερθει και συντομα μανουλα να γινεις.

Η χολη δεν με ταλαιπωρει (δεν με ποναει)...τυχαια την ανακαλυψαμε την πετρα σε υπερηχο...κοματια να γινει η παλιοπετρα.

Με την δουλεια τι εχεις κανει?

μια χαρα δε λες τιποτα.....εκει που λεω κι εγω να τα παρατησω επαναστατει το ετερον ημισυ και μετα αστα βραστα......γενικοτερα κι εγω εχω βαρεθει την κατασταση τοσο καιρο πια....θελω να ηρεμησω

χαχαχα..μπορω να φανταστω αντιδρασεις...και ο κουνελλος ετσι αντεδρασε οταν του ανακοινωσα οτι βαρεθηκα και οτι θα το ριξω στο σορολοπι...επισης του γνωστοποιησα οτι αν θελει σωνει και καλα παιδι αυτη την περιοδο, να παει να το κανει με αλλη...

Κουραστικα και εγω καρπουζακι...μπορει σε 1-2 μηνες να ξαναπεσω με τα μουτρα... Τωρα ομως θελω να ηρεμησω.

αχ αλεξανδρουπολη ε????θελω και εγω να παω καποια στιγμη λενε οτι ειναι ομορφα και εχει ωραια παρκα έτσι ειναι???

κοριτσακι μου ποσο καιρό προσπαθείς εσυ ?? σορυ δεν θυμαμαι μωρε

βενουσάκι η γιατρος μας τι κανει???λεω να την επισκευτώ καποια στιγμή δεν θυμάμαι πότε πρεπει να κανω τεστ παπ!πειράζει?

Διαφημίσεις

αχ καλέ και εσυ τωρα περιμένεις σε λιγες μερες ε?????τι λες?

Νενουκο και εγω ειχα πονακια πριν λιγες μερες, ενιωθα και το στηθος πρησμενο...σημερα νομιζω αρχισε να ξεπρήζεται που σημαινει οτι μπορει να ερθει και νωριτερα απο οτι την περιμενω.

αχ αλεξανδρουπολη ε????θελω και εγω να παω καποια στιγμη λενε οτι ειναι ομορφα και εχει ωραια παρκα έτσι ειναι???

βενουσάκι η γιατρος μας τι κανει???λεω να την επισκευτώ καποια στιγμή δεν θυμάμαι πότε πρεπει να κανω τεστ παπ!πειράζει?

εχει και παρκα, και πεζοδρομους ωραια ειναι.....

τι να προσπαθω εγω.....εχω τον τελευταιο εναμισυ χρονο 1 αποβολη και 2 βιοχημικες.....κια συνεχιζω...

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

ρε δεν πατε να χ@@@@τε???? που θα τα παρατήσετε????απλα μην το κυνηγάτε αυτο το δεχομαι ...ετσι μπορεί να ερθει και πιο γρήγορα αλλά οχι να το παρατήσετε τελειώς.εγω ειχα σταματήσει 1 χρόνο (προφύλαξη) και το μετάνιωσα γιατι κατάλαβα οτι τότε που δεν καιγόμουν μπορει να έπιανα γιατι δεν ειχα άγχος ενω τώρα που ξεκινήσαμε πάλι ....δεν περνάνε οι μέρες

τεστ παπ πρεπει να κανεις 1 φορα τον χρονο... απλα χρειαζεται μια αποχη 2-3 μερες απο το σεχ (αν θυμαμαι καλα) καθως επισης την ημερα που θα πας για το τεστ να μην εχεις κανει κολπικη πλυση...Κατα την αποψη μου καλη ημερα για τεστ παπ ειναι εκει κοντα στην 9η μερα του κυκλου ( δεν χανονται και οι γονιμες ετσι).

Η γιατρος μια χαρα ειναι.Πότε σκεφτεσαι να πας κουκλιτσα?

εχει και παρκα, και πεζοδρομους ωραια ειναι.....

τι να προσπαθω εγω.....εχω τον τελευταιο εναμισυ χρονο 1 αποβολη και 2 βιοχημικες.....κια συνεχιζω...

ααααααααααα....αλλο να χαλαρωσουμε και αλλο να κλαιμε την μοιρα μας...

Καρπουζακι σηκωσε αναστημα αμεσα γιατι θα ρθω και θα σε ξεσποριασω...

Ειπαμε να χαλαρωσουμε και οχι να πεσουμε σε μελαγχολια.Ενταξει μας πηγανε στραβα τα πραγματα αλλα υπαρχουν πολυ χειροτερα...Δεν θελω τετοια πανηψυλο,πανεμορφο και αγερωχο καρπουζι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...