Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

22.01 έχω και εγώ σφακ.. πρώτο ραντεβού .

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ειναι 9 ωρες η αποσταση...αστα δραμα...

δεν παει καλα το τικερακι αλλα βαριεμαι να το διορθωνω παλι γιατι δεν ξερω αυτο το μηνα ποσες μερες κυκλο θα χω....μη σου πω θα το βγαλω τελειως

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

εγω θα στειλω στο καρπουζακι μια ζεστη αγκαλιτσα.

Σαν πολη τι λεει καρπουζακι? Εχει μερη με παραδοσιακα στοιχεια ή ειναι συγχρονη πολη?

σαν πολη μια χαρα ειναι....εχει ενα τεραστιο φαρο στο κεντρο του λιμανιου με μαγιαζια απο δω κι εκει....μια χαρα ειναι

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Καλωστηνα την Νενος...

Τι κανεις εσυ μικρη και ομορφη?

Βαρεσαμε διαλυση Νενουκο, λιγο οι διακοπες, λιγο τα κοριτσακια με τις φουσκωμενες κοιλιτσες που ταλαιπωρουνται αυτο το διαστημα...αστα να πανε.

δεν μπορω να τις μαλωσω κιολας, γιατι ειμαι πονοψυχο κουνελι.

α ρε πονοψυχο !!! εσυ πως εισαι σήμερα????τι διαβασα παραπάνω???εισαι καλύτερα σημερα? ελπιζω να την γλιτώσεις !

και κατι άλλο γιατι δεν θα προσπαθήσεις παρακαλώ τον άλλο μηνα????

μαλμε τι νεα εσύ κοριτσάκι μου???

ωπα...μου αρεσει πολυ η νεα σου υπογραφη καρπουζακι!!!!

η νενος ή μας εγραψε ή εχει πολλα να μας πει και ακομα μας γραφει :tongue::tongue::tongue::tongue: (κατι συνειρμους που κανω η ατιμη...φτου μου φτου μου) :tongue::tongue::tongue::tongue:

ειμαι καλα...περναω μια χαρα.....(δεν θυμαμαι παρακατω το τραγουδι ρε γαμωτο):mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εκλεισα κι ενα ραντεβου με το γιατρο μου κατοπιν απαιτησεως του καρπουζου μου......αντε να δουμε τι θα μας πει κι αυτος ο χριστιανος....δηλαδη τι να μας πει....τελοσπαντων

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...