Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Εγώ έκανα με τον γιατρό μου στο νοσοκομείο γτ εμπιστεύεται το τμήμα εμβρυομητρικης εκεί πολύ. Βέβαια έψαξα εγώ κ είχανε την πιστοποίηση από το fetal medicine foundation 

Αν πήγαινα έξω θα διάλεγα μεταξύ Δαγκλη ή Σπηλιοπουλο. Τιμές δεν ξέρω να σου πω.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιτα πια μιλαει τωρα....ας γελασω τωρα που μπορω:D:D:D:D:D:D:D σιγα μαρη αισοδοξη εσυ......ειδαμε και τα δικα σου:tongue::tongue:

εγω το πιστευα ότι θα ειμαι εγκυος και στο ειχα πει πως θα διαψευσω και το γιατρο..το πιστευα μεσα μου πολυ...

τωρα το οτι ειχα λιγο αχγος δεν σημαινει ότι δεν το εβλεπα θετικα..

εγω να ξερεις τα βλεπω όλα παντα θετικα..απλα με τρωει το ρημαδι το αγχος που και που...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εγω το πιστευα ότι θα ειμαι εγκυος και στο ειχα πει πως θα διαψευσω και το γιατρο..το πιστευα μεσα μου πολυ...

τωρα το οτι ειχα λιγο αχγος δεν σημαινει ότι δεν το εβλεπα θετικα..

εγω να ξερεις τα βλεπω όλα παντα θετικα..απλα με τρωει το ρημαδι το αγχος που και που...

ναι κι εγω παντα ξερω οτι θα μαι εγκυος μεχρι τη μερα που αδιαθετω....μετα το αλλαζω:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

λοιπον κοριτσακια ηρθε η ωρα να σας αφησω μοναχα σας......θα λειψω λιγες μερουλες αλλα θα μαι παλι πισω δριμυτερη και ελπιζω διπλη την τριτη:tongue::tongue::tongue::tongue: φιλια μωρα μου

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

λοιπον κοριτσακια ηρθε η ωρα να σας αφησω μοναχα σας......θα λειψω λιγες μερουλες αλλα θα μαι παλι πισω δριμυτερη και ελπιζω διπλη την τριτη:tongue::tongue::tongue::tongue: φιλια μωρα μου

Στο καλο μωρό μου..καλα να περάσεις..και ευχομαι ομορφα νεα με το γυρισμο....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Εφάκη.

Ξαναρθε η ανεπιθυμητη ε? Τι να πω!!!Καλα εχεις κανει και το εχεις παρει αναλαφρα το ολο θεμα. Δεν θα περναει παντα το δικο της, καποια στιγμη δεν θα ερθει.

Ελπιζω τουλαχιστον να μην πονας πολυ από την ανεπιθυμητη.

Διαφημίσεις

μια απο τα ιδια και εφω εφακη...εμενα ομως μου αρεσει η ρουτινα,γιατι απο αυτη βγαινουμαι μονο αν κατι πολυ ευχαριστο ή κατι πολυ δυασαρεστο μας συμβει.

κρυωμενη ειμαι ακομη (εδω και μια εβδομαδα), προβληματισμενη με πολλα θεματα.

Περιμενουμε το καρπουζακι σημερα...για να δουμε!!!

μια απο τα ιδια και εφω εφακη...εμενα ομως μου αρεσει η ρουτινα,γιατι απο αυτη βγαινουμαι μονο αν κατι πολυ ευχαριστο ή κατι πολυ δυασαρεστο μας συμβει.

κρυωμενη ειμαι ακομη (εδω και μια εβδομαδα), προβληματισμενη με πολλα θεματα.

Περιμενουμε το καρπουζακι σημερα...για να δουμε!!!

μακαρι να εχει καλα νεα να μας πει!!!!και εγω κρυωμενη ειμουν πηρα την αντιβιωση μου και τωρα νοιωθω πολυ καλητερα!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...