Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω παψει να διαισθανομαι γιατι καθε φορα που ελεγα ρε συ μπας??? δεν ημουν προφανως:tongue::tongue::tongue: απλα το πηρα ως σημαδι αυτο το μηνα γιατι κανονικα θα ειχα ωορρηξια 27 του μηνος και αντι αυτου εντελως αναπαντεχα ειχα 25 δεκεμβριου την ημερα των χριστουγεννων....

ειμαι τελειως γκαγκα οπως καταλαβαινετε:tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

αααα κουνελακι νομιζω οτι με εχεις βρει ως δικαιολογια.....μεινε παιδι μου εσυ πρωτη...στο ξαναπα δεν θα σου θυμωσω:tongue::tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue:...αν εγω χρειαστει τελικα να κανω αφαιρεση χολης, παω πισω τουλ 1 εξαμηνο...οποτε εσυ κουκλα εχεις σειρα οπως και να χει.

σε λιγο θα βαλω ταμπιφτεκια τα ευλογημενα να ψηθουν ...ο Θεος να δωσει

μπορειτε να μου πειτε γιατι αυτο το μηνα ειμαι αγχωμενη????? μα γιατι γιατι γιατι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

γιατι μαλλον εισαι εγκυος...:D:D:D

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

:tongue::tongue::tongue:...αν εγω χρειαστει τελικα να κανω αφαιρεση χολης, παω πισω τουλ 1 εξαμηνο...οποτε εσυ κουκλα εχεις σειρα οπως και να χει.

σε λιγο θα βαλω ταμπιφτεκια τα ευλογημενα να ψηθουν ...ο Θεος να δωσει

ακου να κανεις εγχειρηση χολης...τι λες ρε χαμενο..στεκεις καλα...ααααα

πολυ πεσμενη σε ακουω και δεν μου αρεσει...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλα καλα...οταν σας ερθω την τριτη με την ουρα στα σκελια παλι τα ξαναλεμε.......

Ρε παιδια τελικα μου τι δινει αυτη η απαισιοδοξία σας...βρε χαθηκε ο κοσμος να εχετε μεσα σας μια σταγόνα ελπιδας και αισιοδοξίας...και ότι ειναι να γινει θα γινει..τι και να ειμαστε προετοιμασμενες για τα καλα η τα κακα το αποτέλεσμα το ιδιο δεν θα ειναι...

γιατι λοιπον δεν σκεφτεστε λιγο θετικα στη ζωη....

μην ακουσω ξανα απο καμια να δυσανασχετη γιατι θα την ξεχεσω...

θε λετε ολα θα παν καλα ολα θα παν καλα..και να δειτε που θα παν ειμαι σιγουρη....

εμ...τα ειπα....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ρε παιδια τελικα μου τι δινει αυτη η απαισιοδοξία σας...βρε χαθηκε ο κοσμος να εχετε μεσα σας μια σταγόνα ελπιδας και αισιοδοξίας...και ότι ειναι να γινει θα γινει..τι και να ειμαστε προετοιμασμενες για τα καλα η τα κακα το αποτέλεσμα το ιδιο δεν θα ειναι...

γιατι λοιπον δεν σκεφτεστε λιγο θετικα στη ζωη....

μην ακουσω ξανα απο καμια να δυσανασχετη γιατι θα την ξεχεσω...

θε λετε ολα θα παν καλα ολα θα παν καλα..και να δειτε που θα παν ειμαι σιγουρη....

εμ...τα ειπα....

κοιτα πια μιλαει τωρα....ας γελασω τωρα που μπορω:D:D:D:D:D:D:D σιγα μαρη αισοδοξη εσυ......ειδαμε και τα δικα σου:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...