Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φαση ειναι βρε εφακη.Θα περασει.Το παθαινω και εγω ενιοτε...

Σκεψου ολα τα καλα που εχεις στην ζωη σου και θα συνελθεις πιο συντομα.

Το παληκαρρακι σου,τον αντρουλι σου και την υγεια σας

να φυγει αυτο το 2010 μπας και αλλαξη η τυχη μας:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Κοτοπουλακι,εμενα αγαπημενο μου ανδρικο αρωμα ειναι το BLACK CODE του ARMANI.

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ...ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ.

Μπιφτεκακι μακαρι να μην δεις αιμα για τους υπολοιπους 8 μηνες!!!

το φοραει ο αντρας μου ΦΟΒΕΡΟ!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημερα αγάπες μου ..τι κανετε?

Λοιπον εγω εκανα την εξέταση εχτες και δεν εδειξε κατι..βέβαια ο γιατρος εχει προβληματιστει που με ποναν τα πόδια μου και λογω του ιστορικου μου δεν θέλει να το διακινδυνευσει..ετσι μετα παο πολυωρη κουβέντα που ειχαμε χτες και αφου μιλησε και με συναδελφο του αιματολόγου μου ειπε να ξεκινησω προλυπτικα μια ναριπηκτικη αγωγή...

Μου ειπε ποως οι εξετάσεις μου είναι οκ και πως κανονικα δεν χρειαζεται αλλα λογω ιστορικου ας τις κάνουμε....

Θα παω να τις παρω να τις ξεκινισω σημερα...πωπω εχω ένα αγχος πως θα τις κανω μόνη μου.....ανατριχιαζω

Τι εξεταση εκανες??

τι χανω κοριτσακι μου????δεν εχω και χρονο να μπω το πρωι γμτ!!!!

δεν ειναι τιποτα υπαρχει μια κρεμουλα η EMLA βαζεις λιγο στο σημειο που θα την κανεις περιμενεις 1-2 λεπτα και μετα δεν καταλαβαινεις τιποτα!!!

ποιες ενεσεις σου εδωσαν????

να προτιμησερις την κοιλια αποδιδουν καλυτερα και να τις κανεις 1 δαχτυλο απο τον αφαλο σαν ρολοι!!!!

συνηθως λενε κοιλια αλλα καποιοι λενε και μπουτι!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ναι με ενέσεις γίνεται..βέβαια η βελονιτσα ειναι κοντη και γίνεται στην κοιλια...γι αυτο αγχωνομαι...πως θα τς κανω...

Η αληθεια ειναι οτι ο γιατρος μου το εχει παρει πιο πατριωτικα...εχτες ταλαιπωριοταν μια ώρα στο τηλ..απο την μια δεν ηθελε να με ταλαιπωρησει και απο την αλλη δεν ηθελε να το διακινδηνευσει...

Τον ρωτησα αν αυτες μπορει να δημιουργησουν προβλημα στο μωρο και μου ειπε πλεον μου λεει ολοι οι γιατροι σε εξωσωματικη και οχι τις δινουν προληπτικα..δεν δημιουργουν τιποτα....

Τωρα ανυπομωνω να το δω...μου ειχε πει μηπως προλαβαινε να με δει χτες αλλα ειχε μια ομιλια και δεν τα καταφερε...τωρα θα λειπει και θα γυρισει μετα τα φωτα...αρα υπομονη και ευχομαι το μπεμπακι μου να ειναι καλα...

το μπεμπακι σου δεν θα παθει τιποτα για καλο θα τις κανεις!!!!

και να μην φομηθεις να τις κανεις οσο φουσκωνει η κοιλιτσα σου δεν φτανουν στο μωρο!!!να σου δειξω εγω κοτοπουλακι μου εχω κανειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!;)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου Καλη Χρονια να εχουμε!!!

με το καλο να κρατησετε οι εγκυουλες τα νινακια σας και στις υπολοιπες γρηγορα να ερθει ενα σπορακι στις κοιλιτσες σας!!!

852190m3vpr5drq1.gif

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ.

EYXOMAI TO 2011 NA ΦΕΡΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.

ΟΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011 ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΩ ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΟ 2011 ΜΕ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ.

παει ο παλιος ο χρονος....ας γιορτασουμε παιδιαααααα.....

ενταξει δεν εφυγε ακομα αλλα στο καλο να παει και να μη ξαναγυρισει:lol::lol::lol::lol:

κοριτσακια μου καλα και αγαπημενα....καλη χρονια να εχουμε γεματη υγεια αγαπη παιδια σκυλια και οτι ποθει η καθεμια μας.........

φιλια μωρα μου:tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

1881935ct99x3thtu.gif

Καλή Χρονιά να έχουμε

με υγεία, χαμόγελα κ αισιοδοξία..

Μέσα από την καρδιά μου αγαπούλες μου εύχομαι του χρόνου όλες μα όλες μας να υποδεχτούμε το 2012 με τα μπεμπάκια μας αγκαλιά!!!!!!!!!!

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ!!!!!!ευχομαι να ειμαι και γουρλου.αφου κανω εγω ποδαρικο θα πω μεσα απο την καρδια μου να ειμαστε ολες ευτυχισμενες αυτη τη χρονια.οτι κανει ευτυχισμενη την καθε μια μας να ερθει και να μην ξανα φυγει ποτε.οσες ειστε με μπεμπε στην κοιλιτσα να το ζησετε γιατι κραταει λιγο και τα μπεμπακια να γεννηθουν και να σκανε απο υγεια.οσες εχουμε παιδακια να ειναι γερα και τυχερα και να τους κανουμε αδελφακια!!!!οι υπολοιπες....τι ακουω τι ακουω??????ααααααααααα! να ερχετε ο πελαργος.το 2011 να ειναι για ολες το καλυτερο.

καλη χρονιάααααααααααααα. ευχομαι και εγω σε όλα τα κοριτσάκια το 2011 να πραγματοποιηθούν οοοολα τα ονειράκια τους και να ειναι ευτυχισμένες με την οικογένεια τους!!!!!!με το καλο να έρθει και σε εμάς ο πελαργός!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...