Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όχι επιτροπή θα περάσεις σίγουρα. Απλά η απουσία και των δύο σαλπίγγων είναι λόγος έγκρισης από μόνος του. Δεν θα δυσκολευτείς με επιπλέον αναβολές κλπ. Νόμιζα επειδή είσαι τόσο κοντά στα Γιάννενα είσαι ηπείρου αλλά είσαι από την άλλη πλευρά 🤭 για Θεσσαλονίκης ίσως να σου πάρει 1-2 μήνες παραπάνω να βρεις διαθέσιμο ραντεβού. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις πότε είναι το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού και αν αργεί αρκετά να το κλείσεις. Αν δεν έχεις κάνει την αφαίρεση ως τότε μπορείς να τους καλέσεις να το ακυρώσεις και να κλείσεις νέο. 
      Για την διατεταμενη σάλπιγγα κάτι ανάλογο γνώριζα κ εγώ αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία για να πω με σιγουριά, μόνο τι μου έχουν πει γιατροί. 

Ωραίο το σκεπτικό με το ραντεβού...Έτσι θα το κάνω ,αν και δεν ξέρω καθόλου το πόσο καιρό θα περιμένω  για να μπω στο χειρουργείο...Κατάλαβα ότι θα περάσω επιτροπή απλά είπα μήπως γλιτώνω καμία εξέταση 😏

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Σε γενικες γραμμες καλα ειμαι..τουλ. ετσι νομιζω.

Εχω κατι ενοχλησεις στο νεφρο (μαλλον) και ψιλοφοβηθηκα.Θελω να παω να δω τι ειναι (μαλλον σημερα). Επίσης απο την Τριτη που εκανα την ενεση πρεγκνυλ νιωθω τρελλη υπνηλια.

Το Σαββατο θα φυγουμε τριημερο και αδημονω να φτασει η ημερα αυτη (βασικα δεν εχουμε φυγει να παμε καπου απο τον Αυγουστο που μας περασε.

Εσεις τι θα κανετε την Πρωτοχρονια?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε γενικες γραμμες καλα ειμαι..τουλ. ετσι νομιζω.

Εχω κατι ενοχλησεις στο νεφρο (μαλλον) και ψιλοφοβηθηκα.Θελω να παω να δω τι ειναι (μαλλον σημερα). Επίσης απο την Τριτη που εκανα την ενεση πρεγκνυλ νιωθω τρελλη υπνηλια.

Το Σαββατο θα φυγουμε τριημερο και αδημονω να φτασει η ημερα αυτη (βασικα δεν εχουμε φυγει να παμε καπου απο τον Αυγουστο που μας περασε.

Εσεις τι θα κανετε την Πρωτοχρονια?

εμεις θα παμε σε μια ξαδελφη μου την παραμονη και την μερα της πρωτοχρονιας στο κουμπαρο μας που ειναι βασος και θα γιορταζει,τιποτα το ιδιαιτερο και απο δευτερας θα επιστρεψω πισω στην δουλεια:mad:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Δεν υπαρχει κατ' εμε τιποτα πιο ωραιο απο τις μαζωξεις των εορτων με συγγενεις και φιλους...Ειλικρινα το απολαμβανω παρα πολυ.

Φετος θα φυγουμε γιατι θα ειναι μαζι μας και οι φιλοι.

Δεν υπαρχει κατ' εμε τιποτα πιο ωραιο απο τις μαζωξεις των εορτων με συγγενεις και φιλους...Ειλικρινα το απολαμβανω παρα πολυ.

Φετος θα φυγουμε γιατι θα ειναι μαζι μας και οι φιλοι.

ναι αλλα εγω δυστηχως δεν αντεχω και πολυ την φασαρια και προβλεπετε να γινετε ο χαμος!!!!!προτημαω τους λιγους και καλους αλλα δυστηχως δεν ειναι παντα εφικτο αυτο:confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

...εγω παλι φασαρια και φωνες δωσε μου στις μαζωξεις και την ψυχη μου παρε...

καμια σχεση με σενα :tongue:

Αν θυμαμαι καλα εσυ την αλλη εβδομαδα δεν περιμενεις (αν ολα πανε καλα αυτο το μηνα με τον κυκλο σου)?

θα κανω τωρα λιγη δουλιτσα, αλλα θα ξαναμπω σε λιγο.

Θα εισαι μεσα?

Διαφημίσεις

...εγω παλι φασαρια και φωνες δωσε μου στις μαζωξεις και την ψυχη μου παρε...

καμια σχεση με σενα :tongue:

Αν θυμαμαι καλα εσυ την αλλη εβδομαδα δεν περιμενεις (αν ολα πανε καλα αυτο το μηνα με τον κυκλο σου)?

θα κανω τωρα λιγη δουλιτσα, αλλα θα ξαναμπω σε λιγο.

Θα εισαι μεσα?

δεν ξερω ποσο να υπολογισω τον κυκλο μου αυτο το μηνα αλλα καπου κοντα στες αρχες του ιανουαριου περιμενω,παω να τελειωσω κατι δουλειες και θα επιστρεψω και εγω πιο μετα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα αγάπες μου ..τι κανετε?

Λοιπον εγω εκανα την εξέταση εχτες και δεν εδειξε κατι..βέβαια ο γιατρος εχει προβληματιστει που με ποναν τα πόδια μου και λογω του ιστορικου μου δεν θέλει να το διακινδυνευσει..ετσι μετα παο πολυωρη κουβέντα που ειχαμε χτες και αφου μιλησε και με συναδελφο του αιματολόγου μου ειπε να ξεκινησω προλυπτικα μια ναριπηκτικη αγωγή...

Μου ειπε ποως οι εξετάσεις μου είναι οκ και πως κανονικα δεν χρειαζεται αλλα λογω ιστορικου ας τις κάνουμε....

Θα παω να τις παρω να τις ξεκινισω σημερα...πωπω εχω ένα αγχος πως θα τις κανω μόνη μου.....ανατριχιαζω

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημερα κοτοπουλακι μου. Αυτη η αγωγη τι ακριβως ειναι? Αντηπικτικη?

Με ενεσεις γινεται?

Οτι και να ειναι, κακως αγχωνεσαι και θα στο αιτιολογησω ευθης αμεσως.

1. δεν υπαρχει καποιο προβλημα οπως ειπε ο γιατρος και γινεται προληπτικα

2. Κανει κατι για να αποφυγετε την οποιαδηποτε κακοτοπια και αυτο ειναι πολυ καλοοοοοοοοοοοο!!!!

3. εισαι σε καλα χερια απο τοι φαινεται και ο γιατρος προσπαθει να κανει το καλυτερο για σενα και το μπεμπε σου

Και τελος χαλαρωσε γαιτι ο γιατρος σου το χει παρει πιο πατριωτικα απο σενα το θεμα της εγκυμοσυνης σου...Καταλαβες? Ρε βλαμμενο σου ειπε ο επιστημονας οτι δεν τρεχει κατι και εσυ αγχωνεσαι???Θα σε μαδισωωωωω και θα πουντιασεις

Καλημερα κοτοπουλακι μου. Αυτη η αγωγη τι ακριβως ειναι? Αντηπικτικη?

Με ενεσεις γινεται?

Οτι και να ειναι, κακως αγχωνεσαι και θα στο αιτιολογησω ευθης αμεσως.

1. δεν υπαρχει καποιο προβλημα οπως ειπε ο γιατρος και γινεται προληπτικα

2. Κανει κατι για να αποφυγετε την οποιαδηποτε κακοτοπια και αυτο ειναι πολυ καλοοοοοοοοοοοο!!!!

3. εισαι σε καλα χερια απο τοι φαινεται και ο γιατρος προσπαθει να κανει το καλυτερο για σενα και το μπεμπε σου

Και τελος χαλαρωσε γαιτι ο γιατρος σου το χει παρει πιο πατριωτικα απο σενα το θεμα της εγκυμοσυνης σου...Καταλαβες? Ρε βλαμμενο σου ειπε ο επιστημονας οτι δεν τρεχει κατι και εσυ αγχωνεσαι???Θα σε μαδισωωωωω και θα πουντιασεις

Ναι με ενέσεις γίνεται..βέβαια η βελονιτσα ειναι κοντη και γίνεται στην κοιλια...γι αυτο αγχωνομαι...πως θα τς κανω...

Η αληθεια ειναι οτι ο γιατρος μου το εχει παρει πιο πατριωτικα...εχτες ταλαιπωριοταν μια ώρα στο τηλ..απο την μια δεν ηθελε να με ταλαιπωρησει και απο την αλλη δεν ηθελε να το διακινδηνευσει...

Τον ρωτησα αν αυτες μπορει να δημιουργησουν προβλημα στο μωρο και μου ειπε πλεον μου λεει ολοι οι γιατροι σε εξωσωματικη και οχι τις δινουν προληπτικα..δεν δημιουργουν τιποτα....

Τωρα ανυπομωνω να το δω...μου ειχε πει μηπως προλαβαινε να με δει χτες αλλα ειχε μια ομιλια και δεν τα καταφερε...τωρα θα λειπει και θα γυρισει μετα τα φωτα...αρα υπομονη και ευχομαι το μπεμπακι μου να ειναι καλα...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ναι με ενέσεις γίνεται..βέβαια η βελονιτσα ειναι κοντη και γίνεται στην κοιλια...γι αυτο αγχωνομαι...πως θα τς κανω...

Η αληθεια ειναι οτι ο γιατρος μου το εχει παρει πιο πατριωτικα...εχτες ταλαιπωριοταν μια ώρα στο τηλ..απο την μια δεν ηθελε να με ταλαιπωρησει και απο την αλλη δεν ηθελε να το διακινδηνευσει...

Τον ρωτησα αν αυτες μπορει να δημιουργησουν προβλημα στο μωρο και μου ειπε πλεον μου λεει ολοι οι γιατροι σε εξωσωματικη και οχι τις δινουν προληπτικα..δεν δημιουργουν τιποτα....

Τωρα ανυπομωνω να το δω...μου ειχε πει μηπως προλαβαινε να με δει χτες αλλα ειχε μια ομιλια και δεν τα καταφερε...τωρα θα λειπει και θα γυρισει μετα τα φωτα...αρα υπομονη και ευχομαι το μπεμπακι μου να ειναι καλα...

ολα καλα θα πανε κοτοπουλακι μου!!!!!θα κανεις τεσ ενεσουλες σου και θα καρατασ το μωρακι σου σε λιγους μηνες:P:p

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ολα καλα θα πανε κοτοπουλακι μου!!!!!θα κανεις τεσ ενεσουλες σου και θα καρατασ το μωρακι σου σε λιγους μηνες:P:p

Ευχαριστω Εφακι μου...εσυ τι κανεις?

Εγω σημερα εμεινα σπιτι αισθανομαι πολυ εξαντλιμενη..κοριτσακια μου δεν εχω καμια ορεξη για τις γιορτες...:-(:-(:-(

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Εγω σημερα εμεινα σπιτι αισθανομαι πολυ εξαντλιμενη..κοριτσακια μου δεν εχω καμια ορεξη για τις γιορτες...:-(:-(:-(

εσυ τουλαχιστω δικαιολογησε που δεν εχεις ορεξη εγω που δεν θελω να βλεπω κανενα τι δικαιολογια θα εχω?????

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Θα σου εδινε να κανεις θεραπεια που θα εκανε κακο στο μωρακι???

Μα οτι κανει το κανει για να ειναι καλα το μωρακι...

Θα με στειλεις αδιαβαστη σημερα.

Οσο για τις ενεσεις δεν λεω οτι θα ειναι ακτι ευκολο, αλλα ρε συ τοσα και τοσα κοριτσακια τις κανουνε...το πολυ πολυ να βαζεις καποιον αλλον να στις κανει.

αχ βρε κουκλιτσα μου.στενοχωρηθηκες παλι,αλλα σκεψου το μπεμπε σου.Οτι γινεται γινεται για καλο. Κατσε στο σπιτακι σου να ηρεμησεις,να ξεκουραστεις και να αδειασεις το μυαλουδακι σου απο οτιδηποτε.

Σκεψου τι σε 6 μηνες θα κρατατε το ΘΑΥΜΑ στην αγκαλια σας!!!

Και εγω αν μεινω εγκυος εχω πολλες πιθανοτητες να κανω αντηικτικες ενεσεις γιατι ειμαι οριακα για θρομβοφιλια (και τις φοβαμαιααιιι τι ενεσεις ως εκει που δεν παιρνει...ασπριζω σαν πανι οταν ειναι να με τσιμπισουνε). Αυτο στο λεω για να μην νιωθεις μονη!!:P

εσυ τουλαχιστω δικαιολογησε που δεν εχεις ορεξη εγω που δεν θελω να βλεπω κανενα τι δικαιολογια θα εχω?????

φαση ειναι βρε εφακη.Θα περασει.Το παθαινω και εγω ενιοτε...

Σκεψου ολα τα καλα που εχεις στην ζωη σου και θα συνελθεις πιο συντομα.

Το παληκαρρακι σου,τον αντρουλι σου και την υγεια σας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...