Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Όλο αυτό που περιέγραψες είναι η ζωή μου σε μια παράγραφο. Δλδ λες από την γλυκόζη πρακτικά σου προκαλείται νύστα. Υπογλυκαιμία όμως γιατί; Δεν είναι αντίθετα το ένα από το άλλο ; Το overdose και η υπογλυκαιμία; Εσύ πως κατάφερες να το λύσεις; 

Γιατρός Δεν είμαι Δε νομίζω πως μια μονάδα κάνει τη διαφορά. 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θελω να παρω ενα δωρακι και ψαχνομαι...και να ηταν μονο ενα ..πολλα θελω να παρω και να δω πότε θα πάω που βαριεμαι να κουνιθω...

Πωπω..πως βαριεμαι αυτες τι μερες τωρα..δεν εχω καμια ορεξη...

Γιορταζει και ο Βασιης και θα μαζευτουν το Σαββατο να δω πως θα την βγαλω...αν δεν του κερναω και τους ξερναω ταυτοχρονα....χιχιχι

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

θελω να παρω ενα δωρακι και ψαχνομαι...και να ηταν μονο ενα ..πολλα θελω να παρω και να δω πότε θα πάω που βαριεμαι να κουνιθω...

Πωπω..πως βαριεμαι αυτες τι μερες τωρα..δεν εχω καμια ορεξη...

Γιορταζει και ο Βασιης και θα μαζευτουν το Σαββατο να δω πως θα την βγαλω...αν δεν του κερναω και τους ξερναω ταυτοχρονα....χιχιχι

:lol::lol::lol::lol::lol: Όχι, φαντάσου το λίγο....

Banjp3.png

hJSRp3.png

:lol::lol::lol::lol::lol: Όχι, φαντάσου το λίγο....

το φανταζομαι πολυ οχι λιγο:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

το θεμα ειναι οτι δεν το εχουμε πει ακομα στους ποιο έξω...θα με βλεπουν σαν πτωμα και θα αναρωτιουνται....

και αυτο που σκεφτομαι περισσοτερο ειναι το τσιγαρο...

παιδια αυτη η μυτη μου λαγωνικο..δεν παει αλλο ...μακαρι να ημουν μπουκωμενη να μην μυριζα τιποτα...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Κορες παω να την κανω..να παω να ξυρισω και κανα ποδι που θα παω για την εξεταση μην φριξουν κιολας....

Θα σας πω τα νεα μου αυριο..

Μπιφτεκακι μου υπομονη με την ρουφιανα ..ευχομαι να μην ερθει αλλα για καλο σκοπο ..οχι για να μας ταλαιπωρήσει...

Φιλακια κουνελοκαρπουζακι μου....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

το φανταζομαι πολυ οχι λιγο:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

το θεμα ειναι οτι δεν το εχουμε πει ακομα στους ποιο έξω...θα με βλεπουν σαν πτωμα και θα αναρωτιουνται....

και αυτο που σκεφτομαι περισσοτερο ειναι το τσιγαρο...

παιδια αυτη η μυτη μου λαγωνικο..δεν παει αλλο ...μακαρι να ημουν μπουκωμενη να μην μυριζα τιποτα...

Ρε μανάρι να τους το πείτε για να ξέρουν να μην φουμάρουν μέσα στα ξινομουτράκια σου :tongue::tongue::tongue::tongue:...πότε σκέφτεστε να το πείτε?

Υ.Γ. Το ταμπόν Νο 2 βγήκε πιο άσπρο κι απ'το χιόνι...:rolleyes::D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Κοτοπουλακι,εμενα αγαπημενο μου ανδρικο αρωμα ειναι το BLACK CODE του ARMANI.

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ...ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ.

Μπιφτεκακι μακαρι να μην δεις αιμα για τους υπολοιπους 8 μηνες!!!

Κοτοπουλακι,εμενα αγαπημενο μου ανδρικο αρωμα ειναι το BLACK CODE του ARMANI.

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ...ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ.

Μπιφτεκακι μακαρι να μην δεις αιμα για τους υπολοιπους 8 μηνες!!!

Κουνελάκι μου γλυκό σ'ευχαριστώ πολύ, θα κάνω τεστ την Πρωτοχρονιά αν δεν έρθει νωρίτερα. Μ'αρέσει η ημερομηνία 1-1-11...σε αφήνω κι εγώ να ψιλοκαθαρίσω τα γραφείο γιατί έρχονται σήμερα και τα αφεντικά...Φιλάκια πολλά και καλό απόγευμα..!:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Εφακη. Ολα καλα?

Κοτοπουλακι, τι εγινε καλο μου με την εξεταση?

Μπιφτεκακι, κανα νεο???

Σημερα εχω πολυ δουλεια

ολα καλα εδω στην δουλεια:rolleyes::rolleyes:

καιρος ηταν να δουλεψεις και λιγο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αστα να πανε εφακη...εδω που δπυλευω επικρατει το χαος...με ηρεμιστικα και αντικαταθλιπτικα χαπια θα καταληξω στο τελος.

Ο γιοκας σου εχει συνελθει απο το κρυωμα? Εσυ πως εισαι?

αστα να πανε εφακη...εδω που δπυλευω επικρατει το χαος...με ηρεμιστικα και αντικαταθλιπτικα χαπια θα καταληξω στο τελος.

Ο γιοκας σου εχει συνελθει απο το κρυωμα? Εσυ πως εισαι?

αχχχ ολες μια απο τα ιδια!!!

ειμαι καπως καλητερα το μωρακι μου εχει ακομα λιγο βηχα αλλα κανουμε τα φαρμακα μασ και ελπιζω πως θα καλητερεψει!!!!εσυ πως εισαι???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...