Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Μπιφτεκω λεφτα δεν περισσευουν ουτε για δειγμα...απλα ειμαι ανυπομονη...Το περιμενε και η υπομονη ειναι αγνωστα σε μενα...Θελω να ξερω οσο το δυνατον πιο γρηγορα.Μονο τωρα που κανω τις πρεγνυλ δεν κανω τεστ γιατι υπαρχει πιθανοτητα να βγαλει ψευδως θετικο...και εχω απελπιστει! Περιμενω απλα να κατεβει η ρουφιανα!!!χαλι μαυρο!
Τι τραβάς κι εσύ....:lol::lol::lol::lol:...μα να μη μπορείς να κάνεις ένα τεστ :rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι τραβάς κι εσύ....:lol::lol::lol::lol:...μα να μη μπορείς να κάνεις ένα τεστ :rolleyes:

αστα...και ξερεις ποιο ειναι το ασχημο? κανεις δεν καταλαβαινει το τι περναω :lol::lol: ολοι μου λενε οτι αν ειμαι εγκυος 1 μερα πριν την καθυστερηση θα ειμαι εγκυος και 7 μερες μετα, γι αυτο να περιμενω να περασουν οι μερες...

εγω παλι ξερω οτι αν ειμαι εγκυος 7 μερες μετα την υποτιθεμενη καθυστερηση, θα ειμαι εγκυος και 1 μερα πριν την καθυστερηση!!

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???? ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΑΓΧΩΣΑ...ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ.

ΑΑΑΑ...σαν τα χιονια!!!Καλωστηνα!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑ!!!

Μπάη δε γουεη, σε ψαχνει το κοτπουλακι σημερα ,σαν τρελο...

χρονια πολλα μικρο μου κουνελακι...οτι επιθυμεις να το παθεις:tongue::tongue::tongue::tongue:

να με φαει θελει παλι????? τι εχω παθει τα καρπουζι με αυτο το γκαστρωμενοκοτοπουλακι:lol::lol::lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

χρονια πολλα μικρο μου κουνελακι...οτι επιθυμεις να το παθεις:tongue::tongue::tongue::tongue:

να με φαει θελει παλι????? τι εχω παθει τα καρπουζι με αυτο το γκαστρωμενοκοτοπουλακι:lol::lol::lol::lol:

δεν φταει η κοτουλα της παρεας...εσυ φταις που εισαι ζουμερη και θελκτικη!

Πως περασατε τα Χριστουγεννα?

Ηρθα ειχα πάει τραπεζα...πηγα με τα ποδια να ξεμουδιασω..

να το καρπουζακι μου ειχε πει οτι μπορει να με ποναν απο το καθισιω...θα τον παρω το γιατρο σε καμια ωρα..

Καρπουζακι μου ηρθες...μμμμμμ

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

να το καρπουζακι μου ειχε πει οτι μπορει να με ποναν απο το καθισιω...θα τον παρω το γιατρο σε καμια ωρα..

το πιο πιθανο ειναι αυτο...και εγω εκει το αποδιδω.Αλλα τον επιστημονα να τον ενημερωσεις και θα σου πει αυτος. Αλλο τεκμηριωμενη απαντηση και αλλο εικασιες των πανσοφων κατα τα λοιπα καρπουζοκουνελα

Διαφημίσεις

Ο πόνος στο πόδι ή στο πίσω μέρος του μηρού και της κνήμης, ο οποίος μπορεί να σας ξυπνήσει τη νύχτα στο δεύτερο αλλά κυρίως στο τρίτο τρίμηνο, οφείλεται στα χαμηλά επίπεδα ασβεστίου στο αίμα σας, εξαιτίας της απορρόφησής του από το έμβρυο. Φροντίστε, λοιπόν, να αυξήσετε τις δόσεις του ασβεστίου μέσα από τη διατροφή σας, τρώγοντας γιαούρτι και πίνοντας γάλα, αν φυσικά το "σηκώνει" ο οργανισμός σας. Ο γιατρός σας πιθανότατα θα ενισχύσει το ασβέστιο στον οργανισμό σας με χάπια και θα σας συστήσει να παίρνετε μαγνήσιο, το οποίο είναι ευεργετικό για τις μυϊκές κράμπες. Ωστόσο, υπεύθυνη για τις κράμπες μπορεί να είναι και η επιβράδυνση της κυκλοφορίας στα κάτω άκρα. Οι κράμπες συμβαίνουν, συνήθως, όταν κοιμάστε ανάσκελα, γι' αυτό ίσως μειώσετε τις πιθανότητες να εμφανιστούν, αν ξαπλώνετε στο πλάι. Σε καμία περίπτωση, πάντως, δεν επηρεάζουν το μικρό σας.

Τι πρέπει να κάνετε

Αν τύχει και πάθετε κράμπα, μπορείτε να ανακουφιστείτε:

• Τεντώνοντας το πόδι και κάνοντας δυνατό μασάζ για αρκετά λεπτά της ώρας στο πίσω μέρος της γάμπας, ώστε να τονώσετε την κυκλοφορία.
  • Στηρίζοντας το χέρι κάτω από τα δάχτυλα του ποδιού και τραβώντάς τα προς τα πάνω.
  • Κάνοντας λίγα βήματα στο δωμάτιο -αφού περάσει ο πόνος- ώστε να διευκολύνετε την κυκλοφορία του αίματος.

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα καρπουζάκι!!!!!!!Τι κάνεις?...Όταν λες "φάγατε"....φάγατε καλάααα...???:tongue::tongue::tongue::rolleyes:

μπιφτεκω με κολαζεις :lol::lol::lol::lol: και θα συνεχιζω μιας και μου δινεις πασες :lol::lol::lol: πως τον φαγετε???:oops:

με λιγουρευεσαι ε?????? αντε για αλλη μια φορα θα θυσιαστω:lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα καρπουζάκι!!!!!!!Τι κάνεις?...Όταν λες "φάγατε"....φάγατε καλάααα...???:tongue::tongue::tongue::rolleyes:

φαγαμε καλα παλιομπιφτεκιδιον:lol::lol::lol::lol::lol: εσυ ολα καλα???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Πηρα το γιατρο και μου ειπε να παω στη βιοατρικη να κανω τριπλεξ κατω άκρων...

ωχ αγχωθηκα τωρα..θα παρω να πάω το απογευμα

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...