Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καπου ειδα το καρπουζι να σουλατσάρει στο φατσοβιβλίο..παω να το μαζεψω....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

πιαστην απο τα σπορια και φερτην εδω !!! αμεσως!!!

(αν και θα ειναι εξαντλημενο το κακομοιρο απο τους πολυπληθεις βιασμους που υπεστει τις προηγουμενες μερες...λιωμα θα ναι...ουτε το εντερ δεν θα μπορει να πατησει...)

Όχι βέβαια.....μια φορά έκανα το λάθος κι έκενα τεστ με μια μέρα καθυστέρηση κι έφαγα ήττα γιατί μετά από λίγο ήρθε η ρουφιάνα. Οπότε...από Δευτέρα τεστ :rolleyes:....Σαββατοκύριακο θα είναι κλειστά τα φαρμακεία,ε?:confused:

Ναι καλα ..να εχουμε τετοι δωρο και να το μαθουμε μετα...αμ πως...την Παρασκευη το αργοτερο πριν το ρεβεγιον για να ανοιξουμε σαμπανιες...

Μπιφτεκωωω, τα φαρμακεια εφημερευουν και το ΣΚ...ολο και καποιο εφημερευον θα βρεις.

:D:D:D:D οχι που δεν θα εδινες λυση

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

πιαστην απο τα σπορια και φερτην εδω !!! αμεσως!!!

(αν και θα ειναι εξαντλημενο το κακομοιρο απο τους πολυπληθεις βιασμους που υπεστει τις προηγουμενες μερες...λιωμα θα ναι...ουτε το εντερ δεν θα μπορει να πατησει...)

Ασε δεν θελω να την σκεφτομαι γιατι εχω μεγαλη λιγουρα για καρπουζι..

επειδη δεν πινω πολυ νερο γιατι το σιχαθηκα και απο υγρα τιποτις ..την σκεφτομαι ετσι δροσιστικη δροσιστικη και θελω να την φάω...

ελπιζω να μην σαπισε απο το βιασμο και παθω και τιποτα.:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Τρέχα να το πιάσεις!!!!!:tongue::tongue::tongue: (τα κοτόπουλα τρώνε καρπούζι άραγε?)
Μπιφτεκωωω, τα φαρμακεια εφημερευουν και το ΣΚ...ολο και καποιο εφημερευον θα βρεις.
...Τότε κάτι μπορεί να γίνει...:cool:

Η σιχαμένη με μένα είναι πάρα πολύ ύπουλη....μπορεί τώρα να μην έχω σταγόνα και σε μισή ώρα να σας πω πως πεθαίνω απ'τον πόνο. Έρχεται συνήθως πολύ απότομα, σπάνια έχω καφέ στην αρχή.

Banjp3.png

hJSRp3.png

Ναι καλα ..να εχουμε τετοι δωρο και να το μαθουμε μετα...αμ πως...την Παρασκευη το αργοτερο πριν το ρεβεγιον για να ανοιξουμε σαμπανιες...
Πλάκα πλάκα πήρα την κουνιάδα μου τηλέφωνο τώρα και της είπα "αν δεν έρθει μεχρι την Παρασκευή το πρωί, θα έρθεις να βοηθήσεις γιατί θα είμαι έγκυος και δεν θα κάνει να κουραστώ?":tongue::tongue::tongue::tongue:

επειδη δεν πινω πολυ νερο γιατι το σιχαθηκα και απο υγρα τιποτις ..την σκεφτομαι ετσι δροσιστικη δροσιστικη και θελω να την φάω...

ελπιζω να μην σαπισε απο το βιασμο και παθω και τιποτα.:tongue::tongue::tongue::tongue:

Άη μαρή πια.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Παιδια επειδη στη δουλεια καθομαι και στο σπιτι ειμαι συνεχαι ξαπλα επιδη μου βρωμαν τα παντα με πονανε τα ποδια μου ..σαν να μου μουδιαζουν και θελω να τα τεντωνω..

Μηπως ειναι κακο??

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:...ελα καρπουζακι που μας εχεις λειψει...ελα ελα!!!!

Τρέχα να το πιάσεις!!!!!:tongue::tongue::tongue: (τα κοτόπουλα τρώνε καρπούζι άραγε?)

...Τότε κάτι μπορεί να γίνει...:cool:

Η σιχαμένη με μένα είναι πάρα πολύ ύπουλη....μπορεί τώρα να μην έχω σταγόνα και σε μισή ώρα να σας πω πως πεθαίνω απ'τον πόνο. Έρχεται συνήθως πολύ απότομα, σπάνια έχω καφέ στην αρχή.

Αν το τρωνε το καρπουζι??? Του αλλαζουν τα φωτα αν τους το δωσεις να το φανε...μονο το πρασινακι αφηνουνε ,που εχει εξωτερικα ο φλοιος του.

Μπιφτεκακι, τεστακι θα κανεις το αργοτερο μεχρι την Παρασκευη όπως ειπε και το κοτοπουλακι.

Τι να πω με σας...εσεις με καθυστερηση και δεν κανετε τεστακι...Πως μπορειτε??? Εγω παντα κανω πριν τη καθυστερηση (καποιες φορες ομως εχω συγκρατηθει) !!!:lol: Και δεν με νοιαζει και καθολου αν βγει αρνητικο ... ειναι η μαγεια της στιγμης που με συναρπαζει :lol::lol: γαι μενα ειναι συνηθεια που εγινε λατρεια :lol::lol::lol: ωρες ωρες νομιζω οτι και εγκυος να μεινω, τετσακι θα συνεχισω να κανω καθε μηνα μεχρι να γεννησω...:lol:...εχει γινει αναποσπαστο κομματι της ρουτινας μου!!!

Διαφημίσεις

Πλάκα πλάκα πήρα την κουνιάδα μου τηλέφωνο τώρα και της είπα "αν δεν έρθει μεχρι την Παρασκευή το πρωί, θα έρθεις να βοηθήσεις γιατί θα είμαι έγκυος και δεν θα κάνει να κουραστώ?":tongue::tongue::tongue::tongue:

Άη μαρή πια.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Παιδια επειδη στη δουλεια καθομαι και στο σπιτι ειμαι συνεχαι ξαπλα επιδη μου βρωμαν τα παντα με πονανε τα ποδια μου ..σαν να μου μουδιαζουν και θελω να τα τεντωνω..

Μηπως ειναι κακο??

Καθε αλλαγη που παρατηρεις, να ενημερωνεις τον γιατρο σου!!!

Καταλαβες κοτοπουλακι ή μηπως να κανω και κακα???

Παρε τον μαρη ενα τηλεφωνο και πεστου το...

Μπιφτεκακι, τεστακι θα κανεις το αργοτερο μεχρι την Παρασκευη όπως ειπε και το κοτοπουλακι.

Τι να πω με σας...εσεις με καθυστερηση και δεν κανετε τεστακι...Πως μπορειτε??? Εγω παντα κανω πριν τη καθυστερηση (καποιες φορες ομως εχω συγκρατηθει) !!!:lol: Και δεν με νοιαζει και καθολου αν βγει αρνητικο ... ειναι η μαγεια της στιγμης που με συναρπαζει :lol::lol: γαι μενα ειναι συνηθεια που εγινε λατρεια :lol::lol::lol: ωρες ωρες νομιζω οτι και εγκυος να μεινω, τετσακι θα συνεχισω να κανω καθε μηνα μεχρι να γεννησω...:lol:...εχει γινει αναποσπαστο κομματι της ρουτινας μου!!!

:lol::lol::lol::lol:...δεν παίζεσαι ρε...σοβαρά μιλάς?...σου περισσεύουν λεφτά μαρή????...εμένα δεν με συναρπάζει καθόλου η στιγμή. Θα το καθυστερήσω όσο αντέξω.

Μηπως ειναι κακο??

Να προσέχεις μην πάθεις καμιά κράμπα. Ρώτα και τον ντόκτορ πάντως...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Μπιφτεκω λεφτα δεν περισσευουν ουτε για δειγμα...απλα ειμαι ανυπομονη...Το περιμενε και η υπομονη ειναι αγνωστα σε μενα...Θελω να ξερω οσο το δυνατον πιο γρηγορα.Μονο τωρα που κανω τις πρεγνυλ δεν κανω τεστ γιατι υπαρχει πιθανοτητα να βγαλει ψευδως θετικο...και εχω απελπιστει! Περιμενω απλα να κατεβει η ρουφιανα!!!χαλι μαυρο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...