Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

θελω και εγω...να αποφασισω απλα, αλλα βρε κοριτσια δεν μπορω...ακομη δεν εχω κανει την οωρρηξια του μηνος και εχω να σας ανακοινωσω οτι ειμ,αι εγκυος!!!!:tongue:

Τι λες βρε μουρλο ...δεν καταλαβαινω...εισαι όντως εγκυος ή μας κοροϊδευεις:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ακου μεχρι πριν λιγες μερες πιστευα οτι ειναι κοκκορικος....σημερα ομως , αλλαξα ...ειναι κοταρααααααααααααα!!!!

κοριτσακι - αγορακι... 3-2

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν.....32η μέρα σήμερα...άφαντη η περίοδος και δεν θέλω σχόλια :tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol:

Δηλαδή.....θέλω σχόλια, αλλά μη με ξεσηκώσετε και πολύ και μέχρι το ράδυ έρθει η ρουφιάνα!!:rolleyes:

ετσι λες, ε???? καλααααα...εγω εχω υποσχεθει οτι δεν θα ξεσηκωνω καμια σας....αλλα να σας πω πιστευω πλεον οτι εχουμε γινει βετερανοι και δεν μας αγκιζει τιποτα:tongue:

Δεν θα ερθει,δεν θα ερθει η παλιορουφιανα!!!

ποτε θα πατε στο γιατρο για να σας πει???

Στο γιετρο θα παμε μετα τα Φωτα..αλλα και παλι δεν ξερω αν θα φανει..μου φαινεται νωρις ακόμα..

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Τι λες βρε μουρλο ...δεν καταλαβαινω...εισαι όντως εγκυος ή μας κοροϊδευεις:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οχι ...δεν ειμαι!!!απλα λεω οτι ακομη δεν εχει γινει η οωρηξια και εγω νιωθω σαν γκαστρωμενη...αυτο που νιωθω δηλαδη καθε μηνα!!!

αυτοσαρκασμος ειναι γκαστρωμενο κοτοπουλακι...με αυτοειρωνευομαι.

ουαοοοοοοοοοοοοοο

μαλλο κατι ψηνετε!!!!!!

Κάτι ψήνεται.....ή....Εφιαλτης στο Μπιφτεκόσπιτο????:lol::lol::lol::lol:
Ξορκιζω το σιχαμμενο κοκκινο κακο να φυγει απο τις Ναντιας το .......

Να μην ερθει να μην την ξαναδει μέχρι το μπεμπε της που θα δει...

ξουτ...ξουτ...σιχαμερη αν το καταλαβες καμιας δεν θελει να σε υποδεχθει..:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αυτά τα ποιήματά σου....με τρελαίνουν!!:lol::lol:
θελω και εγω...να αποφασισω απλα, αλλα βρε κοριτσια δεν μπορω...ακομη δεν εχω κανει την οωρρηξια του μηνος και εχω να σας ανακοινωσω οτι ειμ,αι εγκυος!!!!:tongue:
Έχεις ξεπεράσει την ασήμαντη λεπτομέρεια της ωορρηξίας....μένεις έγκυος όποτε θες...:lol::lol::lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Ξορκιζω το σιχαμμενο κοκκινο κακο να φυγει απο τις Ναντιας το .......

Να μην ερθει να μην την ξαναδει μέχρι το μπεμπε της που θα δει...

ξουτ...ξουτ...σιχαμερη αν το καταλαβες καμιας δεν θελει να σε υποδεχθει..:tongue::tongue::tongue::tongue:

αααααα...εισαι κρυφο ταλεντο...τι ριμα ειναι αυτη... :D:D:D:D:D

στειλτο στον μικη κατευθειαν να το μελοποιησει (τον μικη θεοδωρακη)...

Διαφημίσεις

παω να φουμαρω λιγο και επιστρεφω...ουε και αλιμονο σας αν εξαφανιστειτε...μονο αυτο σας λεω,ουε και αλιμονο...ποιος ειδε το κουνελι και δεν φοβηθηκε!!!

αντε μην αργησεις..θα σας γραψω και αλλο ποιημα...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ηρθα...δειτε τι βρηκα ολως τυχαιως...

δεν ξερω ποιες απο σας θυμαστε τα ντοκουμεντα (φωτο πιο συγκεκριμενα) που εδειχνε εναν κουνελο να περιποιειται μια κοτουλα...

δειτε λοιπον :

Happy_Easter.jpg

ηρθα...δειτε τι βρηκα ολως τυχαιως...

δεν ξερω ποιες απο σας θυμαστε τα ντοκουμεντα (φωτο πιο συγκεκριμενα) που εδειχνε εναν κουνελο να περιποιειται μια κοτουλα...

δειτε λοιπον :

Happy_Easter.jpg

Με εφαγες παλιοκουνελο..κοιτα πως έκανες το μωρό μου...:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Μπιφτεκακι, κανα τεστακι θα κανεις ή θα μας σκασεις?????
Όχι βέβαια.....μια φορά έκανα το λάθος κι έκενα τεστ με μια μέρα καθυστέρηση κι έφαγα ήττα γιατί μετά από λίγο ήρθε η ρουφιάνα. Οπότε...από Δευτέρα τεστ :rolleyes:....Σαββατοκύριακο θα είναι κλειστά τα φαρμακεία,ε?:confused:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...