Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

καλημερουδια και χρονια πολλα!!!!!

τι μου κανετε??? δεν ειμε στεσ μερες μου καλε εχω πολυ δρομο ακομη:rolleyes::rolleyes:

αντε καλε που εχεις πολυ δρομο...αν θυμαμαι καλα σε καμια εβδομαδα απο σημερα θα εχουμε νεα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια χαρα σε βρισκω!!! ξερεις και σαμπα ??? ευγε ...

κατι μου λεει οτι απο το κουνημα που θα του κανεις του αντρος ,εκεινο το βραδυ, θα σε καταστησει εκυος....

ναι απο σαμπααλλο τιποτα!!!!!ειπαμεφετος να κανουμε κατι πρωτοτυπο!!!!!!!!οι υπολοιποι θα κουνιουντε με σαμπα κι εγω θα χορευω με το μπουφε!!!!!!οσο για δευτερο...ειπαμε.μετα το πασχα.

ναι απο σαμπααλλο τιποτα!!!!!ειπαμεφετος να κανουμε κατι πρωτοτυπο!!!!!!!!οι υπολοιποι θα κουνιουντε με σαμπα κι εγω θα χορευω με το μπουφε!!!!!!οσο για δευτερο...ειπαμε.μετα το πασχα.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:......Μπράβο ρε Ελίνα με έκανες και μου βγήκε ο καφές απ'τη μύτη!!!!Με τον μπουφέ θα χορέψεις εσύ??:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:......Μπράβο ρε Ελίνα με έκανες και μου βγήκε ο καφές απ'τη μύτη!!!!Με τον μπουφέ θα χορέψεις εσύ??:rolleyes:
αν ειναι γεματος οπως τον φανταζομαι!!!!εχει να πεσαι γλεντι!!!!!κοριτσακια μου σας αφηνω.παω να φτιαξω τη φρουτοκρεμα της δεσποινιδος αιμιλιας.

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αν ειναι γεματος οπως τον φανταζομαι!!!!εχει να πεσαι γλεντι!!!!!κοριτσακια μου σας αφηνω.παω να φτιαξω τη φρουτοκρεμα της δεσποινιδος αιμιλιας.

Διαφημίσεις

αντε καλε που εχεις πολυ δρομο...αν θυμαμαι καλα σε καμια εβδομαδα απο σημερα θα εχουμε νεα...

επειδη ο κυκλοσ μου εχει γινει πολυ χαλια και δεν ξερω ποτε περιμενω,ετσι αποφασισα απλα να μην περιμενω και οτι θελει ας γινει!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Οχι βρε κουνελακι μου δεν ειδαμε ανα ειναι κοκορακι ή κοτουλα...ηταν μικρουλι ακομα...

Παιδια για να ακουω προγνωστικα να δω ποιες θα πεσουν μεσα...

εχω ειδη απο 3 ακουω και τις αλλες...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Λοιπόν.....32η μέρα σήμερα...άφαντη η περίοδος και δεν θέλω σχόλια :tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol:

Δηλαδή.....θέλω σχόλια, αλλά μη με ξεσηκώσετε και πολύ και μέχρι το ράδυ έρθει η ρουφιάνα!!:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

αχ ρε Ελινακι να ξερες πως μου ηρθε τωρα μια επιθυμια να φαω και εγω κρεμουλα...στειλε μου λιγη..μμμμμμμμμμμμμμμμ την κλασσικη γευση οχι φρουτοκρεμα

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Οχι βρε κουνελακι μου δεν ειδαμε ανα ειναι κοκορακι ή κοτουλα...ηταν μικρουλι ακομα...

εγω πιστευω οτι θα ειναι αγορακι!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν.....32η μέρα σήμερα...άφαντη η περίοδος και δεν θέλω σχόλια :tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol:

Δηλαδή.....θέλω σχόλια, αλλά μη με ξεσηκώσετε και πολύ και μέχρι το ράδυ έρθει η ρουφιάνα!!:rolleyes:

ουαοοοοοοοοοοοοοο

μαλλο κατι ψηνετε!!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ξορκιζω το σιχαμμενο κοκκινο κακο να φυγει απο τις Ναντιας το .......

Να μην ερθει να μην την ξαναδει μέχρι το μπεμπε της που θα δει...

ξουτ...ξουτ...σιχαμερη αν το καταλαβες καμιας δεν θελει να σε υποδεχθει..:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

επειδη ο κυκλοσ μου εχει γινει πολυ χαλια και δεν ξερω ποτε περιμενω,ετσι αποφασισα απλα να μην περιμενω και οτι θελει ας γινει!!!!

θελω και εγω...να αποφασισω απλα, αλλα βρε κοριτσια δεν μπορω...ακομη δεν εχω κανει την οωρρηξια του μηνος και εχω να σας ανακοινωσω οτι ειμ,αι εγκυος!!!!:tongue:

ακου μεχρι πριν λιγες μερες πιστευα οτι ειναι κοκκορικος....σημερα ομως , αλλαξα ...ειναι κοταρααααααααααααα!!!!

εγω πιστευω οτι θα ειναι αγορακι!!!!

Λοιπον εσυ και το καρπουζακι λετε αγοράκι και το κρισακι και η Μαρια λένε κοριτσακι...2-2 άντε να δουμε...:D:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...