Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Καλημερα αγαπάκια μου...τσουπ..ηρθα και εγω...

τι κανετε γλυκα μου βασανάκια!!!

Καλημερα καλημερα γκαστρωμενακι...Το μπεμπε σου ειναι ολοκληρο ανθρωπακι τωρα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρονια πολλα Εφακη. Που εισαι εξαφανισμενη εσυ καλε??

εδω στην δουλεια ειμαι και πηζω!!!!με τρεχουν ολη μερα!!!και ειμαι και λιγο γριπομενη και εγω και ο γιος μου!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ναο κουνελάκι μου εχει γινει ολοκληρω ανθρωπάκι..αν και εχω μερες να το δω και αγχωνομαι...Εσυ τι κανεις?

Ελινακι μου μπραβο στην Αγιο Βασιλιτσα σου ..ετσι να γελαει η σκατουλα..

Εφακι μου τι κανεις κοριτσαρα μου...τι κανει το αντρακι σου?

Μπιφτεκακι μου τι κανεις γλυκουλικο μου..???

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ναο κουνελάκι μου εχει γινει ολοκληρω ανθρωπάκι..αν και εχω μερες να το δω και αγχωνομαι...Εσυ τι κανεις?

ολα καλα θα πανε εγκυουλα μου,μην ανυσηχεις!!!!!χαπακονομε να μου περασει το συναχι και ο μικροσ εχει φοβερο βηχα!!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλε εσυ εισαι πλεον κοτζαμ γκαστρωμενη!!!!μπραβο πολυ χαιρομαι!ολα καλα τα ακουω.παντως τα χριστουγεννα τελικα οντος ειναι γιορτη για τα παιδια.εχει ζοντανεψει το σπιτι.ασε που την εχουμε παει παντου.οπου χριστουγεννιατικη εκδηλωση τσουππππππ!εμεις!!!!!!οχι οτι η μικρη καταλαβαινει και πολλα αλλα εγω και ο ανδρας μου εχουμε ξετρελαθει!!!!!μεαλλοθι το παιδι το τι παιχνιδι εχουμε ριξει!!!!!!!!!!!

καλα ειναι γνωστο οτι απο τοτε που με γνωρισες δεν μπορεις να με ξεχασεις!!!! δοξα το θεο ολα καλο.και η αιμιλια μια χαρα.την ντυνω αγιο βασιλακι και γελαμε!!!!γελαει κι αυτη οπωτε μια χαρα!!!εσυ τι νεα?

με στην καλη χαρα!!!Πως περασατε τα Χριστουγεννα? Την Πρωτοχροναι τι θα κανετε???

Εχω αδεια την επομενη εβδομαδα και ισως σε τιμησω με την παρουσια μου μανδαμ (εκεινη την συναντηση που λεγαμε). Θελω να δω και το ντολμαδακι σας).

εδω στην δουλεια ειμαι και πηζω!!!!με τρεχουν ολη μερα!!!και ειμαι και λιγο γριπομενη και εγω και ο γιος μου!!!!

περαστικα σας! Αδειουλα δεν εχεις αυτες τις μερες καθολου?

Διαφημίσεις

με στην καλη χαρα!!!Πως περασατε τα Χριστουγεννα? Την Πρωτοχροναι τι θα κανετε???

Εχω αδεια την επομενη εβδομαδα και ισως σε τιμησω με την παρουσια μου μανδαμ (εκεινη την συναντηση που λεγαμε). Θελω να δω και το ντολμαδακι σας).

αντε να σε δουμε επιτελους.τα χριστουγεννα ηταν οικογεννιακα.την παραμονη της πρωτοχρονιας η μικρη θα κανει ρεβεγιον στη γιαγια και τον παππου και εμεις σε βραζιλιανικο εστιατοριο με μπουφε και ζωντανη μουσικη!!!!!!!σαμπαααααααααααααααααα!

αντε να σε δουμε επιτελους.τα χριστουγεννα ηταν οικογεννιακα.την παραμονη της πρωτοχρονιας η μικρη θα κανει ρεβεγιον στη γιαγια και τον παππου και εμεις σε βραζιλιανικο εστιατοριο με μπουφε και ζωντανη μουσικη!!!!!!!σαμπαααααααααααααααααα!
Ωωωωωωω....τέτοια να διαβάζω και να χαίρομαι!!!....Να περάσετε πολύ καλά μικρή μου!!!

Καλημέρα στο κοτοπουλάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

μια χαρα σε βρισκω!!! ξερεις και σαμπα ??? ευγε ...

κατι μου λεει οτι απο το κουνημα που θα του κανεις του αντρος ,εκεινο το βραδυ, θα σε καταστησει εκυος....

Ελινα, ξεκινησατε τις κρεμουλες εσεις ε? Τα δοντακια τωρα ξεκινανε?

υ.γ. ειμαι παντελως ανιδεη

σε παρακαλω.εχουμε 2 δοντια!!!και τρωμε και χορτοσουπες και κρεμες αμε!!!και γλιφουμε και λιγο απο οτι τρωει η μαμα με το μπαμπα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...