Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΓΑΠΑΤΕ.ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

Καρπουζακι, μπηκα η αχαϊρευτη...σε ειχα μαλωσει καλο μου να μπεις εσυ και δεν μπηκα εδω...μου αξιζει να με μαλωσεις!!!

Ναντιμορακι, ειμαι εδω σημερα....ελααααα.

Νενουκο, τι ειδαν τα ματακια μου? Εβαλες τικερακι...Χαιρομαι οσο δεν φανταζεσαι που εβαλες μπροστα. Πηγες στην γιατρο? Με την συνεντευξη που πηγες τι εγινε?

Κοτοπουλακι, ακομη βασανιζεσαι?

Βανιλλα, εσυ ταλαιπωρημενο μου τι κανεις?

Οι υπολοιπες ερμινα,εφακη και σια που εισαστε καλε??? Εφακη αν δεν κανω λαθος εσυ εισαι κοντα στις μερες σου τωρα!!!

Καλημέρααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!Τι κάνεις καλό μου κουνελάκι?:D:D:D

Καλημερα Καλημερα...Καλα ειμαι μπιφτεκακι. Ειμαι στην δουλεια, αλλα σημερα μαλλον δεν θα εχω καθολου δουλεια. Ειμαι ολοδικη σας!!!.

Εχω πολυ καιρο να σε πετυχω και εχω χασει επισοδια με σενα κουκλαρα.

Πως πας με την δουλεια? Διαβαζα τα προηγουμενα μηνυματα σου με τ χαπι που πηρες αλλα δεν ξερω τι χαπι ειναι αυτο (παυσιπονο φανταζομαι!).

Διαφημίσεις

Από δουλειά, δεν μπορώ να πω πως πάμε καλά, δυστυχώς έχει πέσει η δουλειά πολύ...που θα μας βγάλει δεν ξέρω...

Την υγεία μας να έχουμε, αυτό είναι το πιο σημαντικό, κι όλα τα άλλα θα γίνουν. Δεν θα χαθούμε...

Εσύ πως πάει?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Με την δουλεια παμε και εμεις χαλια..απολυουν κοσμο, καποια στιγμη θα με παρει και εμενα η μπαλα. Δεν αγχωνομαι ομως μπιφτεκακι θα τα βγαλω περα. Εισοδηματα αλλα περαν της δουλειας δεν εχω παρα μονο λογαριασμους που τρεχουν καθε μηνα...Δεν φοβαμαι ομως, κατι θα βρω για να ανταπεξελθω...η δουλεια ειναι κατι που δεν φοβηθηκα ποτε...μπορω να καθαρισω και τουαλλετες για να επιβιωσω...τι και αν εχω πτυχια,καθολου δεν με νοιαζει!!! Θελω μονο την υγεια μου και τιποτα αλλο...Αν ειμαι υγιης ολα τα υπολοιπα τα μπορω !!!

Τα Χριστουγεννα ουτε που τα καταλαβα φετος...δεν ξερω γιατι.Ισως επειδη πεφτανε Σαββατοκυριακο. Μετραω τις μερες να ερθει η Παρασκευη, μετα βγαινω σε αδεια...δεν κρατιεμαι!!!

Πως περασες τα Χριστουγεννα?

Διαφημίσεις

Καλημερα αγαπάκια μου...τσουπ..ηρθα και εγω...

τι κανετε γλυκα μου βασανάκια!!!

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλημερουδια και χρονια πολλα!!!!!

τι μου κανετε??? δεν ειμε στεσ μερες μου καλε εχω πολυ δρομο ακομη:rolleyes::rolleyes:

Χρονια πολλα Εφακη. Που εισαι εξαφανισμενη εσυ καλε??

Με την δουλεια παμε και εμεις χαλια..απολυουν κοσμο, καποια στιγμη θα με παρει και εμενα η μπαλα. Δεν αγχωνομαι ομως μπιφτεκακι θα τα βγαλω περα. Εισοδηματα αλλα περαν της δουλειας δεν εχω παρα μονο λογαριασμους που τρεχουν καθε μηνα...Δεν φοβαμαι ομως, κατι θα βρω για να ανταπεξελθω...η δουλεια ειναι κατι που δεν φοβηθηκα ποτε...μπορω να καθαρισω και τουαλλετες για να επιβιωσω...τι και αν εχω πτυχια,καθολου δεν με νοιαζει!!! Θελω μονο την υγεια μου και τιποτα αλλο...Αν ειμαι υγιης ολα τα υπολοιπα τα μπορω !!!

Τα Χριστουγεννα ουτε που τα καταλαβα φετος...δεν ξερω γιατι.Ισως επειδη πεφτανε Σαββατοκυριακο. Μετραω τις μερες να ερθει η Παρασκευη, μετα βγαινω σε αδεια...δεν κρατιεμαι!!!

Πως περασες τα Χριστουγεννα?

Επανέρχομαι σε λίγο, έχω λίγη δουλειά. Κουνελάκι έχεις πμ.

Καλημέρα στις όμορφες και στις τσαχπινομάτες!!!!Εφάκι κι Ελινάκι τι κάνετε???Χρόνια πολλάαααααα κι ακόμα καλύτερα χρόνια να ρθουν!!!Πως περάσατε?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Βρε καλωστο μου...Σε εχω στο μυαλο μου δεν ξερεις ποσες μερες...Τι κανεις ?Η μπουμπου σου τι κανει?
καλα ειναι γνωστο οτι απο τοτε που με γνωρισες δεν μπορεις να με ξεχασεις!!!! δοξα το θεο ολα καλο.και η αιμιλια μια χαρα.την ντυνω αγιο βασιλακι και γελαμε!!!!γελαει κι αυτη οπωτε μια χαρα!!!εσυ τι νεα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...