Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

ααααα....ναι το ξεχασα..εχτες ετρεχα σαν μουρλη ..ήταν τέλος του μήνα και καταλαβαίνεις....

Να σου πω..εσυ ξερεις κανα κέντρο που ρωτάω παρα πάνω?

δυστυχως εγω τις εξετασεις μου τις κανω σε ιδιωτη μικροβιολογο και οχι τετοιο κεντρο κλπ γιατι ειναι πιο φτηνος...οχι για τον υπερηχο...για τις αλλες εξετασεις...για υπερηχο μαλλον πρεπει να πας βιοιατρικη

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δυστυχως εγω τις εξετασεις μου τις κανω σε ιδιωτη μικροβιολογο και οχι τετοιο κεντρο κλπ γιατι ειναι πιο φτηνος...οχι για τον υπερηχο...για τις αλλες εξετασεις...για υπερηχο μαλλον πρεπει να πας βιοιατρικη

πήρα τηλ και ρώτησα και σε αλλα διαγνωστικα και πανω κατω έχουν τις ιδιες τιμές....τέσπα..αλλη μια φορά αφραγκη θα μείνω:tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Πω..πω..έφαγα μια τυροπιτούλα απο τους μερακλήδες αλλο πράμα...με είχε κοψει ....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημερα κουκλες και καλο μηνα.

Συντομα θα εχουμε στο τοπικ τουτο πολλες γκαστριουλες (απλη διαισθηση).

Καλως το κουνελάκι μας..τι κανεις μικρομου ροζ κουνελακι..τρυπας σε ξενα περιβολλακια??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αντε είδες εσυ μανα μου ειναι να μαγαλωσεις..μόλις μεγαλώσεις θα γεννάς σαν κουνέλα...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Πω..πω..έφαγα μια τυροπιτούλα απο τους μερακλήδες αλλο πράμα...με είχε κοψει ....

φαε τα σκατολοϊδακια τωρα που μπορεις γιατι σε λιγο καιρο που θα εισαι γκαστριουλα θα το ριξεις στην υγιεινη διατροφη.

Καλως το κουνελάκι μας..τι κανεις μικρομου ροζ κουνελακι..τρυπας σε ξενα περιβολλακια??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αντε είδες εσυ μανα μου ειναι να μαγαλωσεις..μόλις μεγαλώσεις θα γεννάς σαν κουνέλα...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

α στο καλο σκασμενο, με συγκινησες τωρα...αυτο μου το τραγουδουσε η μανουλα μου (δεν ειναι μαζι μας πια) οταν ημουνα μικρουλα...ολο αυτο μου τραγουδουσε, σαν τοτε ήχησε στα αυτια μου.

α στο καλο σκασμενο, με συγκινησες τωρα...αυτο μου το τραγουδουσε η μανουλα μου (δεν ειναι μαζι μας πια) οταν ημουνα μικρουλα...ολο αυτο μου τραγουδουσε, σαν τοτε ήχησε στα αυτια μου.

Σορρυ μικούλι μου δεν ηθελα να σε στεναγχωλήσω:cry::cry::cry::cry:

Να μην σε λέω κουναλάκι.???αν δεν θες θα σου βρω αλλο μην ανησυχεις..

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

φαε τα σκατολοϊδακια τωρα που μπορεις γιατι σε λιγο καιρο που θα εισαι γκαστριουλα θα το ριξεις στην υγιεινη διατροφη.

καλημερα βενουσακι....:D

φαε μανα μου φαε....να μεγαλωσεις:tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Σορρυ μικούλι μου δεν ηθελα να σε στεναγχωλήσω:cry::cry::cry::cry:

Να μην σε λέω κουναλάκι.???αν δεν θες θα σου βρω αλλο μην ανησυχεις..

δεν με στενοχωρησες κοτοπουλακι μου...μου θυμησες ομορφες εικονες απο το παρελθον...και ναι να με λες κουνελακι.

και να ξερεις οτι τα κουνελακια και τα λαγουδακια τα λατρευω...μαλιστα οταν ημουνα μικρη ο μπαμπας μου μου εφερνε συνεχεια μικρα λαφγουδακια και τα ειχα σαν κατοικιδια στο δωματιο μου...μαλιστα ενα ειχε συνηθισει τοσο πολυ να ειναι μαζι μου,που οταν το εβαζα στο καλαθακι το βραδυ για να κοιμηθουμε αυτο εφευγε απο το καλαθακι του και ερχοταν στο μαξιλαρι μου,μου εγλυφε τα αυτια και κοιμοταν εκει,διπλα.

αστο καλο...παλι συγκινηθηκα που θυμηθηκα το συγκεκριμενο λαγουδακι.

μην μου δινεται βαση,νομιζω κατεβαινει η κοκκινοσιχαμενη και σε μενα ,και ολο θα συγκινουμε μεχρι να με τιμησει με την εμφανιση της.

και αφου σας γεμισα ενα σωρο αχρηστες πληροφοριες για την ζωη μου,

θα σας ανακοινωσω οτι σημερα θα ειμαι ολιγολογη διοτι ...ω τι εκπληξη...παλι δεν ειμαι καλα.

Διαφημίσεις

φαε μανα μου φαε....να μεγαλωσεις:tongue:

Ναι...ναι...ναι...

δεν με στενοχωρησες κοτοπουλακι μου...μου θυμησες ομορφες εικονες απο το παρελθον...και ναι να με λες κουνελακι.

και να ξερεις οτι τα κουνελακια και τα λαγουδακια τα λατρευω...μαλιστα οταν ημουνα μικρη ο μπαμπας μου μου εφερνε συνεχεια μικρα λαφγουδακια και τα ειχα σαν κατοικιδια στο δωματιο μου...μαλιστα ενα ειχε συνηθισει τοσο πολυ να ειναι μαζι μου,που οταν το εβαζα στο καλαθακι το βραδυ για να κοιμηθουμε αυτο εφευγε απο το καλαθακι του και ερχοταν στο μαξιλαρι μου,μου εγλυφε τα αυτια και κοιμοταν εκει,διπλα.

αστο καλο...παλι συγκινηθηκα που θυμηθηκα το συγκεκριμενο λαγουδακι.

μην μου δινεται βαση,νομιζω κατεβαινει η κοκκινοσιχαμενη και σε μενα ,και ολο θα συγκινουμε μεχρι να με τιμησει με την εμφανιση της.

και αφου σας γεμισα ενα σωρο αχρηστες πληροφοριες για την ζωη μου,

θα σας ανακοινωσω οτι σημερα θα ειμαι ολιγολογη διοτι ...ω τι εκπληξη...παλι δεν ειμαι καλα.

Αχου..τι ωραία...:D:D:D

Κουνελάκι μου τι έγραφα εχτες διαφασες καθόλου...

ακου και σφύριζε..πάμε όλες μαζι

Σφύριξε χαρούμενα μπορείς

δες τη φωτεινή πλευρά της ζωής....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ναι...ναι...ναι...

Αχου..τι ωραία...:D:D:D

Κουνελάκι μου τι έγραφα εχτες διαφασες καθόλου...

ακου και σφύριζε..πάμε όλες μαζι

Σφύριξε χαρούμενα μπορείς

δες τη φωτεινή πλευρά της ζωής....

αφιερωμενο...

2037314ltyaurdqh6.gif

791655lwi0fce95v.jpg

Κουνελάκι μου και καρπουζάκι μου...σας στέλνω τα φιλια μου...

και σας μεταφέρω τη χαρα μου:D:D:D:D

623150zodp7mllo2.gif

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημερα ομορφιες μου!!!!:D:D

Καλο μηνα να εχουμε ευχομαι το καφε σας αυτο το μηνα να αδειασει και να μην εχει αλλες ξεγκαστρωτες αλλα γκαστρουλες!!!!;):D

Αθηνουλα καλημεραααα....

Μηπως ειναι καιρος να ξαναμεινεις εγκυος....:P:p:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...