Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεραααααααααααα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: χρονια πολλα κοριτσακια μου με πολλα πολλα μωρααααααααααα....δεν πιστευω τωρα που μου βαλατε χερι και μπηκα ενω ειμαι σε αδεια να μου την κανετε εσεις:mad:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Απ'τις 8 που άνοιξα δεν είχε χτυπήσει ούτε ένα τηλέφωνο και τώρα πλάκωσαν όλοι!!...Σαν δε ντρέπονται λέω γω...:tongue::tongue::tongue:

Τι κάνεις εσύ??...Αδειούλα έχεις?....πως πέρασες?...πήγες πουθενά?:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

εχω αδεια, αραζω σπιτακι μου.....το διημερο δε πηγα πουθενα εκτος αττικης, απλα ξερεις τωρα τη μια μερα στα πεθερικα την αλλη στη μαμα μου, κανα ποτακι και τετοια....εσεις?

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Εμείς φύγαμε για μια μέρα, πήγαμε στο χωριό του συζύγου να δούμε τα πεθερικά και γυρίσαμε χθες. Εγώ βαρέθηκα να κάθομαι, ρεεεεε.....2 εβδομάδες σπίτι ήμουν!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, θα ρωτήσω κάτι και μη με βαρέσετε....προχθές νόμιζα πως θα αδιαθετήσω και πήρα feldene προκαταβολικά. Ακόμα δεν έχει έρθει η ακατανόμαστη και λέω....αν, σπάσει ο διάολος το πόδι του κι έχει κάτσει καμιά εγκυμοσύνη πειράζει που πήρα χάπι?...να μη σας πω βέβαια πως στο χαρτί το feldene δεν λέει πως είναι για πόνους περιόδου, γιατί το δίνουν οι γιατροί γι'αυτό το σκοπό??

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...