Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Πάω να τσιμπήσω κάτι κ επιστρέφω ελπίζω...

Αν δεν ξαναγράψω θα "ρουκετιάζω" πάλι το φαγητό.....

Αν και νομίζω ότι ήταν τυχαίο το χθεσινό...

Κοτοπουλάκι ζαλισμένο από αυτό που είδες μπες να μοιραστείς τη χαρά σου:D:D:D

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μωρα μου ολαααααααα:tongue::tongue::tongue::tongue: καλες γιορτες να εχετε κοριτσακια μου, να περασετε καλα να διασκεδασετε και ολα τα καλα.......θα μπαινω να βλεπω τα νεα σας:tongue::tongue::tongue:

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

Εεεεεεε που πας? γιατί εύχεσαι από τώρα? αφού η διαφήμιση jumbo λέει 2 μέρες πριν τα Χριστούγεννα:confused::confused: μήπως το jumbo μας δουλεύει????? ξέρεις κάτι???:tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

2602732t0lyzsasv1.gif

Εμεις καναμε τη αυχενική μας χτες και όλα ήταν μια χαρα και οι μετρήσεις του υπέρηχου αλλα και η μετρηση του αιματος εδειξες 1:12004 ποσοστο για συνδρομο.

Καλα ειδαμε χεράκια ,ποδαράκια ,πατουσιτσες , ογιατρος μας εδειχνε και την κοιλιτσα και το πωπουδακι αλλα εγω δεν μπορουσα να τα ξεχωρήσω..ειδαμε τη σπονδυλικη το αυχενικο υγρο..ολα μια χαρα ..το μικρουλι μου δεν ειχε στασιω..κουνιόταν συνεχως χερακια ποδαρακια κολοτουμπες...σαν μαϊμουδάκι ηταν

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εμεις καναμε τη αυχενική μας χτες και όλα ήταν μια χαρα και οι μετρήσεις του υπέρηχου αλλα και η μετρηση του αιματος εδειξες 1:12004 ποσοστο για συνδρομο.

Καλα ειδαμε χεράκια ,ποδαράκια ,πατουσιτσες , ογιατρος μας εδειχνε και την κοιλιτσα και το πωπουδακι αλλα εγω δεν μπορουσα να τα ξεχωρήσω..ειδαμε τη σπονδυλικη το αυχενικο υγρο..ολα μια χαρα ..το μικρουλι μου δεν ειχε στασιω..κουνιόταν συνεχως χερακια ποδαρακια κολοτουμπες...σαν μαϊμουδάκι ηταν

Bravo κοτοπουλάκι, ευχάριστα τα νέα σας:D:D:D:D

Καλή συνέχεια κ με το καλό να υποδεχθείς το μπεμπάκι σου:D:D:D

"cogito,ergo sum"

καλα χριστούγεννα σε όλα τα κοριτσάκιααααααααααααααααααα

με το καλο οι εγκυούλες να υποδεχτούν τα μωράκια τους και με το καλό οι υπόλοιπες να αποκτήσουμε φουσκωμένη κοιλιτσααααααααααααα

και βέβαια τα κοριτσάκια που εχουν γεννησει να τους ζήσει το μωράκι τους και να ειναι παντα καλααααααααααα και ευτυχισμένο!!!

Διαφημίσεις

μπραβο ρε georgia μου πολυ ευχαριστα νεα συγχαρητήριαααααααααααααα

vanillaki τι κανεις???????? πως τα πας????

πηρες δωράκι??????

Καλώς το κοριτσάκι...δεν πήρα ακόμα...

Έχω καούρες από το πρωί, ξάπλωσα κ παίρνω δυνάμεις για να βγω το απόγευμα...

9 κλείνουν τα μαγαζιά σήμερα?

Εσύ τελείωσες τα ψώνια? θα φύγετε ή Αθήνα?

"cogito,ergo sum"

Καλώς το κοριτσάκι...δεν πήρα ακόμα...

Έχω καούρες από το πρωί, ξάπλωσα κ παίρνω δυνάμεις για να βγω το απόγευμα...

9 κλείνουν τα μαγαζιά σήμερα?

Εσύ τελείωσες τα ψώνια? θα φύγετε ή Αθήνα?

δεν ξέρω καθολου τι ωρα κλεινουν απέχω από το αθλημα φετος!!

ειπαμε να ειμαστε λιγο πιο μαζεμένοι

εγώ θα του πάρω την άλλη εβδομάδα ......

εδώ αθήνα θα μεινουμε έρχεται τώρα η μαμα μου να την φιλοξενήσω και θα κανουμε οικογενειακά . εσεις???

φαντάζομαι δεν θα μπορείς να μετακινηθείς ε?????

τώρα εισαι καλύτερα???

ποτέ θα φύγουν τα συμπτώματα?? θα φυγουν???

θελω και εγώ καούρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες

δεν ξέρω καθολου τι ωρα κλεινουν απέχω από το αθλημα φετος!!

ειπαμε να ειμαστε λιγο πιο μαζεμένοι

εγώ θα του πάρω την άλλη εβδομάδα ......

εδώ αθήνα θα μεινουμε έρχεται τώρα η μαμα μου να την φιλοξενήσω και θα κανουμε οικογενειακά . εσεις???

φαντάζομαι δεν θα μπορείς να μετακινηθείς ε?????

τώρα εισαι καλύτερα???

ποτέ θα φύγουν τα συμπτώματα?? θα φυγουν???

θελω και εγώ καούρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες

Για 15 μερούλες ακόμα θα είμαι "alert"... μετά εύχομαι να με απελευθερώσει ο doc....

Κι εμείς οικογενειακά θα περάσουμε τα Χριστούγεννα, τη μια μέρα με τους γονείς μου και την επόμενη με τους κουμπάρους μας..

Κορίτσι μου μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι σύντομα πολύ σύντομα να μείνεις εγκυούλα,,,,, κι εσύ κι όλα τα κορίτσια της παρέας,,,,

Και θα μείνεις, να είσαι σίγουρη,,,,:D:D:D:D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"cogito,ergo sum"

η αληθεια ειναι οτι αυτη την φορα ειμαι πιο ηρεμη οταν ξεκινήσω ξερω (πιστευω)οτι θα μεινω πολυ γρήγορα ...το θεμα ειναι να μην με πιάσει μονο κανενα αγχος

σε ευχαριστώ πολύ κουκλίτσα μου για την ευχή και εγώ σου εύχομαι με το καλο να υποδεχτείς το μωράκι σου και να πανε ολα καλα και να εισαι ευτυχισμένη ακομα πιο πολύ το 2011!!

η αληθεια ειναι οτι αυτη την φορα ειμαι πιο ηρεμη οταν ξεκινήσω ξερω (πιστευω)οτι θα μεινω πολυ γρήγορα ...το θεμα ειναι να μην με πιάσει μονο κανενα αγχος

σε ευχαριστώ πολύ κουκλίτσα μου για την ευχή και εγώ σου εύχομαι με το καλο να υποδεχτείς το μωράκι σου και να πανε ολα καλα και να εισαι ευτυχισμένη ακομα πιο πολύ το 2011!!

Μπράβο ρε nenos ,,,,αυτό είναι το μυστικό να είσαι ήρεμη!!!!!!!!!!!!!

Άγχος θα έχεις απλά φρόντισε να είναι περιορισμένο,,,,

Άντε με το νέο έτος δεν θα προλαβαίνουμε να δίνουμε ευχές και να ανοίγουμε θεματάκια στις εγκυμοσύνες;);););););););););)

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...