Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Κουνελάκι πως κ δεν πήγες ακόμα για τσιγαράκι:tongue::tongue:

Λοιπόν έχω κάνει μια λίστα με το τι πρέπει να ψωνίσω....δωράκια για οικογένεια-φίλους-συζυγούλη κ κυρίως για βαφτιστήρια

Παλιά ενθουσιαζόμουν κ μόνο γράφοντας τη λίστα...φέτος το θεωρώ κόπο....

Πήγαμε την προηγούμενη βδομάδα στο μολ:shock::shock: αααααααααααα δεν πήραμε τίποτα,,,,γινόταν ο κακός χαμός,,,,, κάποια στιγμή κουράστηκα κ ήθελα να κάτσουμε να πιούμε κάτι κ να φάμε,,,, απίστευτο :ΔΕΝ βρήκαμε ούτε παγκάκι να ξεκουραστούμε....

Με έπιασε πανικός, νεύρα γιατί πείναγα κ με πήραν τα ζουμιά στο τέλος από την ένταση...,,

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για βοηθήστε girls,,, θέλω να πάρω δώρο στον Βανιλάκο αλλά φέτος αναζητώ κάτι πρωτότυπο,, είχε κ τα γενέθλιά του πριν από καιρό αλλά λόγω της κατάστασής μου δεν του πήρα τίποτα..

Ρίξτε ιδέες, εσείς τι θα πάρετε στους καλούς σας?

"cogito,ergo sum"

παω για κανα τσιγαρακι που και που...το εχω ψιλοελαττωσει.

Μεγαλη ταλαιπωρια τα εμπορικα κεντρα τωρα στις γιορτες...Εν το μεταξυ αν το προσεξεις οτι ο κοσμος δεν πολυμπαινει στα καταστηματα, πιο πολυ για καφε και φαγητο παει...εν το μεταξυ εμενα δεν μου αρεσει και πολυ αυτο το στυλ (δεν καλυπτει ειδικα στον τομεα της ενδυσης /υποδησης το γουστο μου).Στα ειδη διακοσμησης κατι ψιλολεει και βασικα το οτι εχει το πλαισιο εκει (συνηθως γι αυτα παω ή για καμια μασα μπουκα στα ρουμπης ή καμια πιτουλα στο γυραδικο ).

Εγω παλι με τα δωρα και εμ τις λιστες δεν τα παω καλα...αστα.

Εσυ αντι να κανεις λιστες με δωρα, ξεκινα μανταμιτσα να κανεις καμια λιστα για τα μπεμπεδιακα...εκει να δεις πως θα σου ερθει η διαθεση και πως θα ξεμυαλιστεις..

Για βοηθήστε girls,,, θέλω να πάρω δώρο στον Βανιλάκο αλλά φέτος αναζητώ κάτι πρωτότυπο,, είχε κ τα γενέθλιά του πριν από καιρό αλλά λόγω της κατάστασής μου δεν του πήρα τίποτα..

Ρίξτε ιδέες, εσείς τι θα πάρετε στους καλούς σας?

Κοιτα, το δωρο θα πρεπει να εχει σχεση με κατι που θελει ή με κατι που του λειεπει. Εγω βασικα ετσι κανω. Φετος του το πηρα πριν καμια εβδομαδα και του το εδωσα. Του αγορασα ενα γραφειο με μαυρο γυαλι και μια μαυρη δερματινη καρεκλα γιατι δεν ειχε. Καταλαβες, τι εννοω? εγω ξεφευγω αναλογα με το τι θελει ο αλλος...

Θα μπορουσες καλλιστα να του παρεις καποιο γκατζετακι αν ειναι γκατζετακιας ή ενα παιχνιδι αν εχει play station . Βασικα εχεις τεραστιες επιλογες.Εξαρταται απο το ποσο που μπορεις και θες να διαθεσεις... Θα μπορουσες να κλεισεις να πατε μαι εκδρομουλα ενα ΣΚ (ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΚΠΛΗΞΗ)...Επισης ενα πολυ καλο δωρο ειναι ενα αρωμα ή πολυ ωραιες πυτζαμες (εμενα με βαζει μαλιστα να του τις σιδερωσω τις πυτζαμες που του ειχα παρει μια φορα -λολ λολ). Ρουχα, παπουτσια...

χα χα γελιέσαι...όχι μόνο τα φαγάδικα αλλά κ τα μαγαζιά είχαν κόσμο,,,άσε ένας κακός χαμός,,,,

Όσο για τα μωρουδιακά είναι νωρίς ακόμα νομίζω, να δω πως θα εξελιχθεί,,, δεν ξέρουμε κ το φύλο...

Αν όλα πάνε καλά, λέμε να ξεκινήσουμε να ψάχνουμε για δωμάτιο-επίπλωση-ρούχα από Τον Μάρτιο κ μετά...

Πάντως στα mothercare που πήγαμε στο mall για να πάρω βρακάκια κ σουτιέν απογοητευτήκαμε από τις κούνιες που είδαμε,,, βέβαια δεν είχε ποικιλία αλλά ψεύτικες εντελώς, νοβοπάν re gamoto,,,, κοροίδία....

Για πες βρε κουνελάκι ιδέες για δώρο του Βανιλάκου

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Κοιτα, το δωρο θα πρεπει να εχει σχεση με κατι που θελει ή με κατι που του λειεπει. Εγω βασικα ετσι κανω. Φετος του το πηρα πριν καμια εβδομαδα και του το εδωσα. Του αγορασα ενα γραφειο με μαυρο γυαλι και μια μαυρη δερματινη καρεκλα γιατι δεν ειχε. Καταλαβες, τι εννοω? εγω ξεφευγω αναλογα με το τι θελει ο αλλος...

Θα μπορουσες καλλιστα να του παρεις καποιο γκατζετακι αν ειναι γκατζετακιας ή ενα παιχνιδι αν εχει play station . Βασικα εχεις τεραστιες επιλογες.Εξαρταται απο το ποσο που μπορεις και θες να διαθεσεις... Θα μπορουσες να κλεισεις να πατε μαι εκδρομουλα ενα ΣΚ (ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΚΠΛΗΞΗ)...Επισης ενα πολυ καλο δωρο ειναι ενα αρωμα ή πολυ ωραιες πυτζαμες (εμενα με βαζει μαλιστα να του τις σιδερωσω τις πυτζαμες που του ειχα παρει μια φορα -λολ λολ). Ρουχα, παπουτσια...

Ουα ου γραφείο με μαύρο γυαλί κ δερμάτινη καρέκλα???????:shock::shock::shock: κουνελάκι σου βγάζω το σκουφάκι μου,,, ωραίο δώρο,,,εύγε κούκλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα για την εκδρομή που αναφέρεις μάλλον παίζεις με τον πόνο μου:-(:sad::-(,,, και στο mall που πήγα άδεια από τον γιατρό πήρα:-(:sad:

Εμείς κάθε χρόνο ταξιδεύουμε εξωτερικό,,, και φέτος λέγαμε αν όλα είναι καλά με την εγκυμοσύνη να πηγαίναμε Ρώμη για λίγες μέρες:-(:sad:

"cogito,ergo sum"

Βοηθησε με λιγο, με τον βανιλλακο σου.Εχει καποιο χομπι?Ειναι κομπιουτερακιας? Ειναι φανατικος οπαδος μιας ομαδας? Ειναι παλαβος με τα αυτοκινητα.

Πες και θα βρουμε μαζι πολλα πραγματακια που μπορει να ταιριαζουν στον καλο σου.

Καλημερα καλημερα!!!!Τι κανεις νενουκο ? Καιρο εχω να μαθω νεα σου κουκλαρααα..Ξερνα τα ολα τωρα...Με την δουλεια τι εκανες? Την δεχτηκες?

Χριστουγεννα /Πρωτοχρονια που θα κανεις?

Για μπεμπε εβαλες μπροστα???

ναι μωρέ εχω καιρο να μπω η μαλλον μπαινω μαθαίνω νεα σας αλλα δεν προλαβαινω να γραψω κανω συγχρόνως δουλειες

την δουλεια την δεχτηκα πήγα μια εβδομαδα για εκπαιδευση και κατάλαβα οτι ηταν μουφα...ειχε απολύσει ολο το προσωπικο το ειχε ρίξει ταμείο ανεργίας και τους ειχε ετσι!! το ιδιο φανταζομαι ηθελε και για μενα! οποτε την εκανα με ελαφρα

οσο για μπεμπε ειπαμε να ξεκινήσουμε μόλις βρω δουλεια βεβαια ....χτυπαμε αβερτα αλλα....μαλλον επειδή δεν ειναι γονιμες και το ξέρει γιαυτο τον βλεπω χαλαρο εαν ερθουν οι κρισιμες μέρες θα δειξει !!!

Βοηθησε με λιγο, με τον βανιλλακο σου.Εχει καποιο χομπι?Ειναι κομπιουτερακιας? Ειναι φανατικος οπαδος μιας ομαδας? Ειναι παλαβος με τα αυτοκινητα.

Πες και θα βρουμε μαζι πολλα πραγματακια που μπορει να ταιριαζουν στον καλο σου.

μμμ λοιπόν η μεγάλη του αγάπη( όχι όχι δεν είμαι εγώ:mad::mad:) είναι η ομάδα του:mad::mad::mad:,,, όλη μέρα ασχολείται με τις μεταγραφές κ τα νέα της ομάδας του μη χ@σω:mad::mad:

Παλιά ασχολιόταν κ με την μηχανή του αλλά τώρα μπαααα, την έχει ψιλοπαρατησει...

Του αρέσουν οι κολώνιες, δεν θέλει μια συγκεκριμένη,,, του αρέσει να τις αλλάζει κ να έχει διάφορες

Αααααααααα το βρήκα,,,,, έχει εδώ κ μέρες που βλέπει στο internet για ρολόι.....

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

ναι μωρέ εχω καιρο να μπω η μαλλον μπαινω μαθαίνω νεα σας αλλα δεν προλαβαινω να γραψω κανω συγχρόνως δουλειες

την δουλεια την δεχτηκα πήγα μια εβδομαδα για εκπαιδευση και κατάλαβα οτι ηταν μουφα...ειχε απολύσει ολο το προσωπικο το ειχε ρίξει ταμείο ανεργίας και τους ειχε ετσι!! το ιδιο φανταζομαι ηθελε και για μενα! οποτε την εκανα με ελαφρα

οσο για μπεμπε ειπαμε να ξεκινήσουμε μόλις βρω δουλεια βεβαια ....χτυπαμε αβερτα αλλα....μαλλον επειδή δεν ειναι γονιμες και το ξέρει γιαυτο τον βλεπω χαλαρο εαν ερθουν οι κρισιμες μέρες θα δειξει !!!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock: πωπω τι εκμεταλλευση με τι δουλεια :shock::shock::shock::shock::shock:. Βρηκανε και μας πατανε...Να δω που θα παει αυτη η κατασταση.

Μακαρι με τον καινουριο χρονο να βρεις μια αξιοπρεπη δουλιτσα βρε Νενουκο.

Πηγες στην γιατρο καθολου? Πεστου οτι αυτο το μηνα ο κυκλος σου ειναι ανοωρρηκτικος για να χαλαρωσει :tongue:. Πιασε τον στα μασαζακια κτλ και να δεις που δεν προκειται να ''πεσει το ηθικο'' του καθολου....Θα ξεκουραστει μετα τις γονιμες!!!

Καλώς το κοριτσάκι:D:D:D:D

Θέλει υπομονή το θέμα της δουλειάς,,, είναι η χειρότερη περίοδος για αναζήτηση εργασίας....

Αλλά δεν το βάζουμε κάτω,,, ψάξε εξονυχιστικά, στείλε βιογραφικά, κυνήγα κάθε ευκαιρία που θα συναντήσεις και τσουπ το νέο έτος θα σου έρθει διπλή χαρά και μπεμπάκι κ δουλειά:D:D

"cogito,ergo sum"

μμμ λοιπόν η μεγάλη του αγάπη( όχι όχι δεν είμαι εγώ:mad::mad:) είναι η ομάδα του:mad::mad::mad:,,, όλη μέρα ασχολείται με τις μεταγραφές κ τα νέα της ομάδας του μη χ@σω:mad::mad:

Παλιά ασχολιόταν κ με την μηχανή του αλλά τώρα μπαααα, την έχει ψιλοπαρατησει...

Του αρέσουν οι κολώνιες, δεν θέλει μια συγκεκριμένη,,, του αρέσει να τις αλλάζει κ να έχει διάφορες

Αααααααααα το βρήκα,,,,, έχει εδώ κ μέρες που βλέπει στο internet για ρολόι.....

Αν θελει ρολοι τρεχα και παρε του του...Επισης να ξερεις οτι και οι ομαδες βγαζουν ρολογια με διακριτικα σηματα της ομαδας πανω...Ενα τετοιο χαλβαδιαζε και ο δικος μου !!! Επισης θα μπορουσες να του παρεις μια εμφανιση της ομαδας του (στην περιπτωση που παει γηπεδο ή και να μην πηγαινει γηπεδο οταν μαζευονται να δουνε την σουπερ ομαδα τους να παιζει, τα φορανε)

Ενα αρωμα που μου αρεσει πολυ (αντρικο )ειναι το black code του Armani...

επανηλθα κι εγω....ελεος πια:mad: λοιπον εγω φετος τον εκανα μελος του ολυμπιακου....και εγινε μελος οποτε εχειπρονομια σε εισιτηρια και μπουτικ κλπ αλλα βοηθησα και τον ερασιτεχνη ολυμπιακο:tongue::tongue::tongue::tongue: κατα τ αλλα κι εγω ειμαι σαν την κουνελω....του παιρνω συνηθως οτι χρειαζεται η χαλβαδιαζει:tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

επανηλθα κι εγω....ελεος πια:mad: λοιπον εγω φετος τον εκανα μελος του ολυμπιακου....και εγινε μελος οποτε εχειπρονομια σε εισιτηρια και μπουτικ κλπ αλλα βοηθησα και τον ερασιτεχνη ολυμπιακο:tongue::tongue::tongue::tongue: κατα τ αλλα κι εγω ειμαι σαν την κουνελω....του παιρνω συνηθως οτι χρειαζεται η χαλβαδιαζει:tongue:

ωραιο δωροοοοο...πρεπει να το καταχαρηκε!!

ο δικος σου βανιλιτσα ειναι μελος της ομαδας?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...