Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πως θα γινει βρε χαζοεγκυουλα πριν το νεο ετος???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: ακομα στην 9 μερα του κυκλου μου ειμαι:tongue::tongue::tongue: μακαρι το 2011 να με βαλει και μενα μαζι με σας και να μου ανοιξετε θεματακι.....η κουνελω θα ακολουθησει μετα απο μενα...τα χουμε συμφωνησει αυτα:tongue:

ε ναι...αλλα δεν θα αργησω...εφτιαξα τον κυκλο ετσι ωστε μια μερα ακριβως μετα απο την ανακοινωση του καρπουζακιου, να κανω και εγω την δικη μου ανακοινωση.

Μεσα στο 10!!!

Βανιλλα λεγε νεα, για την αυχενικη κτλ....

πως θα γινει βρε χαζοεγκυουλα πριν το νεο ετος???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: ακομα στην 9 μερα του κυκλου μου ειμαι:tongue::tongue::tongue: μακαρι το 2011 να με βαλει και μενα μαζι με σας και να μου ανοιξετε θεματακι.....η κουνελω θα ακολουθησει μετα απο μενα...τα χουμε συμφωνησει αυτα:tongue:

:rolleyes::rolleyes:

ναι ναι έχεις δίκιο..δεν βγαίνει στο μέτρημα:oops::oops:

Όμως τι πιο ωραίο να έχουμε 2 ανακοινώσεις στην αυγή του νέου έτους:D:D:D:D:D:D

Άντε βάλτε τα δυνατά σας...

Τώρα που το σκέφτομαι θα έχουμε κι άλλες ανακοινώσεις...το νιώθω, το εύχομαι μέσα απότην καρδιά μου...

Καρπουζάκι-Κουνελάκι- Ιολάκι- Μαιμουδάκι- Νένος- Ελαφάκι - Nadimoraki...

Αχ ποια ξεχνάω?????????????????????????????????????

"cogito,ergo sum"

ε ναι...αλλα δεν θα αργησω...εφτιαξα τον κυκλο ετσι ωστε μια μερα ακριβως μετα απο την ανακοινωση του καρπουζακιου, να κανω και εγω την δικη μου ανακοινωση.

Μεσα στο 10!!!

Βανιλλα λεγε νεα, για την αυχενικη κτλ....

ελπιζω να εννοεις μεσα στο 11 κουνελω.....αλλιως κατι μας κρυβεις:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

εφαγα μια ωραια σιζαρς...αλλο πραμα.

Βανιλλα πως εισαι εσυ?Επιτελους σε πετυχαινω

Κουνελάκι μου γλυκό είμαι καλά, υπολογίζω την εγκυμοσύνη σας, πότε θα την ανακοινώσω και τέτοια σχετικά;);););)

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

ελπιζω να εννοεις μεσα στο 11 κουνελω.....αλλιως κατι μας κρυβεις:tongue::tongue:

πιο 11???η εγκυμοσυνη θα ξεκινησει μεσα στο 10 λεμε....γι αυτο καρπουζω βαλε τα δυνατα σου!! μεσα στο 10!!!

Κουνελάκι μου γλυκό είμαι καλά, υπολογίζω την εγκυμοσύνη σας, πότε θα την ανακοινώσω και τέτοια σχετικά;);););)

ασε τους υπολογισμους...Λεγε καλο μου βανιλλακι για την αυχενικη σας, τα συναισθηματα που ειδατε το σπορακι.Καλε θα αντεξεις να μην ξερεις το φυλλο? Και τι ρουχαλακια θα αγοραζεις?

πιο 11???η εγκυμοσυνη θα ξεκινησει μεσα στο 10 λεμε....γι αυτο καρπουζω βαλε τα δυνατα σου!! μεσα στο 10!!!

μηπς να την ξεκιναγαμε το 11 μπας και μας παει γουρι γιατι το 10 δεν μας εκατσε καλα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue:

211442lg20recj1j.gif

μηπς να την ξεκιναγαμε το 11 μπας και μας παει γουρι γιατι το 10 δεν μας εκατσε καλα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue:

το 10 θα τελειωσει υπεροχα!!! Και το 11 ομως καλο θα ειναι... 11,αν παιζεις ποκερ ειναι 2 ασσαιοι, το καλυτερο χαρτι !!!

εμενα με εσκεισε το 2009 καρπουζω....

το 10 θα τελειωσει υπεροχα!!! Και το 11 ομως καλο θα ειναι... 11,αν παιζεις ποκερ ειναι 2 ασσαιοι, το καλυτερο χαρτι !!!

εμενα με εσκεισε το 2009 καρπουζω....

χαχα....ειχα κι απ αυτο:tongue::tongue::tongue::tongue: 2009-2010 ειναι η δικη μου ταριφα:tongue:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

ασε τους υπολογισμους...Λεγε καλο μου βανιλλακι για την αυχενικη σας, τα συναισθηματα που ειδατε το σπορακι.Καλε θα αντεξεις να μην ξερεις το φυλλο? Και τι ρουχαλακια θα αγοραζεις?

Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα κουνελάκι...σε λίγο καιρό θα με θυμηθείς..

Δυστυχώς δεν έχω αποβάλλει το άγχος, συνέχεια κοιτάω το εσώρουχο για αίμα...δεν το πιστεύω ότι έχω μπει στον τέταρτο...φοβάμαι μήπως κάτι γίνει...

Όσο για το φύλο εντάξει δεν νομιζω να αντέξουμε, θα το μάθουμε στην Β επιπέδου...

Το βανιλάκι εμβρυάκι συνέχεια κουνιότανε, μας χαιρέταγε (εκεί με πήραν τα ζουμιά...) Στον γιατρό ειπα ότι είναι σαν εξωγήινο, είχε μεγάλο κεφάλι κ μικρό σώμα...Ο Βανιλάκος το βρήκε όμορφο και ότι του μοιάζει:tongue::tongue::tongue:

όταν του μιλάει ξεκινάει ως εξής " ε μπέμπη τι κάνεις? καλά είσαι μπέμπη???"....όπως καταλάβατε το έχει δέσει ότι είναι αγοράκι:tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

να σε ρωτησω...πηγα χτες στην γιατρο, μου ειπε απο Κυριακη να βαλουμε τα ΄΄ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ''..εγω σκεφτομαι να τα βαλουμε ''τα δυνατα μας΄'' απο παρασκευη που θα ειναι η 10η ??? Λες να τα φτυσει ο κουνελλος? Παιρνω μεγαλα ρισκα???

Ρωταω γιατι μπορει να κρατησει μεχρι και την επομενη Κυριακη.

Δυστυχώς δεν έχω αποβάλλει το άγχος, συνέχεια κοιτάω το εσώρουχο για αίμα...δεν το πιστεύω ότι έχω μπει στον τέταρτο...φοβάμαι μήπως κάτι γίνει...

Όσο για το φύλο εντάξει δεν νομιζω να αντέξουμε, θα το μάθουμε στην Β επιπέδου...

Το βανιλάκι εμβρυάκι συνέχεια κουνιότανε, μας χαιρέταγε (εκεί με πήραν τα ζουμιά...) Στον γιατρό ειπα ότι είναι σαν εξωγήινο, είχε μεγάλο κεφάλι κ μικρό σώμα...Ο Βανιλάκος το βρήκε όμορφο και ότι του μοιάζει:tongue::tongue::tongue:

όταν του μιλάει ξεκινάει ως εξής " ε μπέμπη τι κάνεις? καλά είσαι μπέμπη???"....όπως καταλάβατε το έχει δέσει ότι είναι αγοράκι:tongue::tongue:

σκατουλα συγκινηθηκα απο την περιγραφη σου..Εισαι σχεδον στην μεση της εγκυμοσυνης σου κουκλαρα μου. Αλλο τοσο εμεινε και τσουπ μετα θα κρατατε το αγγελουδι σας στην αγκαλια σας!!!

Ο Βανιλακος εχει ολες τις προδιαγραφες του χαζομπαμπα (ειδικα αν του βγει κορη θα αποχαζεψει τελειως).. λες να ειναι αγορακι? Εχεις καποια διαισθηση???

να σε ρωτησω...πηγα χτες στην γιατρο, μου ειπε απο Κυριακη να βαλουμε τα ΄΄ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ''..εγω σκεφτομαι να τα βαλουμε ''τα δυνατα μας΄'' απο παρασκευη που θα ειναι η 10η ??? Λες να τα φτυσει ο κουνελλος? Παιρνω μεγαλα ρισκα???

Ρωταω γιατι μπορει να κρατησει μεχρι και την επομενη Κυριακη.

ξεκινα κυριακη γιατι δε το βλεπω να επιζει ο κουνελος......εγω θα κανω (προσοχη στο προγραμμα:tongue::tongue:) το σαββατο, δευτερα , τριτη και ειμαι κομπλε......λογικα ωορηξια θα δειξει τη δευτερα οποτε ειμαστε καλυμμενοι..

211442lg20recj1j.gif

ιδιος ο πατερας του ο εξωγηινος ε??????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...