Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

γεωργιτσα σαν να ερχετε κορη μυριζομαι εγω.....

ΚΑλως την κοριτσάρα μου...τι κανεις βρε εσυ..???.

λοιπον για λεγε τα προγνοστικα..για κορη την κόβεις???..πολυ με πεδευει να ξερεις...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εσυ κανα νέο κανα καλο θα μας πεις...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι θα σας περιγραψω την περιπετεια μου ΟΜΩΣ....αφου εχασα τα δυο νινια..ειπα δεν κανεις μια εξωσωματικη???λεει ο γιατρος μαστογραφια..κανω μαστογραφια ΤΣΑΚ ενα ογκακι...καλοηθες λεει αλλα πρεπει να περιμενουμε κανενα 6μηνο για φαρμακα κτλ...λεω οκ να καναμε μια σε φυσιολογικο κυκλο????λεει αμε...χαλαει ο κυκλος ΑΜΕΣΑ μολις το αποφασισαμε και γινεται 25 μερες..δεν πειραζει ομως ορμονες καλες...ψαχνω μια ενεση που επρεπε να κανω ΑΦΑΝΤΗ στα φαρμακεια...την βρισκω την φυλαω στο ψυγειο ερχτεαι η μαμα μου διαβαζει ΑΛΛΗ ημερομηνια ληξης ΤΗΝ ΠΕΤΑΕΙ την Κυριακη που επρεπε να την κανω....ΒΡΙΣΚΩ αλλη μαρκα δεν βρισκω τον γιατρο να μου πει αν πρεπει να κανω αυτη...την κανω αλλα επρεπε να κανω δυο αντι για μια...παω για ωολληψια τζουφιο το ωαριο...την επομενη λεμε οκ..λεει δεν παιρνεις και κανενα σερπαφαρ???λεω και δεν παιρνω!παιρνω...ελα ομως που αυτο κανει πολυ αδυνατο το ενδομητριο σε 20% των γυναικων...Μιλατε με το 20% τωρα...παει ΚΑΙ αυτη η προσπαθεια διοτι οκ 4 ωαρια με 6 ενδομητριο μωρο δεν εχει....λεω οκ ας κανω αλλη μια..κανονιζω με την φαρμακοποιο να φερει την ενεση πιο πριν να ειμαι σιγουρη..την φερνει και την Κυριακη που πηγα να την παρω για να την κανω επαθε κατι ο μπαμπας της και δεν ηταν στο φαρμακειο...ΩΣ καταλαβατε σταματησα για γιορτες διοτι ΜΑΛΛΟΝ δεν με θελει τωρα και λεω να σταματησω να το ζοριζω...ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

2011.png

ΚΑλως την κοριτσάρα μου...τι κανεις βρε εσυ..???.

λοιπον για λεγε τα προγνοστικα..για κορη την κόβεις???..πολυ με πεδευει να ξερεις...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εσυ κανα νέο κανα καλο θα μας πεις...

Σιγα καλε...το παιδι ειναι γκουρμε!!!το ταιζεις λαθος πραγματα....:tongue::tongue:σουβλακια δοκιμασες????

2011.png

οχι θα σας περιγραψω την περιπετεια μου ΟΜΩΣ....αφου εχασα τα δυο νινια..ειπα δεν κανεις μια εξωσωματικη???λεει ο γιατρος μαστογραφια..κανω μαστογραφια ΤΣΑΚ ενα ογκακι...καλοηθες λεει αλλα πρεπει να περιμενουμε κανενα 6μηνο για φαρμακα κτλ...λεω οκ να καναμε μια σε φυσιολογικο κυκλο????λεει αμε...χαλαει ο κυκλος ΑΜΕΣΑ μολις το αποφασισαμε και γινεται 25 μερες..δεν πειραζει ομως ορμονες καλες...ψαχνω μια ενεση που επρεπε να κανω ΑΦΑΝΤΗ στα φαρμακεια...την βρισκω την φυλαω στο ψυγειο ερχτεαι η μαμα μου διαβαζει ΑΛΛΗ ημερομηνια ληξης ΤΗΝ ΠΕΤΑΕΙ την Κυριακη που επρεπε να την κανω....ΒΡΙΣΚΩ αλλη μαρκα δεν βρισκω τον γιατρο να μου πει αν πρεπει να κανω αυτη...την κανω αλλα επρεπε να κανω δυο αντι για μια...παω για ωολληψια τζουφιο το ωαριο...την επομενη λεμε οκ..λεει δεν παιρνεις και κανενα σερπαφαρ???λεω και δεν παιρνω!παιρνω...ελα ομως που αυτο κανει πολυ αδυνατο το ενδομητριο σε 20% των γυναικων...Μιλατε με το 20% τωρα...παει ΚΑΙ αυτη η προσπαθεια διοτι οκ 4 ωαρια με 6 ενδομητριο μωρο δεν εχει....λεω οκ ας κανω αλλη μια..κανονιζω με την φαρμακοποιο να φερει την ενεση πιο πριν να ειμαι σιγουρη..την φερνει και την Κυριακη που πηγα να την παρω για να την κανω επαθε κατι ο μπαμπας της και δεν ηταν στο φαρμακειο...ΩΣ καταλαβατε σταματησα για γιορτες διοτι ΜΑΛΛΟΝ δεν με θελει τωρα και λεω να σταματησω να το ζοριζω...ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Ελα ρε κοριτσάρα μου..τι γκαντεμιά και αυτη...φαινεται το μωράκι θέλει να ερθει με τον αλλο χρόνο...

Μην μου στεναγχωριεσαι να δεις μετα τις γιορτες θα ηρεμησεις και όλα θα παν τελεια....

αχ βρε γλυκουλι μου τι τραβηξες...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Σιγα καλε...το παιδι ειναι γκουρμε!!!το ταιζεις λαθος πραγματα....:tongue::tongue:σουβλακια δοκιμασες????

Τα παντα εχω δοκιμασει δεν θελει τιποτα...τι να πω λες να μου βγει αντιδραστικο?? καλα δεν την λυπάται την μανουλα που εχει περάσει τοσα....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Θα ερθει ευχομαι πριν να φυγει η μανα του!!!θα ερθει απλα θελει να ερθει μονο του λεμε!!!δεν θελει βοηθεια μαλλον..και ειπαμε υπαρχει σειρα εδω μεσα....ΠΡΩΤΑ εσυ μετα εγω!!!

2011.png

Τα παντα εχω δοκιμασει δεν θελει τιποτα...τι να πω λες να μου βγει αντιδραστικο?? καλα δεν την λυπάται την μανουλα που εχει περάσει τοσα....

Καρκινος θα βγει ρε...θα εχετε ΕΡΩΤΑ!!!ειναι αρχη σε λιγο θα στρωσει αθ δεις...:tongue::-P

2011.png

και να ρωτησω...εκανες τεστ η χωριακη????ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...ενα θα σας πω..ειχα παει τουρκια και εκανα ΚΑΙ εκει τεστ,...εγχωριο με ποσο λετε????1 ευρω ρε!!!αφου ειπα να παρω στοκ αλλα λεω οκ αστο...

2011.png

Καρκινος θα βγει ρε...θα εχετε ΕΡΩΤΑ!!!ειναι αρχη σε λιγο θα στρωσει αθ δεις...:tongue::-P

Ναι τα καρκινάκια ειναι αγαπησιαρικα και ευαισθητούλικα....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

και να ρωτησω...εκανες τεστ η χωριακη????ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...ενα θα σας πω..ειχα παει τουρκια και εκανα ΚΑΙ εκει τεστ,...εγχωριο με ποσο λετε????1 ευρω ρε!!!αφου ειπα να παρω στοκ αλλα λεω οκ αστο...

Ελα ρε πλακα μας κανεις ..ρε δεν επερνες να εφοδιασεις το φορουμ..

εκανα και τεστ και χοριακη..εκανα ενα τεστ μια μερα πριν και μετα χοριακη...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Ελα ρε πλακα μας κανεις ..ρε δεν επερνες να εφοδιασεις το φορουμ..

εκανα και τεστ και χοριακη..εκανα ενα τεστ μια μερα πριν και μετα χοριακη...

με παιρνει μια φιλη και μου λεει ειμαι παλι εγκυος..λεω ευγε!!!ναι λεει αλλα ανησυχω διοτι εχω χωριακη χαμηλη...λεω τι μερα ειναι λεει 30η..λεω και ΠΟΣΟ εχεις???λεει 2500...το εκλεισα!!!λεω ρε συ που πηγαινα εγω με 50???????:tongue::tongue:τεσπα...ολα καλα θα πανε.τελικα ρε συ ειχες κατι η μαλακιες???

2011.png

με παιρνει μια φιλη και μου λεει ειμαι παλι εγκυος..λεω ευγε!!!ναι λεει αλλα ανησυχω διοτι εχω χωριακη χαμηλη...λεω τι μερα ειναι λεει 30η..λεω και ΠΟΣΟ εχεις???λεει 2500...το εκλεισα!!!λεω ρε συ που πηγαινα εγω με 50???????:tongue::tongue:τεσπα...ολα καλα θα πανε.τελικα ρε συ ειχες κατι η μαλακιες???

τελικα φανηκε πως ολα ηταν μαλακιες

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

τελικα φανηκε πως ολα ηταν μαλακιες

αμ..μιλαει η αστρολογος αρχιτεκτονας δεν ακουει κανειςςςςςςςςςςςςςςς..το θεμα ΜΩΡΟ ειναι θεμα ταιμινγκ...οταν ειναι η σωστη ωρα μενεις!!!τελος...αυτο αποφασισα και εγω!απλα θα περιμενω μια αξιοπρεπη χωριακη!!!:tongue::tongue:

2011.png

αμ..μιλαει η αστρολογος αρχιτεκτονας δεν ακουει κανειςςςςςςςςςςςςςςς..το θεμα ΜΩΡΟ ειναι θεμα ταιμινγκ...οταν ειναι η σωστη ωρα μενεις!!!τελος...αυτο αποφασισα και εγω!απλα θα περιμενω μια αξιοπρεπη χωριακη!!!:tongue::tongue:

Ετσι ακριβως..απλα αμεις φαινεται ειχαμε ολο λαθος ταϊμινγκ...χιχιχιχι

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...