Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ενταξει μωρε το κακομοιρο πρεπει να κανει πολλα πραγματα μαζι...να σηκωθει να ετοιμαστει να ξερασει πριν φυγει απο το σπιτι, να παει στη δουλεια να δουλεψει να ξερασει και παει λεγοντας....πλακα πλακα ειναι ζορι το θεμα:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

ενταξει μωρε το κακομοιρο πρεπει να κανει πολλα πραγματα μαζι...να σηκωθει να ετοιμαστει να ξερασει πριν φυγει απο το σπιτι, να παει στη δουλεια να δουλεψει να ξερασει και παει λεγοντας....πλακα πλακα ειναι ζορι το θεμα:rolleyes:

:tongue:...το κακομοιρο το κοτοπουλακι...εγω παντως την θαυμαζω!!!εσυ αν ξερνοβολας ετσι θα συνεχισεις να πηγαινεις στην δουλεια ή θα κατσεις σπιτι σου???Εγω θα κατσω σπιτι μου με αναρρωτικες ....δεν παιζει να την παλεψω αλλιως.

:tongue:...το κακομοιρο το κοτοπουλακι...εγω παντως την θαυμαζω!!!εσυ αν ξερνοβολας ετσι θα συνεχισεις να πηγαινεις στην δουλεια ή θα κατσεις σπιτι σου???Εγω θα κατσω σπιτι μου με αναρρωτικες ....δεν παιζει να την παλεψω αλλιως.

ας μεινω εγκυος εγω και ολα θα γινουν....αφου ειμαι σουπερκαρπουζι:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ολα θα τα κανω:mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

αει χασου καρπουζακι...εγω με τοσα που περασα, δεν θα κανω απολυτως τιποτα...απλα μονο θα εγκυμονω!!! ολα τα υπολοιπα θα τα κανουν οι αλλοι.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: και θα λενε ολοι οι υπολοιποι οτι τους γκαστρωσες:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: και θα λενε ολοι οι υπολοιποι οτι τους γκαστρωσες:tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue: αμ τι...μονη μου θα το περασω ολο αυτο??? θα εγκυμονει και ο περιγυρος μαζι με μενα, ετσι για να καταλαβαινομαστε...αμ πως!

:tongue::tongue::tongue::tongue: αμ τι...μονη μου θα το περασω ολο αυτο??? θα εγκυμονει και ο περιγυρος μαζι με μενα, ετσι για να καταλαβαινομαστε...αμ πως!

αμαν αμαν τι εχουμε να τραβηξουμε με σενα:mrgreen::mrgreen::mrgreen: με το ζορι θα μας γκαστρωσεις κι ας μην ειμαστε:mrgreen::mrgreen: (γιατι μιλαω στον πληθυντικο αφου το τριτο μελος του τριου ειναι γκαστρωμενη ηδη:tongue::tongue:)

τι θα τραβηξω ωιμε το δυστυχο καρπουζι:mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

το τριτο μελος θα εχει γεννησει και θα μπορει να ξαναγκαστρωθει...τωρα που πηρε φορα το κοτοπουλακι θα τα αμολαει το ενα μετα το αλλο...το κοτετσι τους θα αναστεναξει!!!

εσυ ειπαμε θα γκαστρωθεις πριν απο μενα...εγω θα κλεισω την πορτα...και δεν ξερω τι θα κανεις αλλα καντο γρηγορα, γιατι εχω αρχισει να κουραζομαι...

το τριτο μελος θα εχει γεννησει και θα μπορει να ξαναγκαστρωθει...τωρα που πηρε φορα το κοτοπουλακι θα τα αμολαει το ενα μετα το αλλο...το κοτετσι τους θα αναστεναξει!!!

εσυ ειπαμε θα γκαστρωθεις πριν απο μενα...εγω θα κλεισω την πορτα...και δεν ξερω τι θα κανεις αλλα καντο γρηγορα, γιατι εχω αρχισει να κουραζομαι...

αη μαρη κουνελω που κουραστηκες κιολας:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: γκαστρωσου πριν απο μενα δε θα σε παρεξηγησω:tongue::tongue::tongue: μη περιμενεις κιολας αδικα

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

να περιμενω αδικα??? τι λες καρπουζακι...δεν πιστευω να τα πιστευεις αυτα που γραφεις πιο πανω.

βρε το λεω επειδη βιαζεσαι.....μπορει να καθυστερησω λιγο....μη περιμενεις εμενα , ξεκινα εσυ:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...