Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΩΧ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΚΚΟΡΙΚΟΣ,,,ΑΡΤΙΝΙΑ ΕΓΩ...

ΕΛΗΦΘΕΙ ΟΒΕΡ.

ΒΑΛΕ ΕΣΥ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΑΡΤΑ.

κι ομως εχεις δικιο...ναι για το κοκορικο το εγραψα αλλα κι εγω κατα το ημισυ ειμαι γιαννιωτισσα και ο καρπουζος μου θεσπρωτος:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Καλησπέρα girls

Μου λείψατε πολύ πολύ... διάβασα λίγα από τα νέα σας...

Εμείς είμαστε καλά:D:D:D:D

Σας στέλνω πολλά γιορτινά φιλάκια κ αγκαλίτσες....

Και σύντομα ευχάριστες ανακοινώσεις...1747127n470jbokt0.gif

"cogito,ergo sum"

κοριτσακια μπηκα να κανω ενημερωση οι εξετασεισ του συζηγου καλεσ 145 εκατομυρια σπερμα με 60% σε κινιτικοτητα,αυτα καταλαβα εγω με αυτα που διαβασα πρεπει να τεσ δειξουμε και στον γιατρο για να δουμε τι θα μας πει,εγω κατα τα αλλα με τρεχουν αγρια στην δουλεια και θα απουσιαζω και αυριο απο το γραφειο για εξωτερικες δουλειες!!!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα α α α α.

Βανιλακι μου χαιρομαι που εισαστε καλα!Την αυχενικη την κανατε? Αν και οποτε μπορεις μπες βρε κουκλιτσα να μαθαινουμε νεα σου!!!

Εφακη, ποτε θα τον δειτε τον γιατρο? Νομιζω οτι θα σας πει καλα πραγματα.

Οι υπολοιπες σουσουραδιτσες που εισαστε σημερα????εεεεεεεεε????

ηρθες καρπουζακι μου, ηρθες εσυ

και προς το καλυτερο αλλαξε η ζωη η η η η

αλαλαλαλα λαλαλαλα τραλαλα αααα

Πως εισαστε σημερα???

α βλεπω τρελα κεφια σημερα.....και τραγουδαμε:tongue::tongue::tongue::tongue:

μια χαρα ειμαστε το ιδιο επιθυμουμε και δια εσας:mrgreen::mrgreen::mrgreen: παρασκευη και ασχημα δε γινεται

211442lg20recj1j.gif

Αχ ...με το καλο να σχολασουμε, να παμε σπιτια μας.Εγω αυριο εχω λαντζα και την Κυριακη - γεροι να ειμαστε - λεω να φτιαξω κανα γλυκακι χριστουγεννιατικο!

Θα κουραστω αλλά μου αρκει που θα ειμαι μακρια απο την δουλεια.

Τι θα κανεις το ΣΚ καρπουζακι?

Διαφημίσεις

μια ασχετη αλλα και σχετικη ερωτηση:

η ροη σου ποσες μερες κραταει? εμενα δεν εχει φτιαξει τελειως αλλα πως ειπα χτες ειναι πολυ καλυτερα απο τις προηγουμενες φορες..ειμαι στη τριτη μερα και σταματαει απο οτι βλεπω δηλαδη εχω στην ουσια μονο σταγονες

κοιτα εγω σημερα ειμαι στην 4 μερα και εχω ακομα....αυριο θα δω σταγονες και τελος....συνηθως ειμαι στις 5 μερες...την 6 εχω καθαρισει τελειως ακομα κι απο καφε κλπ.

211442lg20recj1j.gif

Και εγω πριν απο 1 χρονο στις 5 ημερες ημουνα, η μεγαλη ροη ηταν κυριως την δευτερη ημερα και μετα σταδιακα επεφτε η ροη...τη τριτη μερα δηλ, εμιαζε με την ροη της πρωτης μερας στο ξεκινημα, την τετρτη ειχα σταγονες και την πεμτη αν ειχα ειχα μονο καφε.

ετσι ακριβως ειμαι ολη μου τη ζωη....το θετικο ειναι οτι παρολο την αποξεση και τις φυσιολγικες αποβολες ο κυκλος μου ειναι παντα νορμαλ και η ροη κλπ. κατι ειναι κι αυτο απο τα ολοτελα:mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...