Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

πολυ χαιρομαι...τελικα ολοι οι ελληνες θελουμε τον γερμανο μας, ετσι για να στανιαρουμε!

ν αγιασει αυτος ο ανθρωπος!!!την ευχη μου να χει!!!

(λολ λολ...λολ)

αη βρε κουνελω......κανεις και χιουμορ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω οτι εχει βελτιωθει σημαντικα και η ροη της κοκκινοπσιχαμενης μου...Βεβαια δεν εχει φτασει στα επιπεδα που ηταν παλια αλλα ειναι καλα σχετικα.

Παιδια νομιζω ότι θελω σταφύλια....

χαθηκε ο κοσμος να θελεις κατι αλλο?? σταφυλια εσυ , καρπουζι η βανιλιτσα......κορες???? χειμωνα εχουμε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κοριτσια ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω οτι εχει βελτιωθει σημαντικα και η ροη της κοκκινοπσιχαμενης μου...Βεβαια δεν εχει φτασει στα επιπεδα που ηταν παλια αλλα ειναι καλα σχετικα.

αυτο ειναι θετικο....το οτι χαιρομαστε οτι αδιαθετουμε, εχουμε πολυ αιμα και κατουραμε σε τεστακια...το χω ξαναπει δε το περιμενα:mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

Κοτοπουλακι, σταφυλια δεν ξερω αν θα βρεις καπου...Αν δεν βρεις παρε σταφιδες,βαλτες αποβραδυς στο μουσκιο και το πρωι θα θυμιζουν λιγο τα σταφυλια.Ελπιζω να σε βοηθησα.

Καρπουζακι, ουτε εγω το περιμενα.

Διαφημίσεις

χαθηκε ο κοσμος να θελεις κατι αλλο?? σταφυλια εσυ , καρπουζι η βανιλιτσα......κορες???? χειμωνα εχουμε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μην αποπερνεις το γκαστρωμενακι μας παλιοκαρπουζακι:mrgreen:...

μαλλον οι εμετοι θα την αφησουν συντομα...ζηταει να φαει...το συνειδητοποιησες αυτο???

Κοτοπουλακι, σταφυλια δεν ξερω αν θα βρεις καπου...Αν δεν βρεις παρε σταφιδες,βαλτες αποβραδυς στο μουσκιο και το πρωι θα θυμιζουν λιγο τα σταφυλια.Ελπιζω να σε βοηθησα.

Καρπουζακι, ουτε εγω το περιμενα.

λες...ασε θα κοιταξω μηπως τη βγαλω με αχλαδι..που να το βρω τωρα..θα το παραγγειλω στον αντρα..εχει ρεπο σημερα...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

μην αποπερνεις το γκαστρωμενακι μας παλιοκαρπουζακι:mrgreen:...

μαλλον οι εμετοι θα την αφησουν συντομα...ζηταει να φαει...το συνειδητοποιησες αυτο???

ειπα εγω να μη φαει???? ας φαει ενα γουρονοπουλο, ενα αρνακι, μια γαλοπουλα κατιτις τελοσπαντων αυτης της εποχης:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

παει..το κατεστρεψε το ρεπο του αντρα της...που να ξερε ο ερμος οτι το καταχειμωνο θα πρεπει να βρει σταφυλια...μαλλον στην εγκυμοσυνη του δευτερου παιδιου τους θα φτιαξει θερμοκηπιο για να ειναι καλυμμενος για καθε ορεξη του κοτοπουλακιου.

παει..το κατεστρεψε το ρεπο του αντρα της...που να ξερε ο ερμος οτι το καταχειμωνο θα πρεπει να βρει σταφυλια...μαλλον στην εγκυμοσυνη του δευτερου παιδιου τους θα φτιαξει θερμοκηπιο για να ειναι καλυμμενος για καθε ορεξη του κοτοπουλακιου.

εμα και μετα λες εμενα....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: αν και νομιζω θα τον στειλει για αχλαδι και οχι για σταφυλια

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

βολεψου με κατι αλλο μικρο μου κοτοπουλακι γιατι σε βλεπω να λιμοκτονεις:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: λες ε???

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...