Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Ειμαι και εγω μια απο αυτες τις παλιες που προσπαθω για μωρακι!!! Το Πασχα κελινω 2 χρονια με μια παλλιδρομη πριν απο 15 μηνες και τπτ απο τοτε!!! Απολύτος τπτ!!

Εκανα ορμονικες καιβρηκα αντισωματα θυροειδη και παιρνω ενα χαπι!!! Εκανα παρακολουθησει κυκλου 2 μηνες και ειδαμε οτι ηταν οκ ενδομητριο ωαριο και οιστραδιολη και τελος εκανα σαλπιγγογραφια και βρηκαμε βουλωμενη αριστερη σαλπιγγα που μπορει και να ανοιξε!!! Το βασικο μου προβλημμα ειναι οτι δεν πειστευω οτι μπορω να τα καταφερω μετα απο τοσο καιρό!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα Μαγδα και καλως ηρθες στην παρεα μας.

Ολες θα τα καταφερουμε, αν επιμεινουμε. Ολα γινονται για καποιο λογο και τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Απλα πολλες απο εμας ήμασταν ατυχες στο ξεκινημα. Καθε φορα ομως ειναι και μια νεα αρχη. Απλα θελει επιμονη και υπομονη.

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Ειμαι και εγω μια απο αυτες τις παλιες που προσπαθω για μωρακι!!! Το Πασχα κελινω 2 χρονια με μια παλλιδρομη πριν απο 15 μηνες και τπτ απο τοτε!!! Απολύτος τπτ!!

Εκανα ορμονικες καιβρηκα αντισωματα θυροειδη και παιρνω ενα χαπι!!! Εκανα παρακολουθησει κυκλου 2 μηνες και ειδαμε οτι ηταν οκ ενδομητριο ωαριο και οιστραδιολη και τελος εκανα σαλπιγγογραφια και βρηκαμε βουλωμενη αριστερη σαλπιγγα που μπορει και να ανοιξε!!! Το βασικο μου προβλημμα ειναι οτι δεν πειστευω οτι μπορω να τα καταφερω μετα απο τοσο καιρό!!!

Καλημέρα Μαγδα.καλως ήρθες στην παρέα...ευχομαι να σου φερουμε γούρι και συντομα να φουσκωσει η κοιλίτσα σου...

Το βασικο ειναι αφου επιασες μια φορά παιδάκι παέι να πει ότι δεν υπαρχει καποιο προβλημα..μηπως αγχωνεσαι πολυ????

Να σε ρωτησω και κατι αλλο όταν εκανες την σαλπιγγογραφία υποθετω ήταν μετα την παλλινδρομη...μηπως εδειξε και τιποτα συμφησεις???

Να ξερεις ότι οι συμφησεις εμποδιζουν τη συλληψη...

Παντως πανω απο όλα σου λεω να χαλαρωσει και θα παν όλα καλα...

Εγω ειχα 3 παλλινδρομες κυησεις και τωρα ειμαι στη 10η εβδομαδα και ευχομαι και πιστευω πως θα παν όλα καλα αυτη τη φορα...

Ο λογος τον παλλινδρομων τυχαιος...οπως πραγματικα αποδειχτηκε..αρα όλα ειναι θεμα χρονου και στιγμης για να γινουν....

Σε φιλω και σου ευχομαι τα καλητερα

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Georgia με το καλώ να υποδεχθεις το ζουζουνάκι σου!!!Δεν εγραφε κατι για συμφησεις μονο οτι δεν περνουσε το υγρα απο την αριστερη σαλπιγγα και περασε μικρη ποσότητα με την τριτη προσπάθεια!! Την ένα τον Νοεμβριο!!

venous καποιες φορες αγχωνομαι παρα πολύ και καποιες φορες νευριαζω και τα παρατάω!!! και μετα παλι απο την αρχη...

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Georgia με το καλώ να υποδεχθεις το ζουζουνάκι σου!!!Δεν εγραφε κατι για συμφησεις μονο οτι δεν περνουσε το υγρα απο την αριστερη σαλπιγγα και περασε μικρη ποσότητα με την τριτη προσπάθεια!! Την ένα τον Νοεμβριο!!

venous καποιες φορες αγχωνομαι παρα πολύ και καποιες φορες νευριαζω και τα παρατάω!!! και μετα παλι απο την αρχη...

Με το γιατρο σου εχεις μιλησει? τι σου λεει?

Την ωορρηξια την παρακολουθεις στο γιατρο ή με τεστάκια?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Στο γιατρο την εκανα ειχα ωαριο 20 χιλ ενδομητριο 10 και οιστραδιολη 220!!Ο γιατρος λεει πως ειναι όλα οκ πρεπει να κανει ο συζυγος σπερματοδιαγραμμα και εαν θελουμε να κανουμε σπερματεχυση!!! Τωρα παραγγειλα πρωτη φορα τεστακια και το μετανιωσα λιγάκι αλλα λεω μπορει το καθημερινο σ... να μην μας κανει καλό να κανουμε μια και καλή!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαγδα φυσιολογικα ειναι ολα αυτα που νιωθεις.Λιγο πολυ καπως ετσι αισθανομαι και εγω καποιες φορες. Οταν ηρεμω σκεφτομαι τι ειναι αυτο που θελω πολυ και πεφτω παλι με τα μουτρα.

Εγω σε διαστημα 4 μηνων ειχα 1 αποβολη και 1 παλινδρομη.Στις 2/12 εκλεισα 1 χρονο από την δευτερη απόξεση. Με την δευτερη ανεπιτυχη εγκυμοσυνη εκανα πολλες εξετασεις (σαλπιγγειογραφεια δεν εκανα διοτι μου ειπε η γιατρος δεν χρειαζεται μιας και εμεινα 2 φορες εγκυος). Επισης ο κυκλος μου χαλασε απιστευτα και τωρα καταφεραμε να τον στρωσουμε (με χαπια βεβαια).

Απλα σκεφτομαι ποιος ειναι ο στοχος μου και δεν το βαζω κατω. Θεωρω οτι ετσι πρεπει να σκεφτομαστε. Οτι εγινε εγινε και ανηκει στο παρελθον.Καθε τι που ερχεται ειναι κατι νεο και με άλλες προδιαγραφες.

καλημερα Μαγδα:tongue::tongue::tongue: ολες στην ιδια κατασταση ειμαστε....αλλες πιο πολυ καιρο αλλες λιγοτερο, παντως ολες βιωνουμε την ιδια κατασταση τα ιδια αγχη και τις ιδιες υστεριες......κρατα γερα και ολα θα γινουν:tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...