Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα δεν πειραζει που δεν ειστε θελω πολυ να ερθω για καφε αλλα εξαρτατε απο το που και το τι ωρα.εμεις 7.30 κανουμε μπανιο μαμ και νανι.δεν μπορω να αργησω ετσι κι αλλιως γιατι πρεπει να αδειασω το στηθος μου....εκτος αν θελετε γαλα στον καφε σας!!!!!!!!!!περιμενω νεοτερα.

Η Μπιπίτσα μας ξεσκίζεται στην δουλειά.....ελπίζω να προλαβαίνει κι αλλού!!!:mrgreen::mrgreen::tongue:

.

Ααααχχχ, ααααχχχ, ξέσκισμα άκουσα και ήρθα.

Όχι, κοριτσάκια μου, μόνο στη δουλειά ξεσκίζομαι, δεν προλαβαίνω τίποτε άλλο. Και πώς να προλάβω? Ήρθα σπίτι στις 8.30 από τη δουλειά κι ο άντρας μου έφυγε στις 9.00 για τη δική του δουλειά. Το πρωί που θα έρθει, εγώ θα φεύγω για δουλειά. Το βράδυ που θα γυρίσω, θα είμαι πτώμα. Μέχρι και τα Σ/Κ δουλεύουμε και οι δύο. Αφήστε, πονεμένη ιστορία.

Κατά τα Χριστούγεννα που θα έχει τελειώσει όλο αυτό, μάλλον θα πάρω απόφαση να πάω για εξωσωματική. Δεν μπορώ να αφήσω το χρόνο μου να πάει χαμένος με φυσιολογικές προσπάθειες.

Για τον καφέ που λέγαμε, δεν μπορώ να σας απαντήσω. Η μοναδική μέρα (κι αυτή με επιφύλαξη, γιατί δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσουν στη δουλειά) είναι η Κυριακή πρωί. Για καθημερινή, εγώ δεν προλαβαίνω, ακόμη και στο Μπουρνάζι αν πάμε, γιατί πρέπει να φύγω από το γραφείο στις 5.00, πράγμα που δεν πρόκειται να συμβεί ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα.

Πολλά πολλά φιλιά σε όλες.

Καληνύχτα.

οχι...βασικα το ενδομητριο μου ηταν τροφαντο .Επισης μου ειπε εν ολιγοις οτι οι συμφησεις δημιουργουνται και μετα απο αποξεση αλλά μόνο οταν η αποξεση δεν γινεται σωστα απο τον γιατρο. Το αλλο το κουλο που μου ειπε είναι οτι οι συμφησεις μπορει να τις αντιληφθει και απο τον υπερηχο :roll: (δεν ξερω βεβαια σε τι αναλυση τις βλεπει)...

και εγω επεμενα...αλλα δεν σας λεω τι επακολουθησε διοτι σημερα ειμαι κιουρια.

τον αλλο μηνα παω για παρακολουθηση οωρηξιας. Θα προσπαθησω να κανω και υπερηχο γαι τον θυροειδη (αναλογως τα κεφια)...δεν ξερω που αν το κανω ουτε ποσο κοστιζει...

αυτα.

Δεν ειναι κουλο κοριτσακι μου και εμενα με υπερηχο τις ειδες αλλα ευτυχως βγηκανε με σπιραλ που το αντεξα μονο ενα 24ωρο και ευτυχως που δεν ητανε πολλες και εφυγαν αμεσως!!!

:(:(:(:(:(:(:( τι κριμας...παει το σοι μου το καταστρεψατε...

και εμεις όταν είμασταν μικρα με τα ξαδερφια μου αποφασισαμε να κανουμε μπανιο ένα μικρο κοτοπουλακι τις γιαγιας μου...και επειδη αυτο μετα μελανιασε λέμε τι να κανουμε τι να κανουμε..λέμε να βάλουμε φωτια να το στεγνώσουμε...και το αποτελεσμα το καταλαβαινετε....

πολυ λυπαμαι...αλλα ειμασταν μικρουλια τοτε και δεν καταλαβαιναμε...:(:(:(:(

παει το καημενο το κοτοπουλακι!!!!

παντως και εγω το εχω κανει σε ενα χαζο λυκοσκυλο του εδωσα μπυρα!!!ειχε πολυ γελιο!!!

καιοοοοχιιιιιιιιιιιιιιι δεν ημουνα μικρη μολις 25 ετων!!!:mrgreen::mrgreen:

απο οτι καταλαβα η κοκκινοσιχαμενη θα ερθει συντομα,φανταζομαι μεχρι το τελος αυτης της βδομαδας....εσυ ποτε περιμενεις κοτοπουλακι?

οωρηξια με υπερηχο θα παρακολουθησουμε...τωρα αν δεν εχω καλη οωρηξια φανταζομαι θα μου δωσει αν παρω το κατιτις μου....

παντως μου το ειπε...το αλλο μηνα θα εγκαστρωθω και εγω το επιστεψα...εφυγα περιχαρης και σιγουρη γαι την επιτυχια που ερχεται...

υ.γ. στο τελος του επομενου μηνα σας θελω εδω να με σηκωνεται απο τα πατωματα...εντατσει φιλεναδιτσες :lol:

ααααααααααααααααα μη μου τα χαλας μια χαρα το ξεκινησες θετικη σκεψη ειπαμε!!!;)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνεις κοριτσάκι μου????:P

Η άλλη η τσούπρα που χάθηκε?:rolleyes:

καλημερα μπιφτεκακι.....με αφησε μονη μου η κακουργα...μονη και πεινασμενη:lol::lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

ηρθα καλε...τι να κάνω επέσε δουλεια σήμερα...ετρεχα έξω μέχρι τώρα...τα νευρα μου ..γινεται πανικός...τωρα γύρισα....

αντε για ελατε τωρα που ηρέμησα να τα πούμε...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ηρθα καλε...τι να κάνω επέσε δουλεια σήμερα...ετρεχα έξω μέχρι τώρα...τα νευρα μου ..γινεται πανικός...τωρα γύρισα....

αντε για ελατε τωρα που ηρέμησα να τα πούμε...

τσαααααααα??????:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Κι όταν η παράσταση κλείσει τελικά

όλα μοιάζουν με βεγγαλικά

η ζωή κι ο θάνατος είναι θεατρίνοι

και γελούν από το καμαρίνι

Σφύριξε χαρούμενα μπορείς

δες τη φωτεινή πλευρά της ζωή

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

τσαααααααα??????:tongue::tongue::tongue:

που είναι μωρε το καρπουζάκι μου...τι κανεις καλό μου?

Εγω θέλω να σχλάσω..και να πάω να πλύνω μια μοκέτα που μου εχει ξεμείνει από το καλοκαίρι...ελεος θα πιασει χειμωνας θα πρέπει να την στωσω και θα είναι ακομα απλυτη...

Σημερα όμως το πήρα απόφαση μιας και θα φύγουμε το Σκ...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

που είναι μωρε το καρπουζάκι μου...τι κανεις καλό μου?

Εγω θέλω να σχλάσω..και να πάω να πλύνω μια μοκέτα που μου εχει ξεμείνει από το καλοκαίρι...ελεος θα πιασει χειμωνας θα πρέπει να την στωσω και θα είναι ακομα απλυτη...

Σημερα όμως το πήρα απόφαση μιας και θα φύγουμε το Σκ...

ειιιιιιιιι!!! δεν εχεις πλυνει τη μοκεταααααα:oops::oops::oops::oops: ντροπη κοτοπουλακι!!

211442lg20recj1j.gif

ειιιιιιιιι!!! δεν εχεις πλυνει τη μοκεταααααα:oops::oops::oops::oops: ντροπη κοτοπουλακι!!

οτσι...:oops::oops::oops::oops::oops: μα μονο αυτη..πειλαζει...τα αλλα τα είχα κανει αλλα ευτη δεν προλαβα γιατι έκανα το χειρουργια....κριμας..τι να κανω τωλα:cry::cry::cry::cry:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...