Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1744386rd5f1eb3b5.gif

Καλημέρα και απο μενα γλυκα και όμορφα μου κοριτσούδια....

τι κανεις κουνελάκι???

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλα ειμαι εγω κοτοπουλακιον...εσενα δεν σε ρωταω πως εισαι γιατι μου εβαλες απογορευτικο χτες!!!

Τι χαμπαρια????

Ελα βρε κοριτσακι μου γλυκουλικο μην με παρεξηγεις..απλα δεν θελω να σας ζαλιζω με τα ιδια και τα ιδια...

Και εγω χτες και σημερα ειμαι λιγο καλυτερα..όχι πως δεν κανω αλλα ειναι πιο λίγοι...

Βαριεμαι παρα πολυ..θελω να πεσω πανω στο γραφειο και να κοιμηθω....

θελω να παω στο σπιτακι μου και να χουχουλιασω μεσα στο παπλωματάκι μου...

Εσεις δουλευετε και παραμονή?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Καλημερα στα καρπουζοελαφακια...

Εφη τι εγινε με τις εξετασεις σας? Ολα καλα?

Καρπουζακι εσυ τι κανεις?Ακομη σε αδεια εισαι?

καλα ειμαι...ναι βρε ειμαι σε αδεια και σηκωθηκα απο τις 9 να μπω εδω μεσα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Ισως σιγα σιγα να υποχωρουν τα συμπτωματα κουκλιτσα και ολοενα θα ζαλιζεσαι λιγοτερο.

Εμεις δουλευουμε την παραμονη.Εσεις? Αδεια θα παρεις καθολου?

Μακαρι να υποχωρουν...παιδια δεν θα το πιστεψετε αλλα χτες καθόμουν πρωτη φορα και σκεφτόμουν ότι αχ ενα μωρακι μεγαλωνει στην κοιλίτσα μου..καλε πως γίνεται αυτο ..πως γινεται να εχεις εναν άλλο ανθρωπάκι στην κοιλιά σου

καλημερα κοριτσακια μου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: βαριεμαι να ψαχνω να βρω αη βασιληδες:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημερα καρπουζάκι μου...δεν πειραζει..μας αρκείς εσύ...

καλημερουδιααααααααααααααααααααααααααα:tongue::tongue::tongue:

Καλημερα Εφάκι μου..τι κάνεις..πως τα πήγε ο μικρούλης σου χτες:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ ,που να το ξερω εγω οτι εσυ εισαι υπναρου...εγω και σε αδεια να ειμαι απο τις 7 το πρωι ξυοναω...

και γιατι μανδαμ να μην μπεις πρωι πρωι να μας πεις μια καλημερα??? Που αλλου θα βρεις τοσα εξαιρετα πλασματακια μαζεμενα ολα μαζι ??? εεεε????

Μακαρι να υποχωρουν...παιδια δεν θα το πιστεψετε αλλα χτες καθόμουν πρωτη φορα και σκεφτόμουν ότι αχ ενα μωρακι μεγαλωνει στην κοιλίτσα μου..καλε πως γίνεται αυτο ..πως γινεται να εχεις εναν άλλο ανθρωπάκι στην κοιλιά σου

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ !!!

:D

ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ ,που να το ξερω εγω οτι εσυ εισαι υπναρου...εγω και σε αδεια να ειμαι απο τις 7 το πρωι ξυοναω...

και γιατι μανδαμ να μην μπεις πρωι πρωι να μας πεις μια καλημερα??? Που αλλου θα βρεις τοσα εξαιρετα πλασματακια μαζεμενα ολα μαζι ??? εεεε????

ενα πραγμα θα σου πω......πανω απο τον υπνο μου δε βαζω κανεναν:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ουτε εσας τα εξαιρετα πλασματα:-D:-D:-D:-D:-D

211442lg20recj1j.gif

Καλημερα καρπουζάκι μου...δεν πειραζει..μας αρκείς εσύ...

εεεεεε....τα χεις μπερδεψει....εσυ δεν εχεις ανθρωπακι στη κοιλια σου:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

και εγω το ιδιο κανω ..δουλεια ξεδουλεια σηκωνωμαι απο τις 7

ενα πραγμα θα σου πω......πανω απο τον υπνο μου δε βαζω κανεναν:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ουτε εσας τα εξαιρετα πλασματα:-D:-D:-D:-D:-D

Μπραβο και εγω νομιζα ότι μας αγαπούσες...

:mrgreen::mrgreen:

εεεεεε....τα χεις μπερδεψει....εσυ δεν εχεις ανθρωπακι στη κοιλια σου:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/quote

Ναι ξεχασα το κοτοπουλάκι μου:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...