Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

τι να πω...θα κλεισω ενα ραντεβου μαζι του μετα τις γιορτες να παω να με δει να μου κανει και εναν υπεροχο και να συζητησουμε...το ωραιο ειναι οτι αν το υπολογισεις χονδρικα.....μενω εγκυος ανα 6 μηνες:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι να πω...θα κλεισω ενα ραντεβου μαζι του μετα τις γιορτες να παω να με δει να μου κανει και εναν υπεροχο και να συζητησουμε...το ωραιο ειναι οτι αν το υπολογισεις χονδρικα.....μενω εγκυος ανα 6 μηνες:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:D:D...να μιλας στον γιατρο σου για καθε απορια...μην το αμελεις.εγω ημουν πολυ διστακτικη στην αρχη αλλα καποια στιγμη με ετρωγε το αγχος και αρχισα να της μιλαω πιο ανοιχτα...αρχισε και αυτη να μου εξηγει πολυ πιο αναλυτικα, μεχρι και σχηματακια της μητρας μου εφτιαχνε και ολου του γυναικολογικου συστηματος για να καταλαβω για τι πραγματα μιλαμε και πωε λειτουργουν κτλ!!!

Στα λεω αυτα για να δεις οτι και αλλες σκεφτομαστε και αγχωνομαστε το ιδιο.

Πεστου να κανεις καμια ορμονολογικη, π.χ. να δεις την προλακτινη σου η οποια σχετιζεται αμεσα με την ποιοτητα της οωωρηξιας...

Επισης,αν σε ζωνουν τα φιδια παρε το ιστορικο σου και πηγαινε και σε ενα δευτερο γιατρο.Μονο και μονο για να ηρεμησεις, να ακουσεις απλα τι εχει να σου πει και αυτος.

Απλα πηγαινε σε καποιο γιατρο που τον ξερει καποιος γνωστος σου και εχει μονο καλα λογια να σου πει για το ποιον του γιατρου.

μια ενδειξη κακης τιμης προλακτινης ειναι η ασταθεια του κυκλου κλπ....τον ειχα ρωτησει και μου ειπε οτι εφοσον ο κυκλος ειναι στανταρ παντα αυτο σημαινει οτι αφενος μεν η προλακτινη ειναι καλη αφετερου και η ωορηξια ειναι σε νορμαλ πλαισια

211442lg20recj1j.gif

:D:D...να μιλας στον γιατρο σου για καθε απορια...μην το αμελεις.εγω ημουν πολυ διστακτικη στην αρχη αλλα καποια στιγμη με ετρωγε το αγχος και αρχισα να της μιλαω πιο ανοιχτα...αρχισε και αυτη να μου εξηγει πολυ πιο αναλυτικα, μεχρι και σχηματακια της μητρας μου εφτιαχνε και ολου του γυναικολογικου συστηματος για να καταλαβω για τι πραγματα μιλαμε και πωε λειτουργουν κτλ!!!

Στα λεω αυτα για να δεις οτι και αλλες σκεφτομαστε και αγχωνομαστε το ιδιο.

αυτο το εκανε και σε μενα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

Δεν τρεχει τιποτα ...χαλαρωσε....

σου βαζω στοιχημα σε ενα δυο μηνες το πολυ θα εχεις μείνει...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

αυτο το εκανε και σε μενα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αχαχαχα...εισαι σε καλο δρομο...!!! ρε πηγαινε στον γιατρο σου και βαλτον κατω, αλλαξε του τα φωτα στις ερωτησεις...

εγω βεβαια εχω φτασει σε αλλο σημειο...δεν την ρωταω πλεον, της προτεινω...της προτεινα να κανω εξωσωματικη:tongue::tongue::tongue::tongue:, βεβαια με πηρε στο κυνηγι στην αρχη και μετα εκατσε η φιλεσπλαχνη και γεματη κατανοηση γυναικα γιατι δεν θα χρειαστει να κανω εξωσωματικη.

η φιλεσπλαχνη και γεματη κατανοηση γυναικα ***και μου εξηγησε αναλυτικα *** γιατι δεν θα χρειαστει να κανω εξωσωματικη

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ωστε δε χρειαζεσαι εξωσωματικη ε???:mrgreen::mrgreen::mrgreen: λες να χρειαζομαι εγω???? θα τον ρωτησω:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ωστε δε χρειαζεσαι εξωσωματικη ε???:mrgreen::mrgreen::mrgreen: λες να χρειαζομαι εγω???? θα τον ρωτησω:rolleyes:

χαχαχα.... ε ρε γελια που θα κανει ο γιατρος σου οταν το ακουσει...πεστου του και οταν του το πεις ελα να μας περιγραψεις την αντιδραση του!!!θα πεσει τρελλο γελιο.

Η εξωσωματικη καρπουζακι ειναι σαν το μπαη πασ...δηλαδη γινεται οταν υπαρχει προβλημα π.χ. δεν λειτουργουν οι σαλπιγγες, οταν υπαρχει εντονο προβλημα στην κινητικοτητα του σπερματος κτλ...δεν γινεται χωρις να υπαρχει προβλημα...οι γιατροι που το κανουν χωρις να υπαρχει προβλημα ειναι εγκληματιες διοτι τα φαρμακα που παιρνει η γυναικα στην εξωσωματικη δεν ειναι και τα πιο αθωα.

στα λεω αυτα για να το σκεφτεις καλυτερα αν θα τον ρωτησεις για εξωσωματικη!!!

χαχαχα.... ε ρε γελια που θα κανει ο γιατρος σου οταν το ακουσει...πεστου του και οταν του το πεις ελα να μας περιγραψεις την αντιδραση του!!!θα πεσει τρελλο γελιο.

Η εξωσωματικη καρπουζακι ειναι σαν το μπαη πασ...δηλαδη γινεται οταν υπαρχει προβλημα π.χ. δεν λειτουργουν οι σαλπιγγες, οταν υπαρχει εντονο προβλημα στην κινητικοτητα του σπερματος κτλ...δεν γινεται χωρις να υπαρχει προβλημα...οι γιατροι που το κανουν χωρις να υπαρχει προβλημα ειναι εγκληματιες διοτι τα φαρμακα που παιρνει η γυναικα στην εξωσωματικη δεν ειναι και τα πιο αθωα.

στα λεω αυτα για να το σκεφτεις καλυτερα αν θα τον ρωτησεις για εξωσωματικη!!!

με προβληματιζει το γεγονος μηπως με πεταξει εξω απο το ιατρειο του και γινουμε ρομπα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

με προβληματιζει το γεγονος μηπως με πεταξει εξω απο το ιατρειο του και γινουμε ρομπα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μην το γελας καθολου :mrgreen::mrgreen::mrgreen: καπως ετσι αντεδρασε η δικια μου :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: αλλα μετα με λυπηθηκε και σκεφτηκε οτι με αυτη την συμπεριφορα δεν θα με θελει κανεις αλλος γιατρος και με κρατησε:mrgreen:

τι να πω εγω, τι να πεις εσυ, τι να πουμε οι δυο μας.....(ασμα λαικον):mrgreen::mrgreen::mrgreen: κοριτσακια μου σας αφηνω να παω να κανω κανα φαγακι γιατι ο ερμος ο καρπουζος θα χει λυσσαξει μεχρι τωρα..... φιλια μωρα μου..:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...