Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Και μενα ειναι θρησκα...Πολλες φορες επικαλειται το Την Θεληση Του.

Το σκέφτηκα και εγω για εικονα αλλα δεν ειδα να εχει καμια στο ιατρειο...Ασε που ειναι ιδιαιτερο δωρο και το θεμα ης θρησκειας μεγαλο.

Εκανες πολλες εξαγωγες κοτοπουλακι μου? Σημερα εισαι παλι τα ιδια χαλια?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και μενα ειναι θρησκα...Πολλες φορες επικαλειται το Την Θεληση Του.

Το σκέφτηκα και εγω για εικονα αλλα δεν ειδα να εχει καμια στο ιατρειο...Ασε που ειναι ιδιαιτερο δωρο και το θεμα ης θρησκειας μεγαλο.

Εκανες πολλες εξαγωγες κοτοπουλακι μου? Σημερα εισαι παλι τα ιδια χαλια?

Ρε τι εχω παθει με το κουνελακι μου...σταματα να μου το θυμιζεις..:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Η αληθεια ειναι οτι σημερα αισθανομαι λιγο καλυτερα...ελπιζω να μου κρατησει και να μην ειναι παροδικο...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ρε κοριτσια να σας πω κατι να μου πειτε τη γνωμη σας, λαμβανοντας υποψη φυσικα το ιατρικο μου ιστορικο που το ξερετε πανω κατω....λοιπον εχω μια συνοιφαδα η οποια εχει παιδι και τη βλεπω συνηθως ανα 15 μερες...ε λοιπον καθε φορα που με βλεπει το μονο που με ρωταει ειναι αν πηγα στο γιατρο να κανω εξετασεις...στην αρχη της εκανα πλακα με το θεμα αλλα πλεον αρχιζει να με ενοχλει...την λεω της προαλες: τι φαγωθηκες πια με εξετασεις??? τι εξετασεις...ο γιατρος μου ειπε οτι ολα ειναι νορμαλ και απλα συνεχιζουμε τη προσπαθεια...

και η απαντηση: ναι αλλα εχει περασει παρα πολυ καιρος και δε μενεις εγκυος...μηπως πρεπει να κανεις καποιες εξετασεις μη το αφησεις...

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια να σας πω κατι να μου πειτε τη γνωμη σας, λαμβανοντας υποψη φυσικα το ιατρικο μου ιστορικο που το ξερετε πανω κατω....λοιπον εχω μια συνοιφαδα η οποια εχει παιδι και τη βλεπω συνηθως ανα 15 μερες...ε λοιπον καθε φορα που με βλεπει το μονο που με ρωταει ειναι αν πηγα στο γιατρο να κανω εξετασεις...στην αρχη της εκανα πλακα με το θεμα αλλα πλεον αρχιζει να με ενοχλει...την λεω της προαλες: τι φαγωθηκες πια με εξετασεις??? τι εξετασεις...ο γιατρος μου ειπε οτι ολα ειναι νορμαλ και απλα συνεχιζουμε τη προσπαθεια...

και η απαντηση: ναι αλλα εχει περασει παρα πολυ καιρος και δε μενεις εγκυος...μηπως πρεπει να κανεις καποιες εξετασεις μη το αφησεις...

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

E ωραία την επομενη φορα που θα στο πει...πες τις εσυ που το ξερεις ποσος καιρος εχει περάσει χωρίς αποτέλεσμα...εισαι στο κρεββατι μου και βλέπεις καθε ποτε κανω σεξ με τον άντρα μου...

αι στο καλο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Και πες εγω κανω μονο οτι μου πει ο γιατρος μου....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Αυτα τα δικαιωματα καρπουζακι τους τα δινουμε εμεις. Δυο τα τινα: η σε ρωταει απο πραγματικο ενδιαφερον ή το κανει για να ικανοποιησει τον εγωισμο της!!!

Πεστης ευγενικα οτι δεν θελεις να σε ξαναρωτησει γι αυτο το θεμα και εληξε.

Και μενα με ρωτανε πολλοι...πλεον εχω αρχισει να τους αποφευγω διοτι μου κανουν κακο στην ψυχολογια μου

Επισης καποιοι δεν τα λενε καθολου μπροστα μου αλλα πισω απο την πλατη μου και υπαρχουν καλοθελητες οι οποιοι ερχονται και μου τα λενε...του στυλ: γιατι δεν κανουν παιδια, τι προβλημα εχουν κτλ

Αυτα τα δικαιωματα καρπουζακι τους τα δινουμε εμεις. Δυο τα τινα: η σε ρωταει απο πραγματικο ενδιαφερον ή το κανει για να ικανοποιησει τον εγωισμο της!!!

Πεστης ευγενικα οτι δεν θελεις να σε ξαναρωτησει γι αυτο το θεμα και εληξε.

Και μενα με ρωτανε πολλοι...πλεον εχω αρχισει να τους αποφευγω διοτι μου κανουν κακο στην ψυχολογια μου

ναι ενταξει προφανως απο ενδιαφερον το λεει αλλα μου το λεει καθε βδομαδα που βλεπομαστε,,,τι μπορει να αλλαξε μεσα σε 15 μερες δηλαδη και με ρωταει συνεχεια..

E ωραία την επομενη φορα που θα στο πει...πες τις εσυ που το ξερεις ποσος καιρος εχει περάσει χωρίς αποτέλεσμα...εισαι στο κρεββατι μου και βλέπεις καθε ποτε κανω σεξ με τον άντρα μου...

αι στο καλο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Και πες εγω κανω μονο οτι μου πει ο γιατρος μου....

ξερει για την αποβολη και τις βιοχημικες και ξερει ποσο διαστημα εχει περασει...απλα με βαζε και μενα στο τριπακι...ρε λες να παω στο γιατρο να του ζητησω τιποτα εξετασεις???? αλλα τι στο διαολο να του πω....γιατρε δωσε μου εξετασεις γιατι δεν μπορω να μεινω εγκυος???? θα γελαει ο ανθρωπος....μηπως ομως πρεπει???

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

ναι ενταξει προφανως απο ενδιαφερον το λεει αλλα μου το λεει καθε βδομαδα που βλεπομαστε,,,τι μπορει να αλλαξε μεσα σε 15 μερες δηλαδη και με ρωταει συνεχεια..

ξερει για την αποβολη και τις βιοχημικες και ξερει ποσο διαστημα εχει περασει...απλα με βαζε και μενα στο τριπακι...ρε λες να παω στο γιατρο να του ζητησω τιποτα εξετασεις???? αλλα τι στο διαολο να του πω....γιατρε δωσε μου εξετασεις γιατι δεν μπορω να μεινω εγκυος???? θα γελαει ο ανθρωπος....μηπως ομως πρεπει???

Λοιπον αν θυμασαι εγω ήμουν αυτη που σου έλεγε να κάνεις εξετάσεις...

μετά απο όλα αυτα και όπως βλέπεις απο μένα εχω καταλήξει πως τελικα τα περισσότερα είναι θέμα τύχης...

Προβλημα παιδάκι μου να συλλαβεις δεν εχετε αυτο το ξερουμε

Μετα τις βιοχημικές σου είχε κανει ο γιατρός καποιους υπέρηχους και ειχατε δει ότι ειχες καθαρίσει έτσι δεν είναι...???

Αρα πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου να γίνει..ισω εχει συντελεσει και το αγχος σου λιγο σε αυτη τη καθηστέρηση..

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καρπουζακι, ο γιατρος σου σου ειπε οτι εκανες ολες τις εξετασεις που επρεπε?

το θεμα ειναι οτι εκτος απο μορφολογικης αποψης δηλαδη σχημα μητρας κλπ κλπ ωοθηκες κλπ δεν εχουμε δει κατι αλλο...δηλαδη με τρεις εγκυμοσυνες νορμαλ περιοδους παντα 27-28 μερων κλπ δε μου ζητησε να κανω καμια εξεταση....τι μονο που μου ειπε ειναι οτι εχεις μεινει εγκυος μεσα σ ενα διαστημα 1,5 χρονου 3 φορες,,,,αλλες γυναικες κανουν 1,5 χρονο για μια φορα....μου ειπε οτι ολα ειναι καλα και να συνεχισουμε την προσπαθεια κλπ. ουτε σπερμοδιαγραμματα ουτε τιποτα....λες να του ζητησω εγω καποια εξεταση?? εχει αρχισει να αμφιβαλλει και ο καρπουζος μου.....:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

Λοιπον αν θυμασαι εγω ήμουν αυτη που σου έλεγε να κάνεις εξετάσεις...

μετά απο όλα αυτα και όπως βλέπεις απο μένα εχω καταλήξει πως τελικα τα περισσότερα είναι θέμα τύχης...

Προβλημα παιδάκι μου να συλλαβεις δεν εχετε αυτο το ξερουμε

Μετα τις βιοχημικές σου είχε κανει ο γιατρός καποιους υπέρηχους και ειχατε δει ότι ειχες καθαρίσει έτσι δεν είναι...???

Αρα πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου να γίνει..ισω εχει συντελεσει και το αγχος σου λιγο σε αυτη τη καθηστέρηση..

ναι εννοειται ολα ηταν μια χαρα......

211442lg20recj1j.gif

ρε παιδι μου μιλησε μαζι του για ολα αυτα που σε αποσχολουν...θα κατσει ο ανθρωπος και θα σου εξηγησει πολυ πιο αναλυτικα και θα καταλαβεις και θα ηρεμησεις...σπερματοδιαγραμμα δεν χρειαζεται ο καρπουζοσ διοτι 3 φορε σε εχει καταστησει εγκυος!!! σαλπιγγιογραφεια παλι δεν χρειαζεσαι διοτι 3 φορες εχεις μεινει εγκυος αρα μια χαρα δουλευουν οι σαλπιγγες σου.

Πεστου να κανεις καμια ορμονολογικη, π.χ. να δεις την προλακτινη σου η οποια σχετιζεται αμεσα με την ποιοτητα της οωωρηξιας...

Επισης,αν σε ζωνουν τα φιδια παρε το ιστορικο σου και πηγαινε και σε ενα δευτερο γιατρο.Μονο και μονο για να ηρεμησεις, να ακουσεις απλα τι εχει να σου πει και αυτος.

Απλα πηγαινε σε καποιο γιατρο που τον ξερει καποιος γνωστος σου και εχει μονο καλα λογια να σου πει για το ποιον του γιατρου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...