Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Απιστευτο!!!Δεν τις εγραψε στο βιβλιαριο???Ειναι δυνατον ??? Τι να πω!!!

Κοτοπουλακι παρε τον γιατρο σου τηλεφωνο και διαβασε του τις εξετασεις να δει οτι ειναι ολες ή αν λειπουν να σου πει ποιες λειπουν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορες θελω να κανω ενα δωρο στην γιατρο μου...Ειμαι πολυ χαρουμενη σας λεω που εστρωσε τον κυκλο μου (εστω και με χαπια). Τι να της κανω???

Σκεφτομαι κατι σε κερι ή σε γλαστρα...Τι λετε εσεις???

Κορες θελω να κανω ενα δωρο στην γιατρο μου...Ειμαι πολυ χαρουμενη σας λεω που εστρωσε τον κυκλο μου (εστω και με χαπια). Τι να της κανω???

Σκεφτομαι κατι σε κερι ή σε γλαστρα...Τι λετε εσεις???

εγω λεω κατι για αυτη την εποχη ετσι ωραιο κερι με χρυσοσκονες κορδελες κλπ κλπ...

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Θεωρειτε οτι ειναι υπερβολικη σαν κινηση? Βασικα ποτε δεν εχω κανει δωρο σε γιατρο.

Αλλα αυτη η γυναικα με εχει βοηθησει παρα πολυ!!!

Μακαρι να ειχα λεφτα περισσευουμενα να μπορουσα να της κανω κατι πιο ακριβο σαν δωρο. Σιγουρα το κερι δεν θα ειναι φτηνο, θελω να ειναι μεγαλο και ομορφο (δηλαδη να μπορει να σταθει και στο πατωμα σαν διακοσμητικο στοιχειο).

Θεωρειτε οτι ειναι υπερβολικη σαν κινηση? Βασικα ποτε δεν εχω κανει δωρο σε γιατρο.

Αλλα αυτη η γυναικα με εχει βοηθησει παρα πολυ!!!

Μακαρι να ειχα λεφτα περισσευουμενα να μπορουσα να της κανω κατι πιο ακριβο σαν δωρο. Σιγουρα το κερι δεν θα ειναι φτηνο, θελω να ειναι μεγαλο και ομορφο (δηλαδη να μπορει να σταθει και στο πατωμα σαν διακοσμητικο στοιχειο).

υπερβολικη οχι...αφου ετσι νιωθεις ετσι θα κανεις.....μονο μη παρεις μαρη καμια λαμπαδα οπως αυτες του γαμου μας:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: κατι πιο μικρο και διακριτικο:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

υπερβολικη οχι...αφου ετσι νιωθεις ετσι θα κανεις.....μονο μη παρεις μαρη καμια λαμπαδα οπως αυτες του γαμου μας:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: κατι πιο μικρο και διακριτικο:rolleyes:

χαχαχα...οχι δα !!! περιπου στο 1/3 του μεγεθους των λαμπαδων του γαμου μας... 30-40 εκατοστα περιπου σκεφτομαι

χαχαχα...οχι δα !!! περιπου στο 1/3 του μεγεθους των λαμπαδων του γαμου μας... 30-40 εκατοστα περιπου σκεφτομαι

ε τοτε ενταξει........:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: γιατι σε ειχα ικανη να επαιρνες κατι σε 1,50 μετρο με τουλι κορδελες και μπολικη χρυσοσκονη.....τις μπομπονιερες μονο θα ξεχναγες:lol::lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

θα παω στο μολ.εχει ενα μαγαζι με κερια αντιστοιχα και εχει επισης και ενα μαγαζι με γλαστρες αλλά οχι συνηθισμένες γλαστρες!!!

τα ξερω τα μαγαζια....πραγματικα εκει μεσα εχει τα παντα ....σιγουρα θα βρεις πολλα πραγματα

211442lg20recj1j.gif

Κοτοπουλακι, δεν μου ειπες πως εισαι σημερα με τις αναγουλες???

Τι να σου πω και εγω...να μην λεω ..τα ιδια και τα ιδια...

Πάντως εμανα θα μου αρεσε και μια ωραία γλαστρα...

Εγω πάντως του γιατρου μου μετα το χειρουργίο που μου έκανε το Απρίλη του πήρα μετα απο λιγο καιρο μια εικόνα...του άρεσε πολυ γιατι είναι και θρήσκος

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...