Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

λεμε καλα ,εχω μια αγωνια σημερα εστειλα τον καλο μου να παει να κανει εξετασεις στο σπερμα και ανυπομονω για τα αποτελεσματα,κατα τες 96 θα βγουν τα αποτελεσματα:mrgreen::mrgreen:

κατα τεσ 6 ηθελα να πω τον 96 δεν ξερω πως το εγραψα:twisted::twisted::twisted:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αη ντοντ μπιλιβιτ,αλμοστ απαρτια....

Τι κανετε ???

Κοτοπουλακι, ξεκινησε τελεια η μερα σου...Με εκπλησει το γεγονος οτι στο ΙΚΑ δεν απεργουν σημερα.

Στο βιβλιαριο σου ειναι αναλυτικα γραμμενες οι εξετασεις? για κοιτα εκει αν δεις αν τις πηρες ολες.

γουι σταρτιντ εγκεν?????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: τι κανεις μαρη κουνελω εσυ.....βλεπω εχεις κυκλο 28 μερων?????? γιουχου....επιτελους παρτυ:-D:-D:-D:-D

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Καρπουζακι, πλαι συντονιστηκαμε τα δυο μας...αν και διακριτικη εγω αφησα εσενα ΠΑΛΙ μπροσταρισα :tongue::tongue::tongue::tongue:

αυτο με ανησυχει.....οτι με αφηνεις να ειμαι παντα μπροστα....μαρη μηπως να αλλαζαμε για το γουρι???:mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

γουι σταρτιντ εγκεν?????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: τι κανεις μαρη κουνελω εσυ.....βλεπω εχεις κυκλο 28 μερων?????? γιουχου....επιτελους παρτυ:-D:-D:-D:-D

δεν το συζητω...εχω ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια...αυτο το πργμα δεν μου ξανασυνεβει ποτε...:D 14 μερες μετα την οωρηξια δεν μου εχει ερθει ποτε!!!φτου να μην το ματιασω!

Ειδες τι κιουρια ειμαι??? Το πα οτι εγω δεν θα σε αφησω μονη σου καρπουζακι...απο κοντα θα σε εχω :D:D:D

αυτο με ανησυχει.....οτι με αφηνεις να ειμαι παντα μπροστα....μαρη μηπως να αλλαζαμε για το γουρι???:mrgreen::mrgreen:

μωρε λες να φταιει αυτο??? λοιπον, θα πω στην γιατρο να μου κανει πιο νωρις την ενεση αυτο τον μηνα...25 ή 26 μερες , ειναι καλα????:tongue::tongue::tongue:

μωρε λες να φταιει αυτο??? λοιπον, θα πω στην γιατρο να μου κανει πιο νωρις την ενεση αυτο τον μηνα...25 ή 26 μερες , ειναι καλα????:tongue::tongue::tongue:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

ΕΦΑΚΗ μην ανησυχεις.Ολα καλα θα πανε...Ου μη γενετω και καλα να μην ειναι υπαρχουν ενα σωρο θεραπειες . Να μπεις μικρο μου ελαφακι να μας πεις τα αποτελεσματα ,οκ??

Κοτοπουλακι μου ποσες φορες ξερνοβολησες χτες? Σημερα πως εισαι?

Διαφημίσεις

ΕΦΑΚΗ μην ανησυχεις.Ολα καλα θα πανε...Ου μη γενετω και καλα να μην ειναι υπαρχουν ενα σωρο θεραπειες . Να μπεις μικρο μου ελαφακι να μας πεις τα αποτελεσματα ,οκ??

θα μπω να κανω ενημερωση οταν μαθω!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αη ντοντ μπιλιβιτ,αλμοστ απαρτια....

Τι κανετε ???

Κοτοπουλακι, ξεκινησε τελεια η μερα σου...Με εκπλησει το γεγονος οτι στο ΙΚΑ δεν απεργουν σημερα.

Στο βιβλιαριο σου ειναι αναλυτικα γραμμενες οι εξετασεις? για κοιτα εκει αν δεις αν τις πηρες ολες.

Δεν τις εχει γραψει ο παπαρας στο βιβλιαριο..

δεν το συζητω...εχω ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια...αυτο το πργμα δεν μου ξανασυνεβει ποτε...:D 14 μερες μετα την οωρηξια δεν μου εχει ερθει ποτε!!!φτου να μην το ματιασω!

Ειδες τι κιουρια ειμαι??? Το πα οτι εγω δεν θα σε αφησω μονη σου καρπουζακι...απο κοντα θα σε εχω :D:D:D

τουλαχιστον κοριτσακι μου εστρωσε ο κυκλος σου...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...