Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν ειχα τεστακι σπιτι μαλλον σημερα θα εκανα...ευτυχως δεν εχω!!!

εσυ σημερα πως εισαι δεν μου ειπες...εχεις αναγουλες?

Εγω παντα εχω αναγουλες..απο τοτε που μου ηρθαν δεν υπάρχει ουτε μια μερα που να μην έχω..αλλες μερες αυτες συνοδευονται με λιγους εμετους κανα 5αρι και αλλες μερες με πολλους κανα 15αρι και οταν φτανω τους 15 με πιανουν τα κλαμματα γιατι εχω πλεον εξουθενωθει...δεν μπορω να βρω τιποτα που να με κανει να νιωθω καλυτερα...

Σημερα προς το παρον ειμαι χωρις αξαγωγη..αλλα ετσι και αλλιως τις περισσοτερες φορες χειροτερευω κατα τη διαρκεια τη μερας..συνηθως το πρωι ειμαι παντα καλυτερα...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Εγω παντα εχω αναγουλες..απο τοτε που μου ηρθαν δεν υπάρχει ουτε μια μερα που να μην έχω..αλλες μερες αυτες συνοδευονται με λιγους εμετους κανα 5αρι και αλλες μερες με πολλους κανα 15αρι και οταν φτανω τους 15 με πιανουν τα κλαμματα γιατι εχω πλεον εξουθενωθει...δεν μπορω να βρω τιποτα που να με κανει να νιωθω καλυτερα...

Σημερα προς το παρον ειμαι χωρις αξαγωγη..αλλα ετσι και αλλιως τις περισσοτερες φορες χειροτερευω κατα τη διαρκεια τη μερας..συνηθως το πρωι ειμαι παντα καλυτερα...

15 ειναι πολλοι βρε κουκλιτσα...τι να πω.Απλα δες το θετικο στην ολη υποθεση που ειναι οτι το μπεμπε ειναι καλα γι αυτο σε ταραζει.

Αν τρως φρυγανιες δεν σε βοηθαει? Υγρα πινεις εεεε? Μην μας παθεις καμια αφυδατωση!!!

Σου εδωσε ο γιατρος καποιες οδηγιες τι πρεπει αν τρως ετσι ωστε να ηρεμεις καπως ή δεν υπαρχει τιποτα που να βοηθαει σε αυτη την κατασταση?

15 ειναι πολλοι βρε κουκλιτσα...τι να πω.Απλα δες το θετικο στην ολη υποθεση που ειναι οτι το μπεμπε ειναι καλα γι αυτο σε ταραζει.

Αν τρως φρυγανιες δεν σε βοηθαει? Υγρα πινεις εεεε? Μην μας παθεις καμια αφυδατωση!!!

Σου εδωσε ο γιατρος καποιες οδηγιες τι πρεπει αν τρως ετσι ωστε να ηρεμεις καπως ή δεν υπαρχει τιποτα που να βοηθαει σε αυτη την κατασταση?

τιποτα σιχαινομαι τα παντα...ο γιατρο μου ειπε να τρωω κριτσινια, ψωμια, φρυγανιες και τετοια...το θεμα ειναι με το που τα τρωω μου αφηνουν μια αηδια στο στομα που μου ερχεται χειροτερα...

Βασικα σιχαινομαι και το νερο ..υπαρχουν φορες που πεθαινω απο τη διψα αλλα δεν ξερω τι να πιω γιατι όλα θα τα βγαλω μετα...

απο φαγητο τιποτα ..οτι τρωω κανα τεταρτο μετα εκτος..

μονο αν φαω καμια φορα το βραδυ επειδη μετα με περνει ο υπνοε αμεσω απο την κουρασει μπορει και να το κρατησω...

κατα τα αλλα κανω υπομονη...και υπομονη..αποως μου λενε όλη αλλα ειναι πολυ δυσκολο...μου μυριζουν και με αηδιαζουν τα πάντα..δεν εχω όρεξη να κανω τιποτα παρα να καθομαι μονο ξαπλα...ουτε το ψυγειο δεν μπορω να ανοιξω μου μυριζει...

αστα...τεσπα ας ειναι το νινι μου καλα και ελπιζω να το αντεξω όλο αυτο...

Να δω τι θα κανω τωρα στις γιορτες που θα βρω το κουραγια να παω στα τραπεζοματα που θα τα βλεπω όλα και θα μου ερχετε α εκραγω...

Εσεις τι θα κανετε τις γιορτες?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κοτοπουλακι καλα κανεις και ξαπλωνεις. Μεχρι τις γιορτες μπορει να εχει στρωσει η κατασταση οποτε ολα καλα...Αν παλι δεν στρωσει το θεμα σου μεχρι τοτε σου συνιστω να μεινεις σπιτι σου με το μπεμπε σου και να μην τρεχεις σε τραπεζωματα!!! Να ηρεμησεις.

Η κοιλιτσα φουσκωσε???

Το καρπουζακι το ανοιξε το κινητο?

Διαφημίσεις

Κοτοπουλακι καλα κανεις και ξαπλωνεις. Μεχρι τις γιορτες μπορει να εχει στρωσει η κατασταση οποτε ολα καλα...Αν παλι δεν στρωσει το θεμα σου μεχρι τοτε σου συνιστω να μεινεις σπιτι σου με το μπεμπε σου και να μην τρεχεις σε τραπεζωματα!!! Να ηρεμησεις.

Η κοιλιτσα φουσκωσε???

Το καρπουζακι το ανοιξε το κινητο?

Προς το παρον μονο αυτο δεν κανω..ξαπλα..αφου το πρωι εχω τη δουλεια και το απογευμα τη σχολη...χαλια χρυση μου...

Η κοιλιτσα μμμ δεν πολυ φαινεται να εχει φουσκωσει ετσι ανατσακ μικρουλι..

Το καρπουζι τιποτα ακομα...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

απορω με το κουραγιο σου...πως την παλευεις με τους εμετους και τις αναγουλες και με δυο δουλειες...εγω,. αν μου συμβει αυτο θα κατσω σπιτι μου και ας μην εχω μια δραχμη να ανταπεξελθω στα εξοδα.

Σε θαυμαζω κοτοπουλακι.Αξια

απορω με το κουραγιο σου...πως την παλευεις με τους εμετους και τις αναγουλες και με δυο δουλειες...εγω,. αν μου συμβει αυτο θα κατσω σπιτι μου και ας μην εχω μια δραχμη να ανταπεξελθω στα εξοδα.

Σε θαυμαζω κοτοπουλακι.Αξια

Ευχαριστω..ευχαριστω πολυ....

μη νομιζεις μερικες φορες μου ερχεται να τα παρατεισω όλα αλλα τα σκεφτομαι όλα...

Μιλησα με καρπουζάκι..τελικα αδιαθετησε...δεν θα μπει σημερα γιατι εχει δουλειες...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Αδιαθετησε το καρπουζακι!!!Αυτο το μηνα δικαιολγησε καρπουζω...Αλλα κακομοιρα μου κοιτα τον αλλο μηνα να εισαι γκαστρωμενη αλλιως θα σου δειξω εγωωωω.

Φιλακια καρπουζακι σου στελνω και μια γλυκια αγκαλια....ματσ μουτσ και χαγκσ!!!

Διαφημίσεις

Κοτοπουλακι με εχει πιασει ενας αερας ανανεωσης τον τελευταιο καιρο ( 2 εβδομαδες τωρα)...θελω να κανω αλλαγες στο σπιτι, να αλλαξω τραπεζι κουζινας, κουρτινες κουζινας, χαλι κουζινας, φωτιστικα στο σαλονι και λιγους πινακες...

Λεφτα δεν εχω αλλα εχω πιστεψει οτι θα τα καταφερω...Ο αντρας μου με αποκαλλει τρελλη που εν μεσω κρισης και με τοση αβεβαιοτητα τριγυρω σκεφτομαι πω ςνα ξοδεψω τα λεφτα αντι να τα μαζεψω μασουρι...Ε λοιπον θα το κανω, θα τα ξοδεψω και να πανε να μαμηθουνε ολα...Θα προσπαθησω για οικονομικα πραγματα ...Παιδια,σκυλια, γατια δεν εχω...ας τα παρει ο αερας δεν με νοιαζει για τα παλιολεφτα.

Κοτοπουλακι με εχει πιασει ενας αερας ανανεωσης τον τελευταιο καιρο ( 2 εβδομαδες τωρα)...θελω να κανω αλλαγες στο σπιτι, να αλλαξω τραπεζι κουζινας, κουρτινες κουζινας, χαλι κουζινας, φωτιστικα στο σαλονι και λιγους πινακες...

Λεφτα δεν εχω αλλα εχω πιστεψει οτι θα τα καταφερω...Ο αντρας μου με αποκαλλει τρελλη που εν μεσω κρισης και με τοση αβεβαιοτητα τριγυρω σκεφτομαι πω ςνα ξοδεψω τα λεφτα αντι να τα μαζεψω μασουρι...Ε λοιπον θα το κανω, θα τα ξοδεψω και να πανε να μαμηθουνε ολα...Θα προσπαθησω για οικονομικα πραγματα ...Παιδια,σκυλια, γατια δεν εχω...ας τα παρει ο αερας δεν με νοιαζει για τα παλιολεφτα.

Αι μαρη μουρλεγκω..χαρας το κουραγιο σου....που τη βρισκεις την ορεξη δεν ξερω...Ελπιζω να ειναι μονο κριση και να σου περάσει:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Αι μαρη μουρλεγκω..χαρας το κουραγιο σου....που τη βρισκεις την ορεξη δεν ξερω...Ελπιζω να ειναι μονο κριση και να σου περάσει:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αυτο μου ειπε και ο αντρας μου !!! περιμενω και γω να δω ποσο θα κρατησει...μια γυρα στα μαγαζια την εχω κανει βεβαια και εχω δει καποια πραγματακια...δεν θα τα παρω ολα μαζι , λιγα λιγα να χω να ασχολουμαι.

αυτο μου ειπε και ο αντρας μου !!! περιμενω και γω να δω ποσο θα κρατησει...μια γυρα στα μαγαζια την εχω κανει βεβαια και εχω δει καποια πραγματακια...δεν θα τα παρω ολα μαζι , λιγα λιγα να χω να ασχολουμαι.

:tongue::tongue::tongue::tongue:επεσε λιγο δουλιτσα γι αυτο αργω...

και εγω θελω να ψωνισω ρουχα..δεν εχω τιποτα..θα ερθουν και οι γιορτες και θα γυρνω ξευρακωτη..

μονο δυο παντελονια μου κανουν και τα φοραω συνεχεια και φαντασου εχω χασεει και 2 κιλα ..πως γινεται ομως και με στενευουν όλα..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

κοτοπουλακι αλλαζει η σωματικη σου ανατομια κατα την εγκυμοσυνη. επισης παιζει και η κατακρατηση υγρων και θεωρω οτι η κοιλιτσα σου εχει φουσκωσει λιγο και ας μην το εχεις καταλαβει εσυ.

Μονο να προσεχεις να μην σφιγγουν στην κοιλιτσα τα ρουχα που φορας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...