Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το ειδα το μπεμπε...Ειναι ολοκληρο ανθρωπακι πια!!!Βρε κοτοπουλακι σε 3 βδομαδουλες μπαινεις στο δευτερο τριμηνο!!!Σουπερ!!!Με το καλο να γεννησεις κουκλα μου το αγγελουδακι σας!!!

Που ειναι η καρπουζωωωωω???Τι ωρα πιανει δουλεια????

Τι χαριτωμενο το γκλιττερ σου!!!

Για σενα!!!

2490993iy4pq427ey.gif

υ.γ. θυμηθηκα το γυμνασιο!!

σμουτσ...σμουτσ...σμουτσ..γλυκο μου και ζωηρο μου κουνελακι:D:D:D

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Το ειδα το μπεμπε...Ειναι ολοκληρο ανθρωπακι πια!!!Βρε κοτοπουλακι σε 3 βδομαδουλες μπαινεις στο δευτερο τριμηνο!!!Σουπερ!!!Με το καλο να γεννησεις κουκλα μου το αγγελουδακι σας!!!

Που ειναι η καρπουζωωωωω???Τι ωρα πιανει δουλεια????

Ναι άντε να μπω μπας και ηρεμισω...ετσι θέλω να πέσω για υπνο και να ξυπνησω τον Μαρτη και να ειμαι καλα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Φαντασου εγω που δεν έμπενα καπου πηρε το ματι μου ότι θα εχει αδεια αυτη τη βδομαδα..καλα εσυ που βρισκεσαι????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

καλημερουδιααααααααααααααααα

ΚΑλως το Ελαφάκι μου..τι κάνεις αγαπακι μου..καιρο εχουμε να τα πούμε...

τι κανει ο μπομπιράκος σου????

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ΚΑλως το Ελαφάκι μου..τι κάνεις αγαπακι μου..καιρο εχουμε να τα πούμε...

τι κανει ο μπομπιράκος σου????

καλα ειμαι,και ο μικρος καλα σημερα θα ειναι η γιορτη στο σχολειο του και θα παμε ολοι να τον θαυμασουμε!!!!!εσυ πως εισαι???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλα ειμαι,και ο μικρος καλα σημερα θα ειναι η γιορτη στο σχολειο του και θα παμε ολοι να τον θαυμασουμε!!!!!εσυ πως εισαι???

Μπραβο το μικρο μου..θα πει ποιηματάκι??

Ποτε κλεινουν τα σχολεια εκει??γιατι κανουν γιορτη τοσο νωρις?

Εγω μία απο τα ιδια τα γνωστά...

Ουτε και εγω εμπαινα πολυ κοτοπουλακι...εχασα πολλα επεισοδια την προηγουμενη εβδομαδα!!!

Καλημερα ολη μερα Εφακη!!!Τι κανεις?

Αχου το κουνελακι μου....ειχες δουλιτσα???

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

κοριτσια αν ειχα οωρηξια στις 1/12 ποτε θα πρεπει να ειναι η πρωτη μερα της περιοδου? 14/12 ή 15/12?

Νομιζω 15/12..εσυ ποτε την εκανες την ωορρηξία?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κοτοπουλακι δεν μπορω να πω με σιγουρια ποτε εγινε η οωρηξια....το απογευμα τις 1/12 ειχα παρα πολλα υγρα (σαν του αυγου).Μαλλον τοτε εγινε, τι να πω...Θα μιλησω το απογευμα με τον γιατρο!

Εφακη περα απο ποιηματακια στην γιορτη θα συμμετεχουν τα παιδακια και σε σκετσακια???

Μπραβο το μικρο μου..θα πει ποιηματάκι??

Ποτε κλεινουν τα σχολεια εκει??γιατι κανουν γιορτη τοσο νωρις?

Εγω μία απο τα ιδια τα γνωστά...

ναι θα κανουν το κοριτσακι με τα σπιρτα και εμενα θα παιξει το μαγαζατορα,τα σχολει κλεινουν την παρασκευη γιατι οι δασκαλοι θα παρακολουθησουν σεμιναρια

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Κοτοπουλακι δεν μπορω να πω με σιγουρια ποτε εγινε η οωρηξια....το απογευμα τις 1/12 ειχα παρα πολλα υγρα (σαν του αυγου).Μαλλον τοτε εγινε, τι να πω...Θα μιλησω το απογευμα με τον γιατρο!

Εφακη περα απο ποιηματακια στην γιορτη θα συμμετεχουν τα παιδακια και σε σκετσακια???

αστο το θεμα με την ωορρξια και το ποτε ερχετε η περιοδος ειναι δραμα εγω ειχα ωρηξια 18/11 και μου ηρθε περιοδος στες 8/12 :twisted::twisted::twisted::twisted:

αλλα εγω μαλλον ειμαι η εξερεση του κανονα κανονικα 14 μερες μετα ερχετε η περιοδος

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...