Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

πως ειστε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!:D

ΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ ΡΑΜΟΝΙΤΣΑ???? ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥ8ΔΙ ΣΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ???

ΣΕΕ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΒΡΕ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα αγάπες μου τι κάνετε..ηρθα επιτελους...

κοριτσακια μου ειμαι πολυ χαλια με τις αναγουλες και τους εμετους...αντε να περασουν γιατι δεν αντεχω αλλο...

Εχω χασει ολο μου το κουραγιο..

Κανονισαμε και για αυχενικη στις 22/12...

Καρπουζάκι μου γλυκο τι κανεις? περιμενω τα καλα νέα...

Κουνελακι μου εσυ τι μου κανεις...ζημιαρικο...εσυ κανα συμπτωματάκι?

Μπιφτεκακι μου..Βανιλιτσα μου..Ελαφάκι μου ..μαϊμουδακι μου..μου λειψατε πολυ..

Αθηνουλι μου Ευχαριστω για το τσαγακι εισαι τοσο καλη ..μονο που δεν μπορω να πιω τιποτα..

Αννουλι μου τι κανεις? ο μικρος καλα?

Βιβάκι μου κανα νέο?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδαααααααααααα!!!!!!!!!!!

Είμαι σπιτάκι μου σήμερααααα και ήρθα για καφέ!...Κερνάτε???

Νούλι μου, ο καφές σου είναι τέλειος, αυτόν πίνω τώρα για να ανοίξει το ματάκι μου!

Κουνελάκι μου, εσύ έριξες τον καφέ στο πληκτρολόγιο ή κανένας άλλος σε σαμποτάρει??

Καρπουζάκι τι διαβάζω???.....Πας για τεστ???

Βανιλίτσα, ουουουουοου!!!!....Που είσαι εσύ?....Ακόμα χάλια είσαι?

Νένοςςςςςςςςςςςς, σε περιμένω για καφεδάκι...!

Συμπεθερούλα μου, εσύ δουλεύεις τώρα.....άρα δεν σε περιμένω για καφέ!!...τι έγινε με το άλλο θέμα?

Κοτοπουλάκι μουουουου, υπομονή βρε μωρό μου αφού στο είπε κι ο γιατρός πως θα ταλαιπωρηθείς για λίγο ακόμη...!

Εφάκη, εσύ που είσαι?

Και τώρα μια ερώτηση.....όταν έχουμε υγρά.....πολλά σημαίνει πως διανύουμε την ωορρηξία ή πως προετοιμάζουμε το έδαφος για να έρθει?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα πεεεεεεερα για περα!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε αγαπακια μου?ομρφα πραγματα διαβαζω (εκτος για το κοτοπουλακι που του εχει γυρισει το στομαχι με τοσες αναγουλες) αλλα εινα για καλο λογο οποτε ολα ειναι τεεεελεια!

τι ομορφη μερα σημερα ,ξυπνησα και ολα ηταν κατασπρα, το εχει στρωσει για τα καλα και ναι ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!

αθηνουλα με τρελαινουν τα μηνυματα σου με τις φωτο , ξερεις να μας φτιανεις την μερα!!!!!!!!

καρπουζακι τι εγινε ?εκανες τεστακι?περιμενουμε νεα!

μπιφτεκακι μου ω ναι το μπροκολο βρωμοκοπαει αλλα εναι τοσο καλο για την υγεια οποτε λιγη βρωμα δεν πειραζει!να μην λειπει απο το τραπεζι το χειμωνα , εντολες γιατρου!

κοτοπουλακι μου ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗ καρδουλα μου!!!!!θα περασει!

βιβακι μου τι κανεις?που εισαι?

κουνελακι μου τι εγινε με την κοκκινη , ακομα οχι ετσι?

εγω εκανα σημερα την εξεταση αιματος για την ενδομητριωση αυριο το βραδυ θα βγουν τα αποτελεσματα, αντε να δουμε.αυτααααα!!!

καλα να περνατε ζουζουνες μου , φιλακια πολλα!

σας αγαπω πολυυυυυυ!!!!!!!!!!!!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Καλημερα αγάπες μου τι κάνετε..ηρθα επιτελους...

κοριτσακια μου ειμαι πολυ χαλια με τις αναγουλες και τους εμετους...αντε να περασουν γιατι δεν αντεχω αλλο...

Εχω χασει ολο μου το κουραγιο..

Κανονισαμε και για αυχενικη στις 22/12...

Καρπουζάκι μου γλυκο τι κανεις? περιμενω τα καλα νέα...

Κουνελακι μου εσυ τι μου κανεις...ζημιαρικο...εσυ κανα συμπτωματάκι?

Μπιφτεκακι μου..Βανιλιτσα μου..Ελαφάκι μου ..μαϊμουδακι μου..μου λειψατε πολυ..

Αθηνουλι μου Ευχαριστω για το τσαγακι εισαι τοσο καλη ..μονο που δεν μπορω να πιω τιποτα..

Αννουλι μου τι κανεις? ο μικρος καλα?

Βιβάκι μου κανα νέο?

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ αναγουλες....:P

2011.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......!!!!!!!

ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ τι κανεις???Που εισαι ασπλαχνη που με αφησες μεσα στην αγωνια???? Ελπιζω να εισαι καλα και περιμενω και καλα νεα....Μην διανοηθεις και δεν μπεις σημερα να ενημερωσεις το κακομοιρο κουνελακι που σε εχει στο μυαλο του απο χτες αλλα λογω τεχνικων προβληματων δεν μπορουσε να την εκφρασει (την αγωνια του).

Κοτοπουλακι μου γκαστρωμενο, υπομονη!!! Σκεψου οτι ηδη εχεις διανυσει το 1/4 της εγκυμοσυνης σου!!!Το ξερεις οτι σε 8 μερουλες πιθανοτητα θα ξερεις αν περιμενετε μπεμπη ή μπεμπα???Με το καλο !!!!

Ερμινα που εισαι εσυ καλε? Η γιατρος που ειδες τι σου ειπε? Εγω δεν ημουν στο καφε μαζι σας και δεν εμαθα!!!

Βανιλα, τι κανετε??? Θα με σκασεις και εσυ παλιοκοριτσο!!!Ευχομαι να εισαστε καλα και εσυ και το μπεμπε σου!!!Λογικα εσυ αυτες τις μερες θα κανεις την αυχενικη !!!!Καλα αποτελεσματα να εχετε κουκλα και να μην χανεις την αισιοδοξια σου!!!!

Εμανελε, επειδη ειμαι λιγο ξεχασιαρα (ολοι το ξερουν εδω μεσα και δεν με παρεξηγουν πολυ) σε τι φαση βρισκεσαι???

Νενος, Μπιφτεκω , Ελαφακι, Μπιμπιτσα απο σημερα βαζω απουσιες!!!Φριντιστε να μην μεινετε μετεξεταστεες!!!!

Αν ξεχασα καποια το εκανα αθελα μου!!!

Φιλακια και σας περιμενω σημερα να τα πουμε!!!Τσακιστειτε και ελατε!!!Ουε και αλιμονο σας αν δεν μπειτε.ΤΕΛΟΣ!!!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Καλημερα γλυκο μου κουνελάκι ..τι κανεις μικρουλι μου μου έλειψες....

Κανα νεο απο το δικο σου μέτωπο???

Η καρπουζο ελπιζω να μπει να μας πει και να μην μας αφησει σε αγωνία....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κοτοπουλακι μου πως εισαστε σημερα τα δυο σας?

Αν η Καρπουζω δεν μπει σημερα τι θα κανουμε? Θα σκασω!!!

Εγω δεν εχω κανενα νεο, μαλλον το εχω βαλει λαθος το τικερακι...Την ενεση την εκανα στις 30/11 αρα η οωρηξια εγινε 1/12 ή 2/12 (αν η ενεση με ''επιασε'' διοτι με τον δικο μου κυκλο ολα ειναι πιθανα)...Αρα πως μετραω??? Λογικα περιοδο περιμενω ποτε???16 ή 17 /12???Αβυσσος!!!

Κοτοπουλακι μου πως εισαστε σημερα τα δυο σας?

Αν η Καρπουζω δεν μπει σημερα τι θα κανουμε? Θα σκασω!!!

Εγω δεν εχω κανενα νεο, μαλλον το εχω βαλει λαθος το τικερακι...Την ενεση την εκανα στις 30/11 αρα η οωρηξια εγινε 1/12 ή 2/12 (αν η ενεση με ''επιασε'' διοτι με τον δικο μου κυκλο ολα ειναι πιθανα)...Αρα πως μετραω??? Λογικα περιοδο περιμενω ποτε???16 ή 17 /12???Αβυσσος!!!

Αμαν βρε κοτοπουλακι μου..ολο μας μπερδευεις με τον κύκλο σου...

Εγω ειμαι μία απο τα ιδια..μην σας μουρλενω και καθε μέρα....το μπεμπακι μου ελπιζω να ειναι καλα...Σημερα αλλαξε και μορφη ειπε να σταματισει να ραπαρει και να ριλαξαρει λιγακι..οχου το το μικρουλι μου!!!

Οσο για τη καρπουζο άσε να περάσει η ώρα και θα την ξυπνησω εγω μία και καλη.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλα αντι να γραψω κουνελακι εγραψα κοτοπουλακι..παει το εχω χασει σας λεω...δεν μπορουμε και να το διορθωσουμε τωρα με το νεο συστημα...χιχιχι ντοπη!!!απευθυνομαι σε μενα...χιχιχιχι

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...