Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

ασχετο αλλα μιας και το θυμηθηκα θα σας το ηπωωωω...εχετε δει κοτοπουλακι μεθυσμενο???

η γιαγια μου ειχε κοτουλες και μια φορα με τον αδερφο μου (μικρα που ημασταν ) βουτηξαμε ψωμακι σε τσιπουρο και το δωσαμε στις κοτουλες τις γιαγιας...δεν μπορειτε να φανταστειτε τι επακολουθησε...οι κοτουλες στην κυριολεξια κανανε οχταρια!!

:(:(:(:(:(:(:( τι κριμας...παει το σοι μου το καταστρεψατε...

και εμεις όταν είμασταν μικρα με τα ξαδερφια μου αποφασισαμε να κανουμε μπανιο ένα μικρο κοτοπουλακι τις γιαγιας μου...και επειδη αυτο μετα μελανιασε λέμε τι να κανουμε τι να κανουμε..λέμε να βάλουμε φωτια να το στεγνώσουμε...και το αποτελεσμα το καταλαβαινετε....

πολυ λυπαμαι...αλλα ειμασταν μικρουλια τοτε και δεν καταλαβαιναμε...:(:(:(:(

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουάου..αρα απο τον επόμενο μήνα βαράμε όλες μαζι...καλο...δηλαδη τη σου είπες πες αναλυτικότερα..πως θα κανεις υπέρηχους για να βρεις την οωρηξία η θα σου δοσει χαπια..

αντε θα πεις...ααα πες και ποτε περιμένεις κατα τα γραμμενα τελος πάντονε να αδιαθετισεις....:wink:

απο οτι καταλαβα η κοκκινοσιχαμενη θα ερθει συντομα,φανταζομαι μεχρι το τελος αυτης της βδομαδας....εσυ ποτε περιμενεις κοτοπουλακι?

οωρηξια με υπερηχο θα παρακολουθησουμε...τωρα αν δεν εχω καλη οωρηξια φανταζομαι θα μου δωσει αν παρω το κατιτις μου....

παντως μου το ειπε...το αλλο μηνα θα εγκαστρωθω και εγω το επιστεψα...εφυγα περιχαρης και σιγουρη γαι την επιτυχια που ερχεται...

υ.γ. στο τελος του επομενου μηνα σας θελω εδω να με σηκωνεται απο τα πατωματα...εντατσει φιλεναδιτσες :lol:

:(:(:(:(:(:(:( τι κριμας...παει το σοι μου το καταστρεψατε...

και εμεις όταν είμασταν μικρα με τα ξαδερφια μου αποφασισαμε να κανουμε μπανιο ένα μικρο κοτοπουλακι τις γιαγιας μου...και επειδη αυτο μετα μελανιασε λέμε τι να κανουμε τι να κανουμε..λέμε να βάλουμε φωτια να το στεγνώσουμε...και το αποτελεσμα το καταλαβαινετε....

πολυ λυπαμαι...αλλα ειμασταν μικρουλια τοτε και δεν καταλαβαιναμε...:(:(:(:(

το ερμο το κοτοπουλακι τι του μελε να παθει...και το παθε απο ομοιο του!!!! βρε,κορακας κορακου ματι δεν βγαζει...

μην στενοχωριεσε και μην νιωθεις τυψεις...ημασταν μικρα και δεν ξεραμε τι καναμε...

απο οτι καταλαβα η κοκκινοσιχαμενη θα ερθει συντομα,φανταζομαι μεχρι το τελος αυτης της βδομαδας....εσυ ποτε περιμενεις κοτοπουλακι?

οωρηξια με υπερηχο θα παρακολουθησουμε...τωρα αν δεν εχω καλη οωρηξια φανταζομαι θα μου δωσει αν παρω το κατιτις μου....

παντως μου το ειπε...το αλλο μηνα θα εγκαστρωθω και εγω το επιστεψα...εφυγα περιχαρης και σιγουρη γαι την επιτυχια που ερχεται...

υ.γ. στο τελος του επομενου μηνα σας θελω εδω να με σηκωνεται απο τα πατωματα...εντατσει φιλεναδιτσες :lol:

Εγω περιμενω..κατα τις 4 αλλα λογω εξετασης δεν ξερω και σιγουρα...

ωραια..ολες μαζι βουρ στον πατσα...και να μην ακουω βλακειες με τη μία..

Φαντασου εμένα ο γιατρος μου είπε μπορει να μην πιασω αμέσω τωρα γιατι επινα λέει αντισυλλιπτικα τους τελευταίους μήνες και μπορει να εχουν αδρανισει η οωθηκες μου...μου είπε μην αγχωθεις αν δεν μεινεις..

Εγω βεβαι τα λογια τα θεωρω περιττα.. εγω θα μεινω και ας λεει ότι θελει ..το εχω σιγουρο σου λεω...:lol::lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Εγω περιμενω..κατα τις 4 αλλα λογω εξετασης δεν ξερω και σιγουρα...

ωραια..ολες μαζι βουρ στον πατσα...και να μην ακουω βλακειες με τη μία..

Φαντασου εμένα ο γιατρος μου είπε μπορει να μην πιασω αμέσω τωρα γιατι επινα λέει αντισυλλιπτικα τους τελευταίους μήνες και μπορει να εχουν αδρανισει η οωθηκες μου...μου είπε μην αγχωθεις αν δεν μεινεις..

Εγω βεβαι τα λογια τα θεωρω περιττα.. εγω θα μεινω και ας λεει ότι θελει ..το εχω σιγουρο σου λεω...:lol::lol::lol:

ΓΟΥΕΛ ΚΑΜ ΤΟ ΔΕ ΚΛΑΜΠ ΟΦ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ....

να σου πω ομως κατι...να το κανονισουμε το θεμα να γεναμμε με διαφορα λιγων ημερων για να μπορεσουμε να δωσουμε τα συγχαρηκια αυτοπροσωπως η μια στην αλλη (εννοω στο μαιευτηριο ) ή το πολυ να ερθεις στο λητω που θα γεννησω εγω και να ειμαστε σε διπλανα δωματια...αλλαξε γιατρο,ασε το εξωτικο ιασω και ελα στο λαϊκο λητω.

Διαφημίσεις

ΓΟΥΕΛ ΚΑΜ ΤΟ ΔΕ ΚΛΑΜΠ ΟΦ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ....

να σου πω ομως κατι...να το κανονισουμε το θεμα να γεναμμε με διαφορα λιγων ημερων για να μπορεσουμε να δωσουμε τα συγχαρηκια αυτοπροσωπως η μια στην αλλη (εννοω στο μαιευτηριο ) ή το πολυ να ερθεις στο λητω που θα γεννησω εγω και να ειμαστε σε διπλανα δωματια...αλλαξε γιατρο,ασε το εξωτικο ιασω και ελα στο λαϊκο λητω.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

το καρπουζακι που πηγε? σε τι φαση βρίσκεται τωρα? περιμένει να μην της έρθει ή περιμένει να ερθει η κοκκινοσιχαμένη...

εχω χασει επεισόδια :oops::oops::oops::oops::oops:

Της ήρθε την Παρασκευή που μας πέρασε...αυτη τωρα ξεκινάει τον αγώνα της....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αααα μάλλον ηρθε αυτο που ελεγε στο γραφειο για να φτιαξουν κατι χαρτια...θα επανέλεθει που θα παει...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Της ήρθε την Παρασκευή που μας πέρασε...αυτη τωρα ξεκινάει τον αγώνα της....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αααα μάλλον ηρθε αυτο που ελεγε στο γραφειο για να φτιαξουν κατι χαρτια...θα επανέλεθει που θα παει...

Καρπουζακι καλη τυχη αυτο το μηνα,μεσα απο την καρδια μου! Να ανοιξεις εσυ αυτο τον μηνα πρώτη τον χορο της γκαστριας εδω μεσα!....

Καρπουζακι καλη τυχη αυτο το μηνα,μεσα απο την καρδια μου! Να ανοιξεις εσυ αυτο τον μηνα πρώτη τον χορο της γκαστριας εδω μεσα!....

μα τι λεω και δεν με σταματατε...σε λιγες μερες θα εχουμε τα μαντατα απο ναντιμωρακι...

εκεινη η μπιμπιτσα άραγε? προλαβαινει???

Διαφημίσεις

μα τι λεω και δεν με σταματατε...σε λιγες μερες θα εχουμε τα μαντατα απο ναντιμωρακι...

Ρε οποια και να προλαβει δεν πειραζει...το θεμα ειναι να φουσκώσουν όλες...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Αυτή η σιγουριά σου με σκοτώνει!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Βενουσάκι μου, άντε με το καλό να γκαστρωθείς τον Νοέμβριο!!!!Να δω ποια θα είναι η πιο γρήγορη...εσύ, η κυρά καρπούζω ή το κοτοπουλάκι μας???;);)

Ρε κορίτσια πολύ μου τη δίνει που μπορείτε και μπαίνετε το πρωί που εγώ πήζω!!!:mad::x

Η Μπιπίτσα μας ξεσκίζεται στην δουλειά.....ελπίζω να προλαβαίνει κι αλλού!!!:mrgreen::mrgreen::tongue:

Τζορτζίνα μου, δηλαδή κι εγώ παίζει να καθυστερήσω να δω την σιχαμένη λόγω της υστεροσκόπησης????.....Αααααααα, δεν θέλω τέτοια!!!Εγώ την περιμένω από βδομάδα!!!Μη μου κάνει πάλι νερά, κι αρχίσω να χαίρομαι και την πατήσω πάλι!!!:roll::roll::roll:

Πάω να την ξαπλάρω τώρα....έχω υπερωρίες το βράδυ!!:oops::oops::oops: για απόλαυση και μόνο!!....

Banjp3.png

hJSRp3.png

Αυτή η σιγουριά σου με σκοτώνει!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Βενουσάκι μου, άντε με το καλό να γκαστρωθείς τον Νοέμβριο!!!!Να δω ποια θα είναι η πιο γρήγορη...εσύ, η κυρά καρπούζω ή το κοτοπουλάκι μας???;);)

Ρε κορίτσια πολύ μου τη δίνει που μπορείτε και μπαίνετε το πρωί που εγώ πήζω!!!:mad::x

Η Μπιπίτσα μας ξεσκίζεται στην δουλειά.....ελπίζω να προλαβαίνει κι αλλού!!!:mrgreen::mrgreen::tongue:

Τζορτζίνα μου, δηλαδή κι εγώ παίζει να καθυστερήσω να δω την σιχαμένη λόγω της υστεροσκόπησης????.....Αααααααα, δεν θέλω τέτοια!!!Εγώ την περιμένω από βδομάδα!!!Μη μου κάνει πάλι νερά, κι αρχίσω να χαίρομαι και την πατήσω πάλι!!!:roll::roll::roll:

Πάω να την ξαπλάρω τώρα....έχω υπερωρίες το βράδυ!!:oops::oops::oops: για απόλαυση και μόνο!!....

μπα.....το κανεις για απολαυση μικρο μπιφτεκι????:lol::lol: κι εμεις νομιζαμε οτι σε πηζαμε και μας κανεις χαρη:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...