Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα ειμαστε!!!εσυ πως εισαι?? πες τα νεα σου??

Ωραία φωτογραφια ελαφάκι...

Διαβασα ότι αδιαθέτησες, δεν πειράζει μην το βάζεις κάτω..έρχονται τα ωραία σε λίγο καιρό;););)

Σήμερα είμαι καλύτερα,,μου λείψατε πολύ πολύ..

Το εμβρυάκι μας είναι καλά, σε λίγες μέρες θα κάνουμε και την αυχενική μας..

Μου συμβαίνει κάτι το οποίο το χλεύαζα και νόμιζα ότι είναι τερτίπια των εγκύων να τραβήξουν την προσοχή..

Λοιπόν εδώ κ μερες έχω τρελαθεί κ θέλω να φάω καρπούζι!!!!!!! Που θα το βρω δεν ξέρω μέσα στον χειμώνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Ωραία φωτογραφια ελαφάκι...

Διαβασα ότι αδιαθέτησες, δεν πειράζει μην το βάζεις κάτω..έρχονται τα ωραία σε λίγο καιρό;););)

Σήμερα είμαι καλύτερα,,μου λείψατε πολύ πολύ..

Το εμβρυάκι μας είναι καλά, σε λίγες μέρες θα κάνουμε και την αυχενική μας..

Μου συμβαίνει κάτι το οποίο το χλεύαζα και νόμιζα ότι είναι τερτίπια των εγκύων να τραβήξουν την προσοχή..

Λοιπόν εδώ κ μερες έχω τρελαθεί κ θέλω να φάω καρπούζι!!!!!!! Που θα το βρω δεν ξέρω μέσα στον χειμώνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το σημαντικοτερο ειναι οτι εισαστε καλα !!! Ποτε ακριβως θα κανετε την αυχενικη σας? Καλα αποτελεσματα ΘΑ εχετε !!!

Οσο για το καρπουζι ποσο πολυ το θες??? Εχω κατι στα υποψη μου γι αυτο ρωτω....

Κορες εχω πολυ δουλεια λεμε!!!

βαριεμαι απιστευτου........και δεν εχω και δουλεια......πως θα περασει η ωρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αχ γλυκό μου καρπουζάκι έλα να σε φάω σε παρακαλώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"cogito,ergo sum"

εεεεεεεεεεεπππππ......ηρθα.....ποια φωναζει μεσημεριατικο????? εδω ειμαι....προσφερω ολο μου το στρογγυλο κορμι για παρτη της:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

που είσαι καλό μου κ πολυπόθητο καρπουζάκι? έλα στο στοματάκι μου έλα...

"cogito,ergo sum"

Το σημαντικοτερο ειναι οτι εισαστε καλα !!! Ποτε ακριβως θα κανετε την αυχενικη σας? Καλα αποτελεσματα ΘΑ εχετε !!!

Οσο για το καρπουζι ποσο πολυ το θες??? Εχω κατι στα υποψη μου γι αυτο ρωτω....

Κορες εχω πολυ δουλεια λεμε!!!

Αν το θέλω λέει...ο Βανιλάκος ψάχνει όλη την Αθήνα για να μου βρει:tongue::tongue::tongue: πλερώνω όσο κ όσο μανδάμ...

Την Τρίτη θα κάνουμε την αυχενική μας..

Το κοτοπουλάκι τι κάνει?

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Νομιζεις εγω νομιζω πως αυτο το μηνα θα εισαι φουσκωμενη:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ρε με ποναε ο κ@λος μου..απο το καθισιω να ειναι...χιχιχι...

Αν και απο χτες ξεκινησα και το σχολείο..να δω πως θα τα καταφερω..

εχτες ειχα λιγες ώρες ...αυτιο εχω 4ις..

Παιδια δεν εχω στολισει ακομα...εσεις??

Θα βαλω το αγορακι μου το ΣΚ να μου το φτιαξει..

Καλα εχει πολυ γελιο..επειδη προχτες που πηγαμε στο γιατρο μας ειπε ο γιατρος οτι πρεπει να προσεχω γιατι με τους πολους εμετους μπορει να παθω αφυδατωση και να παμε στο νοασοκομείο..

Λοιπον απο το τοτε με περνει το αντρακι μου καθε τρεις και λιγο και με ρωταέι ..ποσους εχεις κανει μεχρις στιγμης ..και αν του λεω λίγους μου λεει μπραβο το κοριτσάκι μου..αν παλι του πω οτι εκανα πολους και εβγαλα του φαγητο μου αρχιζει και μου..λεει..βρε τη ειπεμε να ζοριζεσαι και να μην κανεις αμεσως γιατι θα παμε στο νοσοκομειο..καλα εχει πολυ γελιο...

Ρε παιδια παντως δεν μπορω να το χαρω ειναι η αληθεια..ειμαι ολη την ωρα με τα μουτα κατω...αφου μου λεν όλοι..χαμογελα και λιγο...

Δευτερον δεν ξερω αν με πιστευται αλλα δεν το εχω συνηδητοποιησει..παιδια δεν ξερω γιατι αλλα λες και η χαρα μου ειναι συγκρατημενη δεν ξερω γιατι μου συμβαινει αυτο...αφου και την καρδουλα που ακουσαμε..δεν αισθανθηκα αυτο που λεν οι περισσοτερες ..οτι τους ερχεται να κλαψουν..γιατι μου συμβαινει αυτο????

ετσι ειναι.χαιρεσαι μεχρι να μεινεις.μετα δεν ξερεις τι πρεπει να νιωσεις......εγω το ειχα μεχρι που το ειδα να βγαινει απο την κοιλια μου.μετα δεν ειχα κανενα μητρικο ενστικτο.σοκ επαθα.δεν ηξερα τι ειχα παθει.ολοι ηταν μεσα στην καλη χαρα κι εγω......σοκ.τελικα νομιζω οτι οι γυναικες που μενουν ευκολα εγκυες και πανε ολα καλα ειναι ευλογημενες.εμεις οι υπολοιπες ειμαστε...υποψιασμενες.....υπομονη.δεν κραταει πολυ τζορτζακι.μετα θα το σκεφτεσαι και θα γελας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...